Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Takıma yeni alındıysan yarınki kilon ile başlıyorsun diye biliyorum yani hesaplama yapmayacaksın... ama tabi bilen arkadaşlar doğruyu söylesin. biz bir hafta deneme süreci geçirdik.sonra kabul edildik. kabul edildiğimizde ilk perşembe kilosu alındı ve sonraki hafta bildirime katılabildik.

hic belli olmaz canim. graminda farklilik olur belki. bence yarin da bir tartil. takimimiz icin 1 gram bile onemli :)

öle tabi de benim tartım dijital değil zaten.
o yüzden canım..
zaten tartılırım yine yarın inş..

nasıl yani:1shok:

kardeş takıııım nasılsınıııızzz a.s. nasıl gidiyor kilo verme işi bakiiimmm,bu hafta da siz 1. olsanız keşkeeee..bi hafta siz bi hafta biz yerimseniben

Hayat70 canım koçum hemen raporumu vereyim..
dün bende gün vardı..sabah koşuşturmaktan kahvaltı yapamadım..öğlen 1 lokma börek,1 dilim sütlü irmik tatlısı yedim..akşam üzeride 1 kase kısır...dünüm böyle geçti başka bişey yemedim..
bugün sabah 1 dilim kepekli ekmekğin üzerine 1 tatlı kaşığı krem peynir sürüp yedim..sooonra yürüyüşüm ve egzersizlerimi tamamladım..arada gene 1 dilim sütlü irmik tatlısı götürdüm öğlen 1 kupa domates çorbası içtim..

KHENA canım ilk kilo bildirimde takıma davet edildiğin zamanki kilon başlangıç kilon oluyo..mesela ben yarışmaya 75 kiloyla katıldım o yüzden başlangıç kilom 75..aradan 1 hafta geçti kilo bildirimi yapıcam ve şimdiki kilom 73..yani 2 kilo vermiş ve yüzdeme öyle yansımış olarak yarışmaya başlıyorum yerimseniben

deneme haftasındaki kilosu baz alınacak canımsengözlerimebaksanabpaylaşımda bulunmaya başladığı zamanki kilosu...

deneme haftasındaki kilosu baz alınacak canımsengözlerimebaksanabpaylaşımda bulunmaya başladığı zamanki kilosu...

ama biz deneme haftasında kilo bildirimi yapamadık. ne zaman takımdasınız dendi o zaman başlangıç kilosunu yazdık sonra bir hafta sonra hesaplamaya girdik.
Yani 1.hafta deneme kilo bildirimi yok. kabul ediliyorsun ve perşembe hangi kilodaysan başlangıç kilon oluyor. ve listede yanına yeni üye yazılıyor.aynı zamanda başlangıç kilon yazılıyor.
en son olarak haftaya normal üyeymiş gibi devam ediyorsun.a.s.

hepinize selam kizlar.. ben geldim. yaww khena cim kac kere yazdim sana be kugu gelinim. baska arkadaslar da yazdi hatta. aramizda 7 saat farki var canimcim, turkiye'de yasamiyorum. mesajlarimi okumuyon mu yoksam :sm_confused: neyse dugun hazirliklarina veriyom kugu gelin :1rolleyes:

BHK cim merhaba canim, kilo bildirimin de 1 haftalik zaman dilimi esas aliniyo.

sizin ozel bi durumunuz oldu yani celik , yulaf ve senin . sizin deneme haftaniz ayni zamanda resmi olarak yarisma haftaniz oldu. bu yuzden sizin icin yarismanin baslangici da deneme haftasi diye basladiginiz haftanin persembe gunu oluyor. (ama mesela benim icin deneme haftasinin baslangicini alaman cunku o zaman yanlis olur, beni 2 hafta oncesine goturur. o yuzden ben yarismaya dahil oldugum gecen persembe kilomu kullanacagim)

siz bu hafta yarismadaydiniz. hem deneme hem de yarisma haftasi oldu sizin icin. karisiklik oluyorsa, deneme haftasini unut. siz bu hafta yarismadaydiniz zati.

yani gecen persembe kilon kac idiyse o kilodan yarin sabah ac karna olctugun kilonu cikarip, bu farka gore hesap yapilacak.

yarinki sabah ki kilon - gecen persembeki kilon = 1 haftalik fark

bu arada bebisin iyi sonuclarina cok sevindim

ya canım kusura bakma valla dediğin gibi daha önce sordummu bilmiyom çokta söylemişsindir ama beni bu hazırlıklar baya etkiledi galiba delikafadulden
neyse yenilediğin için teşekkür ederim.:1hug:a.s.

oh be sonunda biri aydınlattı bizi sağol canım ışıl ışıl olduk sayende. sırnaşık şey
kızlar bakın özel bir durumunuz varmış sizin niye bana söylemiyosunuz sabahtan beri anlatıcam die göbeğim kek gibi çatladı valla klava:
neyse hadi gözünüz aydın o zaman hesaplayın yarın sabaha a.s.

son durum ne kizlar? yarinkine katilabiliyor muyuz?

sensiz olmaz yulaf cim. zannedersem 1 kilo vermis olacaksin yarin sabaha. :hooray:
hadi bi aksam bi aksamdir. ben de bu aksam ekmek yemiyim bari kaydirigubbakcemile3

ee bi de kizlar killamayin artikin gaalii, listedesiniz iste yaww. isimleriniz gorukuyo bacilarim. kaydirigubbakcemile2 ya bu arada celik e ne oldu? celiiikkkkk huuu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…