canim ya cok sevindim. sevindirici bir haber.
yaşasın takımdayız.
ben şimdiden yapayım.
çünkü yarına mümkün değil değişmez kilom.
azalmaz yani..
nrymn ( 63,7 / % )
neşemeşe (77,1 / % )
daisy06 (61,5 %0)
flawless ( 66,5 geri dönmek üzere ayrıldı )
hayat70 (59,7 %)
mavideniz (69 %)
KHENA (66,8 %)
yasmine8383 (60,3 %)
sekey (78 %)
bhk (73.0/72.0/1.0/%1.37)
çelik
herbal (92,5 %)
yulaf (77,5 %)
1.TAKIM TOPLAM KİLO (% )
yaşasın takımdayız.
ben şimdiden yapayım.
çünkü yarına mümkün değil değişmez kilom.
azalmaz yani..
hic belli olmaz canim. graminda farklilik olur belki. bence yarin da bir tartil. takimimiz icin 1 gram bile onemli :)
Takıma yeni alındıysan yarınki kilon ile başlıyorsun diye biliyorum yani hesaplama yapmayacaksın... ama tabi bilen arkadaşlar doğruyu söylesin. biz bir hafta deneme süreci geçirdik.sonra kabul edildik. kabul edildiğimizde ilk perşembe kilosu alındı ve sonraki hafta bildirime katılabildik.
ben öyle biliyorum canım yani yarın sabahki kilon başlangıç kilon olarak yazılıyor ve isminin yanına yeni üye deniliyor.nasıl yani:1shok:
alleysen cnm şimdi arkadaş geçen hafta geldi paylaşımda bulundu bu hafta takımda ismi gözükmeye başladı yani ilk kez resmen oldu..şimid eneme haftasındaki kilosumu yoksa bu hafta tartılacak bu haftaki kilosumu baz alınacak..
deneme haftasındaki kilosu baz alınacak canımsengözlerimebaksanabpaylaşımda bulunmaya başladığı zamanki kilosu...
hepinize selam kizlar.. ben geldim. yaww khena cim kac kere yazdim sana be kugu gelinim. baska arkadaslar da yazdi hatta. aramizda 7 saat farki var canimcim, turkiye'de yasamiyorum. mesajlarimi okumuyon mu yoksam :sm_confused: neyse dugun hazirliklarina veriyom kugu gelin :1rolleyes:
BHK cim merhaba canim, kilo bildirimin de 1 haftalik zaman dilimi esas aliniyo.
sizin ozel bi durumunuz oldu yani celik , yulaf ve senin . sizin deneme haftaniz ayni zamanda resmi olarak yarisma haftaniz oldu. bu yuzden sizin icin yarismanin baslangici da deneme haftasi diye basladiginiz haftanin persembe gunu oluyor. (ama mesela benim icin deneme haftasinin baslangicini alaman cunku o zaman yanlis olur, beni 2 hafta oncesine goturur. o yuzden ben yarismaya dahil oldugum gecen persembe kilomu kullanacagim)
siz bu hafta yarismadaydiniz. hem deneme hem de yarisma haftasi oldu sizin icin. karisiklik oluyorsa, deneme haftasini unut. siz bu hafta yarismadaydiniz zati.
yani gecen persembe kilon kac idiyse o kilodan yarin sabah ac karna olctugun kilonu cikarip, bu farka gore hesap yapilacak.
yarinki sabah ki kilon - gecen persembeki kilon = 1 haftalik fark
bu arada bebisin iyi sonuclarina cok sevindim
son durum ne kizlar? yarinkine katilabiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?