- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
47 mi?aman bu eşlere de yaranılmıyor benm eşim de annemlerde 47 kiloluk bi halimi gördü ıyy cok kotuymşun diyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
47 mi?aman bu eşlere de yaranılmıyor benm eşim de annemlerde 47 kiloluk bi halimi gördü ıyy cok kotuymşun diyo
Aynen ya kg alınca biraz versen iyi olur . versen çirkin oldun diyorlaraman bu eşlere de yaranılmıyor benm eşim de annemlerde 47 kiloluk bi halimi gördü ıyy cok kotuymşun diyo
Bana eşim 75 ol diyor ben 65 de israrciyim veremez sin felan diyor ama ben kararlı yımsizi gidi evde oturan narin kuşlar hemen hastalanıyorsunuz,ama takımca hastalık vurdu bizi çokk geçmiş olsun canımm dikkat et kendine ve bebişe ağrın olduğu zaman elindeki işi bırak hemen git uzan
bende öyleyim 58 e falan düşünce çirkinleşmeye başlıyorum 60 iyi banada...
hepp zaten veremezsin desinler bizde alışalım evet veremeyiz yaa diyelim hiç motive etmesinler...Vericez kuzum İnşallahBana eşim 75 ol diyor ben 65 de israrciyim veremez sin felan diyor ama ben kararlı yım![]()
Inşallah vericez canım bende eşime diyorum senin gibi destekcim olursa tabi verememhepp zaten veremezsin desinler bizde alışalım evet veremeyiz yaa diyelim hiç motive etmesinler...Vericez kuzum İnşallah![]()
158 cmcikim47 mi?boyun kaç canım ?
selam gogo idare ediyoruz ışte takım biraz durgun bu aralar biraz toparlanmaya çalışıyoruz biz sen nasilsinSelamlar fıstıklar nasılsınız bakalım uğrayamadım uzun zamandır.
afrodit giremedim kac gündür ya yarın hep burdayım bentatlılar napıyosunuz bakalım dagateşi geçmiş olsun canm deadline ı hiç göremedim bugun sanki :)
öyle yapıyorum canm ev kokuştu valla 2 gündür..sizi gidi evde oturan narin kuşlar hemen hastalanıyorsunuz,ama takımca hastalık vurdu bizi çokk geçmiş olsun canımm dikkat et kendine ve bebişe ağrın olduğu zaman elindeki işi bırak hemen git uzan
bende öyleyim 58 e falan düşünce çirkinleşmeye başlıyorum 60 iyi banada...
hadi bakalım i,şim yok yarın ben teftiş edicem burayıselam gogo idare ediyoruz ışte takım biraz durgun bu aralar biraz toparlanmaya çalışıyoruz biz sen nasilsin
afrodit giremedim kac gündür ya yarın hep burdayım ben![]()
Et bakalım yoklamaları al yarın canım kimler geliio?hadi bakalım i,şim yok yarın ben teftiş edicem burayı![]()
tamamdır bendeafrodit yap kız teftişyarinbomba bir gun beni bekliyor valla ben artı falan anlamam
![]()
off öyle bi şişkinim ki sanki dünyayı yemişim.. meyvemi yiorum canm ben yemesem eşim tıkıyo zaten ağzıma..kuruyemiş yiyorum karısık bi avuc da..bu haftalarda bunlar bebeğin hızlı gelişmesini sağlıyormuş belki cumartesi bebişi görürümafrodit meyve falan 'ye hasta olma kendine iyi bakman lazım![]()
Tşkrlerr iyiyiz zayıflamakla meşgul bir şekilde devam etmekteyiz biliyorsundur gogocum son zamanlarda pek iyi gitmiyoruz ondan ötürü biraz sıkıyönetim var bizim takımdasen nasılsın?nasıl gidiyor canım ?
Bende fena değil kızlar spor grubuyla slim in 6 yapıyorum iyi gidiyor. Sizlerde bu hafta dereceye girin inşallah gayret edin biraz.selam gogo idare ediyoruz ışte takım biraz durgun bu aralar biraz toparlanmaya çalışıyoruz biz sen nasilsin
afrodit giremedim kac gündür ya yarın hep burdayım ben![]()
doktora mi gitceksin canım cumartesi inşallah görürsünoff öyle bi şişkinim ki sanki dünyayı yemişim.. meyvemi yiorum canm ben yemesem eşim tıkıyo zaten ağzıma..kuruyemiş yiyorum karısık bi avuc da..bu haftalarda bunlar bebeğin hızlı gelişmesini sağlıyormuş belki cumartesi bebişi görürüm![]()
inşallah canım dereceye ihtiyacımız var 2sarı kartimiz var şimdiden bizimBende fena değil kızlar spor grubuyla slim in 6 yapıyorum iyi gidiyor. Sizlerde bu hafta dereceye girin inşallah gayret edin biraz.
yok hala listede gibi davranıyorum yemiyorum ole olunca.. evet canm cmrtesi randevumuz..doktora mi gitceksin canım cumartesi inşallah görürsünçokta yemede kararinda ye lazım sonuçta;-)