• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sizi gidi evde oturan narin kuşlar hemen hastalanıyorsunuz,ama takımca hastalık vurdu bizi çokk geçmiş olsun canımm dikkat et kendine ve bebişe ağrın olduğu zaman elindeki işi bırak hemen git uzan :KK3:

bende öyleyim 58 e falan düşünce çirkinleşmeye başlıyorum 60 iyi banada...
Bana eşim 75 ol diyor ben 65 de israrciyim veremez sin felan diyor ama ben kararlı yım:KK47:

Selamlar fıstıklar nasılsınız bakalım uğrayamadım uzun zamandır.
selam gogo idare ediyoruz ışte takım biraz durgun bu aralar biraz toparlanmaya çalışıyoruz biz sen nasilsin

tatlılar napıyosunuz bakalım dagateşi geçmiş olsun canm deadline ı hiç göremedim bugun sanki :)
afrodit giremedim kac gündür ya yarın hep burdayım ben:-)

sizi gidi evde oturan narin kuşlar hemen hastalanıyorsunuz,ama takımca hastalık vurdu bizi çokk geçmiş olsun canımm dikkat et kendine ve bebişe ağrın olduğu zaman elindeki işi bırak hemen git uzan :KK3:

bende öyleyim 58 e falan düşünce çirkinleşmeye başlıyorum 60 iyi banada...
öyle yapıyorum canm ev kokuştu valla 2 gündür..

ben kac gündür o kadar duzensiz yiyorum ki yarın cok dikkat etmem lazım ya yediğim şeyler oyle kaçamak olacak şeyler değildi ama cok duzensizdi saatleri falan hiç mutlu değilim bu hafta sonu duzenimden :P bugün tartildim 200 gr fazla ciktim sinir oldum ya:( sağlıklı yemek yanında düzenli de olması gerek yani;)

afrodit meyve falan 'ye hasta olma kendine iyi bakman lazım:KK66:
off öyle bi şişkinim ki sanki dünyayı yemişim.. meyvemi yiorum canm ben yemesem eşim tıkıyo zaten ağzıma..kuruyemiş yiyorum karısık bi avuc da..bu haftalarda bunlar bebeğin hızlı gelişmesini sağlıyormuş belki cumartesi bebişi görürüm:KK54::KK54:

Tşkrlerr iyiyiz zayıflamakla meşgul bir şekilde devam etmekteyiz biliyorsundur gogocum son zamanlarda pek iyi gitmiyoruz ondan ötürü biraz sıkıyönetim var bizim takımda:KK49:o_Osen nasılsın?nasıl gidiyor canım ?

selam gogo idare ediyoruz ışte takım biraz durgun bu aralar biraz toparlanmaya çalışıyoruz biz sen nasilsin

afrodit giremedim kac gündür ya yarın hep burdayım ben:-)
Bende fena değil kızlar spor grubuyla slim in 6 yapıyorum iyi gidiyor. Sizlerde bu hafta dereceye girin inşallah gayret edin biraz.

off öyle bi şişkinim ki sanki dünyayı yemişim.. meyvemi yiorum canm ben yemesem eşim tıkıyo zaten ağzıma..kuruyemiş yiyorum karısık bi avuc da..bu haftalarda bunlar bebeğin hızlı gelişmesini sağlıyormuş belki cumartesi bebişi görürüm:KK54::KK54:
doktora mi gitceksin canım cumartesi inşallah görürsün:-) çokta yemede kararinda ye lazım sonuçta;-)

Bende fena değil kızlar spor grubuyla slim in 6 yapıyorum iyi gidiyor. Sizlerde bu hafta dereceye girin inşallah gayret edin biraz.
inşallah canım dereceye ihtiyacımız var 2sarı kartimiz var şimdiden bizim:( bu hafta olmasa da haftaya umuyorum dereceye girebiliriz:( bende jillian grubundayim iyi oluyor grupça spor yapma zorunluluğu hissediyor insan birde ayrı bir motivasyon oluyor iyi yapmışsın gruba girmekle hem incelip hem kilo vericez ne güzel ;)

Back
X