• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kizlar loyalty hosgeldin simdi sagligin nasil ?. Ispanyol seni aksamlari gormeyeli cook olmustu. April ellerine saglik super olmus derecelendirme.

kizlar eve gec geldim biraz. Bazi mesajlara cevap atamadim ama aklimda sabah atacagim insallah. Bugun de 6.30 da ayaktaydim ve gece 2 de yatmistim o yuzden biraz yorgunum. Her an sizip kalabilirim

kız listeden silimek diye bir şey mi var takımcak kaynasıyoruz burda muhabbetten izin almadın ya:KK66: takıl bizimle kilo alma hem:KK19:
:) kac gündur bi bosluk hissediyorum..bi sucluluk hissi ustumde :KK70:sanki biri beni izliyo
ay çok komiktir ya orda olcan izliycen o böceği:cool::KK70:

bende işim olsada gelmeden duramıyorum:KK50:

Selam kizlar loyalty hosgeldin simdi sagligin nasil ?. Ispanyol seni aksamlari gormeyeli cook olmustu. April ellerine saglik super olmus derecelendirme.

kizlar eve gec geldim biraz. Bazi mesajlara cevap atamadim ama aklimda sabah atacagim insallah. Bugun de 6.30 da ayaktaydim ve gece 2 de yatmistim o yuzden biraz yorgunum. Her an sizip kalabilirim
Iyiyim canim sagol..Sen nasilsın?

siz nasılsınız nele yapıtyorsunuz
Canım ben şuan tv izliyorum eşim pcde ;) öyle cuma akşamı sakinliğinde takılıyoruz işte ;) iyiyiz şükür. yarışma prog vardi ona bakiyorum ayyyy adam örümcekleri koydu kafasında gezdiriyor bitaneside hamam böceklerini aldı ağzına soktu bende burda mahvoldum kaşınmaktan offf...Sen napiosun canim ?

Tam ısırmalık zamanlari :) resmini gördüm massallah
sağol teyzesi ısırmakiçin daha çok ufaaaakkkk ama tam öpülmelik
Her hafta yapalım o zaman renk katar gruba dimi ama :KK66: bencede güzel oldu :KK66:
evet yapalım.. haftaya dereceye girmeliyimmmm

evet akşamalrı giremiyorum,, oğlanı bağımlılıktan kurtarmak için o gelmeden kaldırıyorum tlf pc. tamirde diyoruz hep..

Canım ben şuan tv izliyorum eşim pcde :KK66: öyle cuma akşamı sakinliğinde takılıyoruz işte :KK66: iyiyiz şükür. yarışma prog vardi ona bakiyorum ayyyy adam örümcekleri koydu kafasında gezdiriyor bitaneside hamam böceklerini aldı ağzına soktu bende burda mahvoldum kaşınmaktan offf...Sen napiosun canim ?
ayyyyy hiç bakamam onaaaaaa iyyyyyyyyyyy

Rica ederim canım artik her hafta yapioz ona göre ekstra bir eğlence olur bizeee ;) ayy çok az uyyumuşsun unutma günde en az 6/ 8 saat uyunacak sen şimdi uyu bence canım dinlen tabii ihtiyacın var yarın grsrz ;)

tamam ben yarın uğrayamayacağım pek artık bensiz takılın napayım:KK19:

Iyiyim canim sagol..Sen nasilsın?
izliyorum seni loyalty gözüm üstünde:KK68:

Canım ben şuan tv izliyorum eşim pcde :KK66: öyle cuma akşamı sakinliğinde takılıyoruz işte :KK66: iyiyiz şükür. yarışma prog vardi ona bakiyorum ayyyy adam örümcekleri koydu kafasında gezdiriyor bitaneside hamam böceklerini aldı ağzına soktu bende burda mahvoldum kaşınmaktan offf...Sen napiosun canim ?
ıyy bende kaşınmaya başladım şimdi okuyunca hiç sevmem:KK17:

Sanada iyi geceler canım grsrz :KK66:
april yine biz kaldık iyi mi:KK53: bende yarın pek uğrayamayacağım bu kez hiç hemde buralar sana emanet canım:KK60:

Kesinlikle. Spor+ sağlıklı beslenme+inanç bunların hepsi bir araya geldi mi sonuç mükemmel olucak En Büyük KK

hoş geldin afroditcm :KK28: nasılsın doktora gittin mi kan tahlili falan yaptırdın demi soramadım ya unutmusum aklıma geldi :KK19:
sağlık ocagında kan verdim bugun dğerim güzel artmış 74tü 201 olmuş bi daha bakmıcam kana haftaya cumartesi giderim doktoruma keseyi görmeye belki bebişi de görürüm belki kalp atışı bile duyarım yani inşallah :):) bol bol gaz var ama biraz da kasık ağrım idare ediyorum..

sağlık ocagında kan verdim bugun dğerim güzel artmış 74tü 201 olmuş bi daha bakmıcam kana haftaya cumartesi giderim doktoruma keseyi görmeye belki bebişi de görürüm belki kalp atışı bile duyarım yani inşallah :):) bol bol gaz var ama biraz da kasık ağrım idare ediyorum..
inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah bu sefer:oops: rahat ol stres yapma:KK66: çok heyecanlı değil mi çok sevindim senin adına isteyenlere de versin allah inşallah sağlıklı bebişler:nazar::nazar::nazar:

Back
X