peki hedef kilon nedir ?kaça kadar düşmek istiyorsun ?not alacağızda
canım bilmiyorum kim ?sadece kendime benzettiğim için koydum,ondaki hüzün değil bekliyor sadeceapril alakasız olacak ama profil fotondaki kim? cok huzunlu duruyor kendisi
canım bilmiyorum kim ?sadece kendime benzettiğim için koydum,ondaki hüzün değil bekliyor sadece
Ben 29 yaşındayım boy 159 kg 86ydi biraz dikkatle 79 oldu ev hanımı 3 tane çocuk sahibi bir anneyim ve malesef tombisim 2 numara oğlum beni öyle sever de
Hedef kg 60tabi varabilirsem .en son kg 79 ben buralardayım istesemde ayrılamayorum sizden
tamam seni mi kırcam öyle olsungel ortayolu bulalım hüzünlü bekleyiş o
verirsin niye veremeyceksin ki disiplinli olursan eğer 4 ayda gider o kilolarHedef kg 60tabi varabilirsem .en son kg 79 ben buralardayım istesemde ayrılamayorum sizden
Evet umutsizlik sen şöyle durilk önce ümitsizliği bırak. ikincisi bilincaltı kolay kandırılabilen ve ona göre hareket edebilen bir sistem. uyumadan önce zayıf, mutlu huzurlu olacagın günleri hayal et. incecik oldugunu, kıskanc bakısları25 kilo kadar verdim ben. ve ilk kilo vermeye basladıgımda incecik,şık bir hatun olacagımı hayal ederdim. işe yaradı tavsiye ederim
he şöyleee kendini alıştır bak bugünden sonra gidecek o kilolarEvet umutsizlik sen şöyle durdün hayaller kurmaya başladım .25 kg müthiş bir şey tebrikler darısı basima
CAnım sanırım sen komple yanlış anlamışsın.Kahvaltı yapmadığını biliyoruz canım sadece öneride bulunduk sağlıklı yaşamak adına yani senin iyiliğin için istersen yaparsın istemezsen yapmazsın....Yazdıklarımızı okuyor olsaydın eğer kaç kez size seslendik cvp verirdin sanırım hem şuda canımı sıktı biraz siz kendi aranızda konuşuyorsunuz dedin öyle bişey yok herkes burada birbirinin lafına karışıyor hal hatır soruyor sen kime sordun ya da yazdın da ters bir cvp aldın canım?Ayrıl demedik hep gel dedik karar senin canım bizler sizlerle yine ilgileneceğiz herdaim arkadaşız dimi ?sadece sen bir gel biz zaten iki üç geliyoruz sizlerekızlar daha öncede söylemiştim kahvaltı yapamadığımı.Buraya uğrama konusunda da hergün elimden geldiğinde sizi takip ediyorum buraya uğruyorum ama her zaman yazmıyorum tüm yazdıklarınızı okuyorum. Yazmıyorum çünkü benle ilgili bir konu olmuyor. Sizin kendi aranızdaki konuşmalarınıza da dahil olup alakasız konuşmak istemiyorum. Elimden geldiğince uyum sağlamaya çalışıyorum. Menülerimi sizin söylediklerinize göre düzenlemeye çalışıyorum ama elimden gelen bu daha fazlasını yapamıyorum. Karar sizin isterseniz ayrılabilirim.
canım ok ozaman bırakma sakın devam edelim...İnternetin de bir sorun olduğunda yada gün içinde giremeyeceğin zamanlarda haber ver anlayışla karşılarız ok ? ooooo ne güzel büyütmüşsün bile MAşallah kocaman aileye o zamanÇok çok çok istiyorum kg vermeyi ve burayı bırakmayı hiç istemiyorum internet imde sorun olmadığı müddetçe başınızın sisko belasiyim. Evet hayata biraz hızlı başladım. Büyük oğlum 12 Ortanca oğlum 7 kızım da 4 yasinda
kızlar daha öncede söylemiştim kahvaltı yapamadığımı.Buraya uğrama konusunda da hergün elimden geldiğinde sizi takip ediyorum buraya uğruyorum ama her zaman yazmıyorum tüm yazdıklarınızı okuyorum. Yazmıyorum çünkü benle ilgili bir konu olmuyor. Sizin kendi aranızdaki konuşmalarınıza da dahil olup alakasız konuşmak istemiyorum. Elimden geldiğince uyum sağlamaya çalışıyorum. Menülerimi sizin söylediklerinize göre düzenlemeye çalışıyorum ama elimden gelen bu daha fazlasını yapamıyorum. Karar sizin isterseniz ayrılabilirim.
Çok çok çok istiyorum kg vermeyi ve burayı bırakmayı hiç istemiyorum internet imde sorun olmadığı müddetçe başınızın sisko belasiyim. Evet hayata biraz hızlı başladım. Büyük oğlum 12 Ortanca oğlum 7 kızım da 4 yasinda
Çok teşekkür ediyorum. Bir sorun olursa haber veririm. Inşallah sorun çıkmaz da ben de burdan çıkmamcanım ok ozaman bırakma sakın devam edelim...İnternetin de bir sorun olduğunda yada gün içinde giremeyeceğin zamanlarda haber ver anlayışla karşılarız ok ? ooooo ne güzel büyütmüşsün bile MAşallah kocaman aileye o zaman
herşey düzelecek canım sabır birazKg vermeyi kafana çok takiyorsun diyorlar evet takiyorum çünkü normal bi uzuntum bile olsa kiloluyken sanki daha sıkıntı veriyor bana herseyi
Çok teşekkür ediyorum. Bir sorun olursa haber veririm. Inşallah sorun çıkmaz da ben de burdan çıkmam
Evet erken evlendimVay, erkenden evlenmişsin erkenden hayata atılmıssın. (bunu güzel anlamda yazdım, alınma sakın) ayrıca öyle bir hakkım var mı bilmiyorum ama eger varsa sana şişko/tombik/dobişko gibi kelimeleri kullanmayı yasaklıyorum hem burada hem de gercekte. oglun da tombigim dediğinde annen zayıflacak essek sıpası de (essek sıpası bende sevgi sözcügüdür sakın alınma yine) ya da alınırsan yaz bana bileyim
önemli olan istekazimliysen gerisi gelir
Düzelecek inşaallah sağolunherşey düzelecek canım sabır birazİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?