- 22 Eylül 2014
- 3.211
- 3.690
- 208
- 37
Anladım bundan sonra daha dikkatli olurumyani çarşamba gününün menüsü nü perşembe günü yazıyoruz
evet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım bundan sonra daha dikkatli olurumyani çarşamba gününün menüsü nü perşembe günü yazıyoruz
Yok kuzum yemegimi meyvei yerim de zaten cipstir cikolatadir vs yemem yinede yoksa ipin ucu kacar buranin sayesinde 6ya yakin klo Verdim olabildigince az almaliyim
kızlar geldimbu hafta hiç tartılmadım ve sabah tartıldığımda şok şokk
yaşadım ne kadar çok gitmiş ama bu hafta gerçekten çok dikkat etttim çok hareketliydim evde işte bide tabi spor yaptım hergün o yüzden sanırım kısacası ben çokkk mutluyummmm
![]()
Dunki menüm de çok karisik bayanlar oğlum hasta olduğundan sürekli ayakta atistirdim belli bi kahvaltı yemek duzenim yoktu aksam da kahvaltı yedim o yüzden düzenli birşeyler yazamiycam. 1 buçuk litre kadar su ,1 saat kadar da temizlik yaptımoönümüzdeki hafta düzene giricem bakalım
![]()
dagatesi aynı gramı vermişiz senle sporlar falan aynıydı ya iyi takip etmişiz çekmişiz birbirimizi değil mi
![]()
yien ben geldim ama kimse yokuzun zamandır yapmadığım kendimle muhabbet ve iç yolculuğuma döndürüdnüz beni yahu bekliyorum gelen giden yok yok arkadaş
o zaman kendinize iyi bakın canlarım iyi geceler şmdiden napayım küstüm gidiyorum yarın görüşürüz artık
![]()
Yogun gecti canm her zamanki gibi dinlenmeye firsatim olmadi yeni kavutum yatagima.. Bi de feci gaz sancim var bugun yarin kan vercem tekrar degere bakilacak.. Daha kimsenin haberi yok kalp atisi duymadan demicem de.. Sen naptin bugun guzek kilolar verilmis liste ic acici:)
Canım düşüncene katılıyorum arkadaşlarımızın zaten öylee çok verecek kiloları yok her zaman misafirimiz olabilirler.Zaten bu iki haftalık dönemde paylaşım konusunda açıkçası yetersiz buldum kendilerini sanki takımın bir parçası değillerde misafir gibilerdi.tabii alınma falan olmasın ama sakın kızlar gerçekçi bir şekilde eleştirmem lazım.Birazda yoğunsunuz sanırım tabiki olur öyle şeyler biz her zaman bekleriz gelin yine devam edelim sohbete benim de fikrim bu.Diğer arkadaşlardan da fikirlerini alır ortak bir karar veririz kızlar...yorumları bekliyorum![]()
kızlar iyi geceler herkese bende gidiyorum artık gelende olmaz sanırım biraz sus pus olduk yineyarın ve hafta sonu gelemeyeni kara listeye alıcam haaaaaa ona göre bildirim sonrası sendromu olmasın lütfen yine
iyi uykular arkadaşlar tatlı rüyalar...
kızlar geçmişi okumadiniz galiba yorum bekliyorum canlarimaprilden onay aldım sizin düşünceleriniz de önemli
![]()
cemre cemre geçmişi hiç okumadığını farkettim arada sana yapılan yorumları ve sorulan soruları cevaplamiyorsun canım neden acaba?
@sosyal bilgiler canım takıma ne zaman gireceğini sormuşsun zaten burda yazarak takımdasınız sadece listede değilsiniz cemreyle ilk nedeni deneme haftası diye bir kural var ve deneme haftanızı en az 3 hafta olarak söylemiştim başta ilk neden o henüz listeye giremiyorsunuz yarışma kuralı olarak bu 3 haftayı geldiğiniz ilk cumadan itibaren sayıyoruz ilk kilo bildirim gününden yanibirde ilk hafta deneme süresini başarıyla geçemediğiniz için deneme süreniz 4 hafta olarak artmış oldu sen ilk hafta kilo veremediğin cemre de bildirim yapmayı unuttuğu için çünkü ilk hafta gelen üyenin motivasyonu ve adaptasyonunu gösterir
bir sonraki ayın 6 sında anca listeye dahil olabileceksiniz zaten
ikinci olarak şöyle bir düşüncem var
cemre cemre ve sen hedefe çok yakınsınız yani listeye girene kadar hedefe daha da yaklaşmış olacaksınız listeye girmenizin pek anlamı yok diye düşünüyorum amaç motive olmak ve takım olarak birbirimizi motive etmek olduğundan sizin için sorun olmazsa listeye girmeden ama 1. takım dahilinde hedefe beraber ulaşmamızda sizin için sorun olur mu diye sormak istiyorum
bu benim şahsi düşüncem olmasına rağmen bunu takım arkadaşlarımızın ve kaptan yardımcımız
ApriL_2007 in de düşüncesini almak istiyorum çünkü takımız ve çoğunluğa uymak en mantıklısı ve burda sizin de düşüncelerinizi almak isterim tabiki ayrıca umarım 6 sına kadar da hedefinize çok çok yaklaşmış olacaksınız kızlar
herkesin fikirlrini de ayrıca bekliyorum
![]()
Gunaydim kizlaaar
günaydınnn güsellerGunaydinlarrr
tabiki de kaptancığım diyorum ya hepp o kilolar gidecekKizlar guzel kilolar verilmis tebriklerrr![]()
günaydın canımGünaydın kızlar.
su az ve spor yok olmazzz lütfen daha dikkatli ol canım ve kahvaltı yap o da olmazHemen dünkü menümü paylaşayım.
Sabah (bir şey yiyemiyorum ya sabah ancak kalkıp hazırlanıp evden çıkıyorum çıkarken de yanıma hiç bir şey alamıyorum)
Sınırsız çay
saat 12,00 Öğle 1 tane karışık tost
sınırsız çay
Saat 7,00Akşam 1 porsiyon pırasa yemeği 2 kaşık plav
Saat 8,30 2 dilim armut 3 dilim portakal
1 Litre de su içtim günboyu, dün spor yapamadım.![]()
tabiki eğer istiyorsan katılabilirsin kaptan sosyestetik yardımcılarıda ben ve deadline tanıştığımıza memnun oldum....neden topiğinde devam etmiyorsun peki?Canım arkadaşlar zaten sana gayet açıklamışlar takım kurallarını eğer varım diyorsan buyur başla 2 haftalık deneme süresinde olacaksın ilk etapda .Takıma kabul edildiğn zaman listeye sen de gireceksin.tabii bu paylaşımlarına ve bu işi ciddiye almana bağlı grsrzMerhabalarbende yarışmaya katilmak istiyorum ama kuralları okuyunca zor gibi geldi.bide benim kendi topicigim var yinede buraya katılabilir miyim
![]()
Evet canım bizim ortamımız çok iyidir çünkü hepimiz birbirimizi çok seviyor ve saygı duyuyoruz tekrar tŞkrBir de burada ki Insanlar birbirlerine çok yardımcı oluyor çok sıcak kanlı insanlar siniz harika bir ortaminiz var
Bende tanistigima memnun oldum kararlı yım azimli yım ve devam etmek istiyorum tabi sizlerlegünaydınnn güseller
tabiki de kaptancığım diyorum ya hepp o kilolar gidecekçok tşkrlerr
günaydın canım
su az ve spor yok olmazzz lütfen daha dikkatli ol canım ve kahvaltı yap o da olmaz
tabiki eğer istiyorsan katılabilirsin kaptan sosyestetik yardımcılarıda ben ve deadline tanıştığımıza memnun oldum....neden topiğinde devam etmiyorsun peki?Canım arkadaşlar zaten sana gayet açıklamışlar takım kurallarını eğer varım diyorsan buyur başla 2 haftalık deneme süresinde olacaksın ilk etapda .Takıma kabul edildiğn zaman listeye sen de gireceksin.tabii bu paylaşımlarına ve bu işi ciddiye almana bağlı grsrz
Evet canım bizim ortamımız çok iyidir çünkü hepimiz birbirimizi çok seviyor ve saygı duyuyoruz tekrar tŞkr![]()
Hoş buldumselam kızlaaarrr..sabah sporu kahvaltı derken ancak girebildim nete..
geçmişi okudum ama alıntılayamadım..
mlyt hoş geldin canımmm
cemre cemre menün çok az ama.. bence biraz daha artırmalısın sonra pişman olursuuuunn..
deadline yeni arkadaşlar için bence erken sosyalbilgilerin paylaşımı az ama fena değil, ancak cemre cemre nin paylaşımı çok yetersiz göründü. 1 hafta daha deneyelm derim liste için
tamam ozaman senden de ok aldıkKızlar dün ofiste parti oldugundan ve gece de eve dönmediğimden ( alemlere aktım) telefonumun sarjı az kaldıgından ve biraz da cok görüşemediğim insanların yanında telefonla ilgilenmeyi saygısızlık olarak gördüğümden yazamadım. şimdiii uzun bir mesaj geliyor
canım saglıgına cok cok dikkat et. şimdi beslenmene her zamankinden daha cok dikkat etmelisin öyle cips abur cubur yeme kola fln icmecıssss öyle şeyler yassak o kadar
aprilcıgım seni tekrar tekrar tebrik ediyorum cünküüüü 2 haftadır süper verdin
canım evet yaa iki hafta üst üste ilk defa oldu bende çok mutluyum çok tŞkrler sanada canım başarılarının devamını dilerim bizde bu hırs varken var yaagidecek o kilolar
canım cok uzun süre aç kalacagın zamanlarda badem, kuruüzüm, ceviz, incir gibi kuru meyvelerden az miktarlarda yemeni tavsiye ederim. hem direncin düşmez hem de cok asırı acıkıp birden saldırmazsın yemege
ara öğün işte bu yüzden çokkkk önemli eğer acıkmalar varsa ara öğün yapmalısınız kızlar
çekmeye devaaaaammm !
hadi bakalım hep beraber
acıklamam yukarıdagelip de kimseyi bulamamak cok sinir bozucu oluyor
açıklaman kabul edilmiştir canımm bazen sende kaç demi
bence söyle 4-5 aylık olana kadar kimselere deme. nazar etmesinler.kesinlikle bilseler ne olacak soru sormaktan başka bişey yok ohh mis gibi kafanı dinle bebğinle ilgilen mutlu mutlu
haklısın april gercekten ilk hafta misafir gibilerdi..
malaseff halada gelmiyorlar
sanırım acıklamamla kurtarmısımdır pacamı kara listedenevet yoksaa görüşürdük
canım katılıyorum sana. dikkat ederlerse 4 haftaya kalmadan hedeflerine cok yaklasmıs olurlar
ok sende bizimle aynı fikirdesin o zamanselam kızlaaarrr..sabah sporu kahvaltı derken ancak girebildim nete..
geçmişi okudum ama alıntılayamadım..
mlyt hoş geldin canımmm
cemre cemre menün çok az ama.. bence biraz daha artırmalısın sonra pişman olursuuuunn..
deadline yeni arkadaşlar için bence erken sosyalbilgilerin paylaşımı az ama fena değil, ancak cemre cemre nin paylaşımı çok yetersiz göründü. 1 hafta daha deneyelm derim liste için
O zaman ben gidiyim yarın gelirim artıkcanım menüleri bir önceki gün için yazıyoruz aklında olsun. ve porsiyon miktarı yazıyoruz. ne kadar su içtik onu yazıyoruz 2 lt içmeye calısmanı tavsiye ederim her gün. ve menüleri saatli yazmaya calısıyoruz sabah 7 öglen 12 gibi. spor miktarını da aynı sekilde kac dk yaptıgını yazarsan iyi olur hatta 20 dk yürüyüs 20 dk bisiklet gibi yazsan hele cok güzel olur![]()
tamam canım ozaman deneme süren başladı , yarışmak tabi daha iyi her gün buraya gel yeter o takım ruhuna alış gerisi gelir...kendinden bahsedermisin biraz ?napıyosun kaç yaşındasın çalışıyormusun şuan kilon kaç hedef kilon ne gibi ???Bende tanistigima memnun oldum kararlı yım azimli yım ve devam etmek istiyorum tabi sizlerletopigi më devam ediyorum ama yarışmak daha iyi gibi geldi
canım çok güzel devam böyle sadece su az sende farkındasındırKızlar dünkü menüm söyle
sabah 6.30
yarım dilim kızarmıs ekmek
7 zeytin
yarım elma
ara 11
Yarım muz
öglen 13.30
1 kase haslanmıs yogurtlanmıs karnıbahar
ara
4 adet yaprak sarma (etliydi, hiç sevmem ama bilmeden tabagıma aldıgım için ve yiyecek atmaktan hoslanmadıgım için yedim. gereksiz bir yeme oldu kabul ediyorum)
kibrit kutusu büyüklüğünde ıspanaklı börek
aksam 19.00
5 yk kabak yemegi
ara
1 portakal
10 badem
1.5 lt su
jillian 1 level
1 saat tempolu yürüyüş.
O zaman ben gidiyim yarın gelirim artık
tamam canım ozaman deneme süren başladı , yarışmak tabi daha iyi her gün buraya gel yeter o takım ruhuna alış gerisi gelir...kendinden bahsedermisin biraz ?napıyosun kaç yaşındasın çalışıyormusun şuan kilon kaç hedef kilon ne gibi ???
canım çok güzel devam böyle sadece su az sende farkındasındır![]()
oyle yarın gel falan olmaz muhabbet edelim yahuO zaman ben gidiyim yarın gelirim artık
aynen katiliyorumtamam canım ozaman deneme süren başladı , yarışmak tabi daha iyi her gün buraya gel yeter o takım ruhuna alış gerisi gelir...kendinden bahsedermisin biraz ?napıyosun kaç yaşındasın çalışıyormusun şuan kilon kaç hedef kilon ne gibi ???
canım onu okudum ama eksiklikler olduğu için tekrar sordum ilgin için saolbugun gidip yarın gelme, daha sık ugramaya calısbir görünüp bir kaybolma :)
aprilcıgım arkadasa ben aynı soruları sormustum cevaplamıstı saolsun dur mesajını bulayım
Diskalifiye gibi şeyler korkuttu biraz gözümübenim hep kilolu bir geçmişi m oldu 3.cocuga hamile kalmadan önce 65 oldum hamileliğin de fazla kg almadım rahatsızlığım dan dolayı 86 ya ciktim
4 aydir biraz DİKKAT le 79 OLDUM simdi hala 79 KK ile tanistim BURAYA uye olursam veririm BELKİ diye geldim Inşallah OLUR ve zayiflarim boy 159 kg 79 YAŞ 29
![]()
Ben 29 yaşındayım boy 159 kg 86ydi biraz dikkatle 79 oldu ev hanımı 3 tane çocuk sahibi bir anneyim ve malesef tombisim 2 numara oğlum beni öyle sever detamam canım ozaman deneme süren başladı , yarışmak tabi daha iyi her gün buraya gel yeter o takım ruhuna alış gerisi gelir...kendinden bahsedermisin biraz ?napıyosun kaç yaşındasın çalışıyormusun şuan kilon kaç hedef kilon ne gibi ???
peki hedef kilon nedir ?kaça kadar düşmek istiyorsun ?not alacağızdaBen 29 yaşındayım boy 159 kg 86ydi biraz dikkatle 79 oldu ev hanımı 3 tane çocuk sahibi bir anneyim ve malesef tombisim 2 numara oğlum beni öyle sever de![]()