evet şimdi düşündümde anı biriktirmiş oluyorsunuzçok eğlenceli ya hemde romantik beğendim bu fikri
evet aynen de ben odun gibiyim belki çocukken birileri dans kursuna falan gönderseydi böyle olmazdı anneme diyorum o zaman bu kadar yaygın değildi ki kurslar falan diyor birde okula anca yetişiyordun onlara sararsın diye yazdırmadım diyor iki sosyal aktivite yaptırmıyorlar ülkemizde yaniben salsa da seviyorum ama ona ikna edemedim henüz cünkü kendim de oynayamıyorum :) ah ah latin kızları pek sanslıhiç yag tutmaz insan yaparsa biz de oryantal yapsak biz de tutmayız
canım menün güzelde hani spor ?ben de dünkü menumu yazayım kızlar erken uyandım aslında ama kahvaltı hazırla topla ancak bitti işim..
sabah
sucuklu kaşarlı tost (kasarım incecik bi dilimdi ve 4 ince dilim sucukla yapıldı)
2bardak çay
öğlen
bi kase mercimek yemeği
bi porsiyon makarna
2bardak çay
akşam yemedim kızlar öğleni gec yedim doyurdu..
sadece 1avuc cekirdek yedim misafirlikteydim
cay içtim
1.5lt su içtim
canım yeni arkadaşlarımız da pek bir sessiz çıtt yok bozuşucaz kızlar hee ona göre çıkın çıkın gelin niye yoksunuz hakkatttenKızlar neredeyse tüm gün buralardaydım. ara ara hep bakmaya calıstım. ya hep burada oldugumdan bana öyle geldi ya da cidden öyle. karar veremedim. buralar coook sessiz ama yaaa!!!yeni gelen bir sürü arkadas vardı hani neredeler demek istiyorum . yakında kendi kendime konusacak gibiyim
canım bende takipteyim6 yeni kişi vardı april ama birkez gelip birdaha gelmediler bende dedim biz kendimize yeteriz ama kendileri bilir
bu arada menüleri hergün toplayıp bir mesajda yazıcam akşam kimin ne zaman menü bildirimi yapmadığnı herkes görsün
evet hem insanı daha genç gösteriyor çok hoş olmuşzayıflık gibi varmı beee
kesinlikle canım çok gençleşiyorsun,her giydiğin yakışıyor paçavra olsa bile sanki çok kaliteli bişey gibi duruyor daha neler neler...evet hem insanı daha genç gösteriyor çok hoş olmuş
evet april biraz dişimizi sıkarsak bizde öyle olucazkesinlikle canım çok gençleşiyorsun,her giydiğin yakışıyor paçavra olsa bile sanki çok kaliteli bişey gibi duruyor daha neler neler...
evet canım bazen duraksıyorum ama pes etmek yok yaza kadar bir on daha gitse yeter şimdilikevet april biraz dişimizi sıkarsak bizde öyle olucazsen baya iyi gidiyorsun takipteyim ay sonu raporlar varya kim kaç kilo verdi orda gördüm ksıa zamanda çok iyi böyle devam edersen çok kısa zamanda hedeftesin arada yavaşlamalar olacak tabi ama pes etmezsek başarırız bizde ne giysek yakışır
gider canım hatta daha fazlası gider inşallahevet canım bazen duraksıyorum ama pes etmek yok yaza kadar bir on daha gitse yeter şimdilik
20/25 yaş arası daha azimliydim fakat 30lu yaşlara gelince gitti o hırs yoksaaa varya ozamanda olcaktım 6 ayda hepsini göndermiştim.İnşallah canım hepberaber istediğimiz kg geliriz...gider canım hatta daha fazlası gider inşallah
valla benim ruhum çökmüş sanırım ya yoksa verirdim20/25 yaş arası daha azimliydim fakat 30lu yaşlara gelince gitti o hırs yoksaaa varya ozamanda olcaktım 6 ayda hepsini göndermiştim.İnşallah canım hepberaber istediğimiz kg geliriz...
kesinlikle canım çok gençleşiyorsun,her giydiğin yakışıyor paçavra olsa bile sanki çok kaliteli bişey gibi duruyor daha neler neler...
jillianın antronorlük yaptığı bir yarışma var the biggest looser biliyormusunuz bilmiyorum ama ben çok seviyorum arada youtube dan açıp bakarım çok hoşuma gidiyor buda az önce izlediğim bir video sizde görün istedim kızlar ilk başta kilo veremiyor yapamıyor ağlıyor zorlanıyor ama pes etmiyor ve sonuç çok iyi zafere giden yolda emek harcamak lazımşimdilerde daha zayıf olduğunu duymuştum bu kızın yarışma süresince yaklaşık 115 kilodan 70 lere iniyor en son ve kilo verdikçe acayip güzelleşiyor bence
bu da en son hali yarışmadan sonra kilo vermeye devam etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?