canım menün güzelde hani spor ?
canım yeni arkadaşlarımız da pek bir sessiz çıtt yok bozuşucaz kızlar hee ona göre çıkın çıkın gelin niye yoksunuz hakkattten
ben de severim naneyi aslında ama benm midemi bulandırıyor tazesievet canım ben özellikle tazesini çok severim.. ama şimdi emzirdiğim için yiyemiyorum.
yemeklerden 15 dk önce bir mitar taze nane yenirse iştahı kapatıyor..
bu arada karbonatlı suya baktım zayıflamakdan çok sağlık için öneriliyor..görümcem , kv ve kp de içiyorlarmış sağlık nedeniyle.. bir deneyeyim bakalım
iyi gecveler canm :)Kızlar ben yatıyorum yavaştan günün yorgunluğu omuzlarımda kendinize iyi bakın yarın grsrz öpüldünüz
benim videonun ismi bipasha basu break free sanırsam ama dagatesinin dediğinin belli bir adı yok yani zumba diye yazınca youtube da geliyor aralarda ama nasıl anlatsam bilemedim 50 dk bişeyiyi akşamlar fıstıklar..
dagatesi deadline paylaştığınız dan s videolarını benim bilgisyr açmıyor.. isimlerini yazar mısınız başka sitelerden bakayım..
ApriL_2007 canım menülerimi yarından itibaren paylaşıcam .. pazar günü karışık oldu biraz..
afrodit geç mi kaldın acaba ay benimde bugün bir uykum var sorma anlamadım neden biraz daha buralardayım sonra giderimkızlar bu sefer de ben geldim kimse yok
ayy canm valla gündüz yoruldum belim çok ağrıyodu eşimi beklerken uyuyakalmışım 8de uyandım yemek yedik çayı koydum geldim gec de olsa oluyosunuz burda ama ağlarım bak adet günüm de yaklaştı duygusalım bu aralarbenim videonun ismi bipasha basu break free sanırsam ama dagatesinin dediğinin belli bir adı yok yani zumba diye yazınca youtube da geliyor aralarda ama nasıl anlatsam bilemedim 50 dk bişey
afrodit geç mi kaldın acaba ay benimde bugün bir uykum var sorma anlamadım neden biraz daha buralardayım sonra giderim
kız burdaym daha bir yere gitmiyorum bazen denk geliyoruz bazen gelmiyoruz ya ondan yaniayy canm valla gündüz yoruldum belim çok ağrıyodu eşimi beklerken uyuyakalmışım 8de uyandım yemek yedik çayı koydum geldim gec de olsa oluyosunuz burda ama ağlarım bak adet günüm de yaklaştı duygusalım bu aralar
ben de bi burda bi diğer topikte geziyorum arada cay servisi annemlere :) uyudum ya ben artık bu gece baya gec yatarım :)kız burdaym daha bir yere gitmiyorum bazen denk geliyoruz bazen gelmiyoruz ya ondan yaniben nette videolarla falan takılıyorum aslında birşey yapmıyorum şu an senden naber
hakikaten gece kuşu olarak dolanırsın artıkben de bi burda bi diğer topikte geziyorum arada cay servisi annemlere :) uyudum ya ben artık bu gece baya gec yatarım :)
kız bugun burası felaketti eve bi geldim pazardan yuzum kıpkırmızı ateş gibiydi zor ısındım ısınınca da mayışıp uyumuşum işte :) evet gece kuşu afrooo :)hakikaten gece kuşu olarak dolanırsın artıkuyuyunca öyle oluyor ya bende uyuycaktım ama dayandım baya biraz daha dayanayım atıcam yatağa kendimi
şimdi böyle yazınca bir garip oldu misafiri alıp misafire gitmekKizlar bende buralardayim okuyorum ama yazamiyorum. Misafirlerimi alip misafirlige gittim de :d
iyiymiş valla dağateşi iyi oturmalar :)Kizlar bende buralardayim okuyorum ama yazamiyorum. Misafirlerimi alip misafirlige gittim de :d
iyi akşamlar fıstıklar..
dagatesi deadline paylaştığınız dan s videolarını benim bilgisyr açmıyor.. isimlerini yazar mısınız başka sitelerden bakayım..
ApriL_2007 canım menülerimi yarından itibaren paylaşıcam .. pazar günü karışık oldu biraz..
kızlar sıkılaşmak için callenetics denemenizi öneririm.. müthiş bişey. zamanında yapmıştım kilo verdirmiyor ama çok iyi sıkılaştırıyor örn 2kilo vermiştim ama 5 er cm incelmiştim ..
Kızlar ben yatıyorum yavaştan günün yorgunluğu omuzlarımda kendinize iyi bakın yarın grsrz öpüldünüz
günaydın canım spor yokmuydu onun haricinde menün güzelGunaydin kizlaar dunku menumu yazayim gun icinde unutuyorum bazen
Sabah 11
Peynir biraz
Alti zeytin
İki dilim ekmek
Cay
Oglen3
Yumurta bi kac parca
1dilim ekmek zeytin cay
Ara bir muz
Aksam 8
Bi kase corba
Bi porsiyon havuc yemegi
4kasik bulgur pilavi
Salata
1ltsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?