- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
zararlıbirşey bualamdım april aferin sporda varDünkü menümdeadline
Sabah 11:00
Bir tost ekmeğine kaşarlı tost
Bir çay
Ara :13:00
Bir portakal
Öğle15:00
Bir kase mercimek cr
Bir but haslama
Salata
Ara 17:00
5 findik
Aksam 19:00
Üç ks sebze sote
Bol salata
Bir dilim ekmek
2.5 lt su
40 dk yürüyüs
münü yiy canım beğendim suyuda sonra yazmışsın herşey yolundaBenim menum de soyledeadline
sabah 10.00
1 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
oglen 14 00
2 patlican dolmasi
aksam
yarim kase mercimek corbasi
2 kofte
1 dilim ekmek
ara 20.00
1/2 portakal
1 kucuk boy armut
zararlıbirşey bualamdım april aferin sporda vargüzel menü
münü yiy canım beğendim suyuda sonra yazmışsın herşey yolunda
bende dünkü menümü yazayım su içmemişim dün ben 1 lt olmuş herhalde ama çok susadım gece
kahvaltı: çeyrek simit maydonoz tere 1 yumurta ve lor peynirli omlet
ara az şekerli türk kahvesi
öğle: 1 küçük peynirli börek 7 yer fıstığı 2 badem misafirlikteydim çok acıktım o kadar yiyecek arasından öyle sıyrıldım akşama kadar birşey yemedim
akşam 3 yk etli bamya yemeği 4 yk yoğurt maydonoz 2 kepçe kırmızı mercimekli sebze çorbası
ara 1 meyve
su 1 lt spor 30 dk dans fitness videosu 30 dk streching videosu 7 dk karın videosu eşliğinde spor
günaydın kızlaarr..
oğluşumu okula gönderdim, sporumu yaptım, kızımı uyuttum, kahvaltı yapıyorum..
dün akşam yzdılarınızı okudum.. sizinleyimm
senden de bir atak bekliyordum bu arada spor falan haftaya iyi başladın o zaman böyle devamgünaydın kızlaarr..
oğluşumu okula gönderdim, sporumu yaptım, kızımı uyuttum, kahvaltı yapıyorum..
dün akşam yzdılarınızı okudum.. sizinleyimm
aprilcim harikasın, bravoooDünkü menümdeadline
Bir çay
Bir portakal
Bir kase mercimek cr
Bir but haslama
Salata
5 findik
Üç ks sebze sote
Bol salata
Bir dilim ekmek
2.5 lt su
40 dk yürüyüs
hedef koymak iyi fikir canımm. ben de 75 olayımSlm kızlar ben geldim. bu haftaki hedefim 67 ,500 kilo olmak o yüzden çalışmalara başladım haftanın ilk gününden haydi bakalım bu hafta hepimize hayırlı olur inşallah
bence menün çoook güzel spor da enfesssbende dünkü menümü yazayım su içmemişim dün ben 1 lt olmuş herhalde ama çok susadım gece
öğle: 1 küçük peynirli börek 7 yer fıstığı 2 badem misafirlikteydim çok acıktım o kadar yiyecek arasından öyle sıyrıldım akşama kadar birşey yemedim
akşam 3 yk etli bamya yemeği 4 yk yoğurt maydonoz 2 kepçe kırmızı mercimekli sebze çorbası
ara 1 meyve
su 1 lt spor 30 dk dans fitness videosu 30 dk streching videosu 7 dk karın videosu eşliğinde spor
bildiğin yoğurda maydonoz doğradım pulbiber attım yedim cacık gibi değişik buluşlar yapıyorum bazen tek yoğurttan sıkılıyorum dastreching iyi yapıyorsun o kadar uzun. ben sıkılıyorum ya. dans fitness videona bakamadım ama bugun aksam bakayım deneyeyim istiyorum. badem yiyebilirsin kavrulmamıs badem cok saglıklı bir besin. sarkmayı önlüyor kilo verirken. yogurt maydonoz derken yogurtlu maydonoz mu ? maydonoza limon sıkınca harika oluyor.
günaydııın ispanyol
çook piss gaza geldimmmsenden de bir atak bekliyordum bu arada spor falan haftaya iyi başladın o zaman böyle devam
bildiğin yoğurda maydonoz doğradım pulbiber attım yedim cacık gibi değişik buluşlar yapıyorum bazen tek yoğurttan sıkılıyorum dabazen de meyve doğruyorum içine meyveli yoğurt oluyor bir nevi onada tarçın çok güzel oluyor geçen portakallı yoğurt denedim o da güzel oldu yani
çook piss gaza geldimmm
hımm güzel canm menun beğendim :)Dünkü menümdeadline
Bir çay
Bir portakal
Bir kase mercimek cr
Bir but haslama
Salata
5 findik
Üç ks sebze sote
Bol salata
Bir dilim ekmek
2.5 lt su
40 dk yürüyüs
su ve sporun yok canm ? yazdın da görmedim mi yoksa dur bakayım:)Benim menum de soyledeadline
sabah 10.00
1 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
oglen 14 00
2 patlican dolmasi
aksam
yarim kase mercimek corbasi
2 kofte
1 dilim ekmek
ara 20.00
1/2 portakal
1 kucuk boy armut
dicek bişşey yok canm süpersin :)bende dünkü menümü yazayım su içmemişim dün ben 1 lt olmuş herhalde ama çok susadım gece
ara 1 meyve
afiyet olsun canım menün güzel oljuşben de dünkü menumu yazayım kızlar erken uyandım aslında ama kahvaltı hazırla topla ancak bitti işim..
sabah
sucuklu kaşarlı tost (kasarım incecik bi dilimdi ve 4 ince dilim sucukla yapıldı)
2bardak çay
öğlen
bi kase mercimek yemeği
bi porsiyon makarna
2bardak çay
akşam yemedim kızlar öğleni gec yedim doyurdu..
sadece 1avuc cekirdek yedim misafirlikteydim
cay içtim
1.5lt su içtim
Canım çok tşkrler tabii böyle devam İnşallah , bildirime hazırlıklar tam gaz devam ediyoraprilin menüsü süper ötesi!!! ben bayıldım! sporu da cok güzel. aprilcigim tüm hafta böyle devam edebilirsen bildirime iyi vermiş olursun
Canım çok güzel menün alkışş böyle devam...Yalnız kızlar lütfen menülerde saatleride yazalım belli olsunbende dünkü menümü yazayım su içmemişim dün ben 1 lt olmuş herhalde ama çok susadım gece
ara 1 meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?