Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

afiyet olsun güzel olmuş menün..suyu biraz daha artırsan çok güzel olacak.. havuç yemeği nedir ilk kez duydum..
Günaydın kızlar hu huu
günaydın canımm
çok güzelll.. suyu baya artırmışsın çok güzel olmuş

canım cok az su içiyorsun biraz arttırsan. ve muzlar eger ithal ise hepsini tek seferde yememeni tavsiye ederim. oldukca kalorili kendisi.

canım cok az yemişsin gibi geldi, acma harici begendim ama cünkü aksam yogurtlu yediğin için besleyici olmustur

dünkü menüm deadline
08:00 tarçınlı ballı su
11:00: 1.5 dilim tam buğday ekmeği, 2 kk peynir, 6 zeytin, dereotu, 4 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta, rezene çayı
14:00: 5 badem 1 kuru kayısı
16:00: 1 kase yoğurtiçine 1 tk pekmez, 1 bardak meyveli nesfit, yarım bardak yulaf ezmesi
19:00: yarım porsiyon tavuk sote , 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
20: 30: 10 badem, 2 kuru kayısı
su 4 lt
spor 45 dk leslie

ben dünümü cok begendim kızlar.

hemen yazayım

sabah 7.00
1 greyfurt
5-6 susamlı cubuk
8-9 kuru dut
2-3 kuru üzüm

11.00
yesil çay

14.45
1 su bardagı yogurt
1 kızarmıs ekmek
1 greyfurt

16.00
1 haslanmıs yumurta

19.30
yarım su bardagı yogurt
3 köfte
yumruk kadar aysberg
1 kase corba

22.00
2 dilim portakal
1/4 armut

gec yemiş gibi oldum ama misafirlerim vardı, ve beraber bir yere gittik. cipslere baklavalara hayır deyince bu son meyveleri mecbur yedim yoksa yeme planım yoktu.

2 lt su
jullian 1. level
30 dakika tempolu yuruyus
30 dakika dans
her bacak için 80 bacak hareketi

ballı suyu neden içiyorsun canım özel bir nedeni var mı?

GERÇEKTEN DE ÇOK GÜZEL OLMUŞ..ÖZELLİKLE SPOR HARİKAAAA
ballı suyu neden içiyorsun canım özel bir nedeni var mı?
TARÇINLI BALLI SU SÜTÜ ARTIRIYOR VE METABOLİZMAYI ARTIRIYOR ONUN İÇİN İÇİYORUM

kızlar düzenleyemedim mesajımı ama gece 2 de uyudum o yüzden o meyveleri de yakmısımdır uyuyana kadar diye düşündüm.

günaydın kızlar ay ne kadar çok mesaj yazmışsınız hepsini okuyana kadar bi sürü zaman geçti :)

sporumu yaptım kızımı uyuttum kahvaltımı yapıyorum.. bir bakayım dedim kşmler burdaaaa

kızımı aşıya götüreceğim bugün..huysuz olacak ateşlenecek.. öğleden sonra giremeyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…