çok ciddi ve silkelendirici bir yazı olmuş demek eli maşalı bir tek ben değilimMoral bozmaktan ziyade. ben kendi hissettiklerimi acıkca yazayım. ilki hep laftayız, söyle yapalım edelim. sonuc yok. 3 gün yapıp hop basa dönüyoruz. cidden motive bozucu bir durum.
ikincisi menüler. birileri kacamak yapınca bende dayanmakta zorlanıyorum. buradaki kacamagı görüp canım cekip gidip yedigim zamanlar oluyor! ya da herkes umursamıyor gibi bir havaya bürününce bende aman neyse ne diyebiliyorum.
ücüncüsü spor. benim spor yapmam cidden zor kızlar. o spor yapalım haftasında , haftanın sonunda ayakta duramıyordm agrılarımdan! ama grubu baltalamamak için yaptım ve direndim. sonra bozuldu gitti. canım sıkıldı cidden. cünkü grup kararlarında hep böyle oluyor.
kısaca böyle. bazen takım beni ileriye değil geriye cekiyor ve cidden moralim bozuluyor. o yüzden bir an önce toparlanalım lütfen! yoksa hiç faydamız olmayacak birbirimize :/
Canım katılıyorum söylediklerine hazırsanız kızlar devam edelim değilseniz size bir dinlence verelim toparlanın yine gelin karar sizin fıstıklar bu hafta ve önümüzdeki haftalar çok önemli artık bizler içinçok ciddi ve silkelendirici bir yazı olmuş demek eli maşalı bir tek ben değilimo zaman kaçamak yapmıyoruz birbirimizin canını çektirmiyoruz yapamam edemem laflarını unutuyoruz gerçekten kilo vermeye kararlı olalım artık kilo veremeyeceğini düşünen spor yapamam yapamıyorum diyen varsa izine falan ayrılsın bir kendine gelsin belkide diyet moduna girme psikolojisi nedeniyle kilo veremiyordur izne ayrılsın derken gitsin demiyorum yine dikkat etmek şartıyla sadece diyet yapma uğrama zorunluluğundan biraz uzaklaşması açısından diyorum yanlış anlaşılma olmasın yani
Benden yana ok canımhatta aprilcim bence kaçamak sınırlaması olsun mesela bu hafta kimse kaçamak yapmasın dikkat etsin sporunu yapsın eğer perşembe sonuç eksiyse 1 gün kaçamak hakkı olsun 1 öğün istediği birşey abartmamak ve dengelemek şartıyla ne dersinbunu bir takımda gördüm de çok beğendim gerçekten
bazen birbirimiz sert de olsa uyarmamız lazım benim açımdan sıkıntı yok dagatesi bende sert olmuşum azıcık ama toparlanmak için birbirimize kızmalıyız yeri gelincebiraz sert bir dille yazmıs gibi olmusum ama ben artık bahanelerle devam etmek istemiyorm. her hafta bir bahanemiz oluyor takımca. o yüzden ben artık bu haftada sabit kaldım demek değil 5'li rakamları görmek istiyorum
çigkofte yemişsin ama zaten gün içinde de cok az yemişsin canm zararı yok onun için..Kızlar ya dün hiç ugrayamadım cünkü tüm gün misafirim vardı. cuma yatılı misafirim vardı. sabah o yüzden hiç giremedim. aksama da yine baska bir misafirim vardı. bugun de yatılı misafirim var, sanırım 2-3 gün daha kalacak. spor yapmak biraz zor oldu. hemen dünkü menümü paylasayım.
sabah
4-5 kasık melemen
1 dilim ekmek
5-6 badem
öglen
2 cigköfte- marulla yedim
aksam
yarım kase mercimek corbası
2 köfte
ara
kibrit kutusu kadar sütlü tatlı. belki daha küçük bile olabilir.
jullian yaptım ayrıca. ve 2 kere temizlik yaptım. epey yoruldum. en son saat 21.30 gibi yedim ve gece 2 de yattım
canm hoşgeldin takımımıza:)Kızlar bu sabah
1 küçük domates
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim ekmek
3,4 çatal cips ve kahve
Öğle yok
Aksam yarım porsiyona yakın firında tavuk
3 kaşık pilav ve 2 kaşık yoğurtlu makarna ve yine kahve
tamam o zaman perşembeye kadar çok iyi sonuçlar elde edebiliriz benceBenden yana ok canım
valla kızlar bi çok zaman yanlış anlaşılıp topiğini keyfini kacıracak konusmalardan korktuğum için yazıp yazıp siliyorum yorumlarımı bence de menulerle ilgili yorumlar sert olsa da yapabilmeliyiz ya nazımız geçsin bu konuda birbirimize çünkü bu sonucta bizim iyiliğimiz için değil mi :)bazen birbirimiz sert de olsa uyarmamız lazım benim açımdan sıkıntı yok dagatesi bende sert olmuşum azıcık ama toparlanmak için birbirimize kızmalıyız yeri gelince
şimdi arada bana da oluyor o yazsam mı falan sonra unutuyorum ama fazla kaçan menüye yorum yapmalıyız bencevalla kızlar bi çok zaman yanlış anlaşılıp topiğini keyfini kacıracak konusmalardan korktuğum için yazıp yazıp siliyorum yorumlarımı bence de menulerle ilgili yorumlar sert olsa da yapabilmeliyiz ya nazımız geçsin bu konuda birbirimize çünkü bu sonucta bizim iyiliğimiz için değil mi :)
Canım eleştiriye açık olunmalı tabii kızacağız birbirimize yoksa biliyorsun bizde kaçıyor ayarlarbazen birbirimiz sert de olsa uyarmamız lazım benim açımdan sıkıntı yok dagatesi bende sert olmuşum azıcık ama toparlanmak için birbirimize kızmalıyız yeri gelince
CAnım yaz korkma ne alakası var sonuçta herkesin bir fikri var paylaşmalıyızvalla kızlar bi çok zaman yanlış anlaşılıp topiğini keyfini kacıracak konusmalardan korktuğum için yazıp yazıp siliyorum yorumlarımı bence de menulerle ilgili yorumlar sert olsa da yapabilmeliyiz ya nazımız geçsin bu konuda birbirimize çünkü bu sonucta bizim iyiliğimiz için değil mi :)
alınmak yok evet herşey hepimizin iyiliği için kızlarşimdi arada bana da oluyor o yazsam mı falan sonra unutuyorum ama fazla kaçan menüye yorum yapmalıyız bencealınmak falan olmasın sonuçta bayadırda burdayız birbirimize kızabilmeliyiz yeri gelince kimse de kimse ye alınmasın o zaman bundan sonra hatta kaçamak yapana bu smiley gelsin
tamam o zaman bizden günah gittişimdi arada bana da oluyor o yazsam mı falan sonra unutuyorum ama fazla kaçan menüye yorum yapmalıyız bencealınmak falan olmasın sonuçta bayadırda burdayız birbirimize kızabilmeliyiz yeri gelince kimse de kimse ye alınmasın o zaman bundan sonra hatta kaçamak yapana bu smiley gelsin
tatlım bundan sonra yazıcam çekinmeden :)Canım eleştiriye açık olunmalı tabii kızacağız birbirimize yoksa biliyorsun bizde kaçıyor ayarlaristediğiniz kadar sert olun kızlar yok problem
CAnım yaz korkma ne alakası var sonuçta herkesin bir fikri var paylaşmalıyız
alınmak yok evet herşey hepimizin iyiliği için kızlar
yaz tabiki canım eksiklikler oluyordur muhakkak hepimiz birbirimiz takip etmeliyiz o anda online olan arkadaş herşeye karışabilir menüler yorumlar serbest rahat oltamam
tatlım bundan sonra yazıcam çekinmeden :)
tamam canım iyi geceler yarın görüşürüzkızlar herşey güzelde geç olmuş hadi ben çıkayım bugün yarın görüşürüzperşembeye kadar kaçamak yapmayacaklar olarak april ben ve dagatesi olarak belirliyorum perşembe eksiye inebilirsek kaçamak hakkımız var ona göre davranalım gelen ikram edilen bizim için zararlı gıdalara hayır diyelim diyemiyorsakta öğrenelim hatta takımdaki herkesin katılmasını rica ediyorum fikirlerinizi almak isterim tabi şimdik biz evet diyenleri söyledim yakında bunu sayfada uygulayabiliriz ona göre
Kacamaksiz haftaya bende varim kizlarkızlar herşey güzelde geç olmuş hadi ben çıkayım bugün yarın görüşürüzperşembeye kadar kaçamak yapmayacaklar olarak april ben ve dagatesi olarak belirliyorum perşembe eksiye inebilirsek kaçamak hakkımız var ona göre davranalım gelen ikram edilen bizim için zararlı gıdalara hayır diyelim diyemiyorsakta öğrenelim hatta takımdaki herkesin katılmasını rica ediyorum fikirlerinizi almak isterim tabi şimdik biz evet diyenleri söyledim yakında bunu sayfada uygulayabiliriz ona göre
sanada iyi geceler canım yarın görüşürüzkızlar benden yana da hem kacamak meselesinde hem de menü yorumlarında sorun yok. şimdi cıkıyorum. hepinize güzel geceler
kaçamaksız hafta , hergün menü bildirimi ve spor ok?Kacamaksiz haftaya bende varim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?