• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Moral bozmaktan ziyade. ben kendi hissettiklerimi acıkca yazayım. ilki hep laftayız, söyle yapalım edelim. sonuc yok. 3 gün yapıp hop basa dönüyoruz. cidden motive bozucu bir durum.

ikincisi menüler. birileri kacamak yapınca bende dayanmakta zorlanıyorum. buradaki kacamagı görüp canım cekip gidip yedigim zamanlar oluyor! ya da herkes umursamıyor gibi bir havaya bürününce bende aman neyse ne diyebiliyorum.

ücüncüsü spor. benim spor yapmam cidden zor kızlar. o spor yapalım haftasında , haftanın sonunda ayakta duramıyordm agrılarımdan! ama grubu baltalamamak için yaptım ve direndim. sonra bozuldu gitti. canım sıkıldı cidden. cünkü grup kararlarında hep böyle oluyor.

kısaca böyle. bazen takım beni ileriye değil geriye cekiyor ve cidden moralim bozuluyor. o yüzden bir an önce toparlanalım lütfen! yoksa hiç faydamız olmayacak birbirimize :/
çok ciddi ve silkelendirici bir yazı olmuş demek eli maşalı bir tek ben değilim:KK62::KK5: o zaman kaçamak yapmıyoruz birbirimizin canını çektirmiyoruz yapamam edemem laflarını unutuyoruz:KK5: gerçekten kilo vermeye kararlı olalım artık kilo veremeyeceğini düşünen spor yapamam yapamıyorum diyen varsa izine falan ayrılsın bir kendine gelsin belkide diyet moduna girme psikolojisi nedeniyle kilo veremiyordur:KK17: izne ayrılsın derken gitsin demiyorum yine dikkat etmek şartıyla sadece diyet yapma uğrama zorunluluğundan biraz uzaklaşması açısından diyorum yanlış anlaşılma olmasın yani:KK60:

çok ciddi ve silkelendirici bir yazı olmuş demek eli maşalı bir tek ben değilim:KK62::KK5: o zaman kaçamak yapmıyoruz birbirimizin canını çektirmiyoruz yapamam edemem laflarını unutuyoruz:KK5: gerçekten kilo vermeye kararlı olalım artık kilo veremeyeceğini düşünen spor yapamam yapamıyorum diyen varsa izine falan ayrılsın bir kendine gelsin belkide diyet moduna girme psikolojisi nedeniyle kilo veremiyordur:KK17: izne ayrılsın derken gitsin demiyorum yine dikkat etmek şartıyla sadece diyet yapma uğrama zorunluluğundan biraz uzaklaşması açısından diyorum yanlış anlaşılma olmasın yani:KK60:
Canım katılıyorum söylediklerine hazırsanız kızlar devam edelim değilseniz size bir dinlence verelim toparlanın yine gelin karar sizin fıstıklar bu hafta ve önümüzdeki haftalar çok önemli artık bizler için ;)

hatta aprilcim bence kaçamak sınırlaması olsun mesela bu hafta kimse kaçamak yapmasın dikkat etsin sporunu yapsın eğer perşembe sonuç eksiyse 1 gün kaçamak hakkı olsun 1 öğün istediği birşey abartmamak ve dengelemek şartıyla ne dersin:oops: bunu bir takımda gördüm de çok beğendim gerçekten :cool:

biraz sert bir dille yazmıs gibi olmusum ama ben artık bahanelerle devam etmek istemiyorm. her hafta bir bahanemiz oluyor takımca. o yüzden ben artık bu haftada sabit kaldım demek değil 5'li rakamları görmek istiyorum

hatta aprilcim bence kaçamak sınırlaması olsun mesela bu hafta kimse kaçamak yapmasın dikkat etsin sporunu yapsın eğer perşembe sonuç eksiyse 1 gün kaçamak hakkı olsun 1 öğün istediği birşey abartmamak ve dengelemek şartıyla ne dersin:oops: bunu bir takımda gördüm de çok beğendim gerçekten :cool:
Benden yana ok canım ;)

biraz sert bir dille yazmıs gibi olmusum ama ben artık bahanelerle devam etmek istemiyorm. her hafta bir bahanemiz oluyor takımca. o yüzden ben artık bu haftada sabit kaldım demek değil 5'li rakamları görmek istiyorum
bazen birbirimiz sert de olsa uyarmamız lazım benim açımdan sıkıntı yok dagatesi bende sert olmuşum azıcık ama toparlanmak için birbirimize kızmalıyız yeri gelince :stop:

Kızlar ya dün hiç ugrayamadım cünkü tüm gün misafirim vardı. cuma yatılı misafirim vardı. sabah o yüzden hiç giremedim. aksama da yine baska bir misafirim vardı. bugun de yatılı misafirim var, sanırım 2-3 gün daha kalacak. spor yapmak biraz zor oldu. hemen dünkü menümü paylasayım.

sabah
4-5 kasık melemen
1 dilim ekmek
5-6 badem

öglen
2 cigköfte- marulla yedim

aksam
yarım kase mercimek corbası
2 köfte

ara
kibrit kutusu kadar sütlü tatlı. belki daha küçük bile olabilir.

jullian yaptım ayrıca. ve 2 kere temizlik yaptım. epey yoruldum. en son saat 21.30 gibi yedim ve gece 2 de yattım
çigkofte yemişsin ama zaten gün içinde de cok az yemişsin canm zararı yok onun için..

Kızlar bu sabah
1 küçük domates
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim ekmek
3,4 çatal cips ve kahve
Öğle yok
Aksam yarım porsiyona yakın firında tavuk
3 kaşık pilav ve 2 kaşık yoğurtlu makarna ve yine kahve
canm hoşgeldin takımımıza:)
menune gelince sabah öğlen akşam diye alt alta yazarsan hangi öğünde ne yediğini bilir ona göre yorumlarız senın için daha verimli olur ..
menun iyi ama kızartma şeyler yememeye çalış derim.. onun dışında iyi bi menu

bazen birbirimiz sert de olsa uyarmamız lazım benim açımdan sıkıntı yok dagatesi bende sert olmuşum azıcık ama toparlanmak için birbirimize kızmalıyız yeri gelince :stop:
valla kızlar bi çok zaman yanlış anlaşılıp topiğini keyfini kacıracak konusmalardan korktuğum için yazıp yazıp siliyorum yorumlarımı bence de menulerle ilgili yorumlar sert olsa da yapabilmeliyiz ya nazımız geçsin bu konuda birbirimize çünkü bu sonucta bizim iyiliğimiz için değil mi :)

valla kızlar bi çok zaman yanlış anlaşılıp topiğini keyfini kacıracak konusmalardan korktuğum için yazıp yazıp siliyorum yorumlarımı bence de menulerle ilgili yorumlar sert olsa da yapabilmeliyiz ya nazımız geçsin bu konuda birbirimize çünkü bu sonucta bizim iyiliğimiz için değil mi :)
şimdi arada bana da oluyor o yazsam mı falan sonra unutuyorum ama fazla kaçan menüye yorum yapmalıyız bence :KK68: alınmak falan olmasın sonuçta bayadırda burdayız birbirimize kızabilmeliyiz yeri gelince kimse de kimse ye alınmasın o zaman bundan sonra hatta kaçamak yapana bu smiley gelsin:KK67:

Canım eleştiriye açık olunmalı tabii kızacağız birbirimize yoksa biliyorsun bizde kaçıyor ayarlar:KK12:istediğiniz kadar sert olun kızlar yok problem:KK11:

CAnım yaz korkma ne alakası var sonuçta herkesin bir fikri var paylaşmalıyız:KK25:

şimdi arada bana da oluyor o yazsam mı falan sonra unutuyorum ama fazla kaçan menüye yorum yapmalıyız bence :KK68: alınmak falan olmasın sonuçta bayadırda burdayız birbirimize kızabilmeliyiz yeri gelince kimse de kimse ye alınmasın o zaman bundan sonra hatta kaçamak yapana bu smiley gelsin:KK67:
alınmak yok evet herşey hepimizin iyiliği için kızlar :KK67:

tamam o zaman bizden günah gitti :KK16:

tamam
Canım eleştiriye açık olunmalı tabii kızacağız birbirimize yoksa biliyorsun bizde kaçıyor ayarlar:KK12:istediğiniz kadar sert olun kızlar yok problem:KK11:

CAnım yaz korkma ne alakası var sonuçta herkesin bir fikri var paylaşmalıyız:KK25:

alınmak yok evet herşey hepimizin iyiliği için kızlar :KK67:
tatlım bundan sonra yazıcam çekinmeden :)

kızlar herşey güzelde geç olmuş hadi ben çıkayım bugün yarın görüşürüz:cool: perşembeye kadar kaçamak yapmayacaklar olarak april ben ve dagatesi olarak belirliyorum perşembe eksiye inebilirsek kaçamak hakkımız var ona göre davranalım gelen ikram edilen bizim için zararlı gıdalara hayır diyelim diyemiyorsakta öğrenelim hatta takımdaki herkesin katılmasını rica ediyorum fikirlerinizi almak isterim tabi şimdik biz evet diyenleri söyledim yakında bunu sayfada uygulayabiliriz ona göre:KK19:

kızlar herşey güzelde geç olmuş hadi ben çıkayım bugün yarın görüşürüz:cool: perşembeye kadar kaçamak yapmayacaklar olarak april ben ve dagatesi olarak belirliyorum perşembe eksiye inebilirsek kaçamak hakkımız var ona göre davranalım gelen ikram edilen bizim için zararlı gıdalara hayır diyelim diyemiyorsakta öğrenelim hatta takımdaki herkesin katılmasını rica ediyorum fikirlerinizi almak isterim tabi şimdik biz evet diyenleri söyledim yakında bunu sayfada uygulayabiliriz ona göre:KK19:
tamam canım iyi geceler yarın görüşürüz:KK25:

Kacamaksiz haftaya bende varim kizlar :stop:

Back