Teşekkürler dagatesi :))hosgeldin mufosss
Teşekkürler sosyestetik :))Hosgeldin mufossss
bende bu aralar zumbaya sardım hem daha kolay geliyor hemde eğleniyorum dagatesi 15 duruma göre 20 dk yapıyorum bakalım birde streching yapıyorum 1 saat oluyor sporum en az bakalım bu hafta ne olacakkızlar tek basına jullian kilo vermeye yeterli değil bence. fazladan yürüyüs vs yapılmalı diye düşünüyorum
bende bu aralar zumbaya sardım hem daha kolay geliyor hemde eğleniyorum dagatesi 15 duruma göre 20 dk yapıyorum bakalım birde streching yapıyorum 1 saat oluyor sporum en az bakalım bu hafta ne olacak
ayrıca canın sıkılırsa uğrayabilirisnTeşekkür ederim deadline :))
gidemedim kaptan evde misafir var muhabbet baydı bende burda takılıyorum televizyonda izleyemiyorum tabi
Tatlım birgün önceki menünü yazıyorsunKızlar bu sabah
1 küçük domates
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim ekmek
3,4 çatal cips ve kahve
Öğle yok
Aksam yarım porsiyona yakın firında tavuk
3 kaşık pilav ve 2 kaşık yoğurtlu makarna ve yine kahve
bir kırılma noktasından çıkmış gibiyizOhh biraz canlanmış buralar en sonunda sizi gidi tatilciler sizi
Kızlar bu sabah
1 küçük domates
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
2 dilim ekmek
3,4 çatal cips ve kahve
Öğle yok
Aksam yarım porsiyona yakın firında tavuk
3 kaşık pilav ve 2 kaşık yoğurtlu makarna ve yine kahve
Amann Maşallah diyelim :)bir kırılma noktasından çıkmış gibiyizbüyük uyanış
benim anladığım patates kızartması o cips hani kahvaltıda yemiş ya ben öyle algılamıştım yani en azındancips derken ? catal derken? ay anlayamadım. patates cipsi gibi bişey mi yoksa paketli bildiğimiz normal cips mi?
Ohh biraz canlanmış buralar en sonunda sizi gidi tatilciler sizi
bir kırılma noktasından çıkmış gibiyizbüyük uyanış
Canım he heebence diğer takımlara kıyasla hala derin bir uykudayız
bence gerekli april ya. sen olmasan eksiye düşecektik. takımca felaketiz!! herkes kendini bırakmıs kilolar alınmısCanım he heeevvet ama olacak İnşallah bu hafta sıkıyönetim var ona göre herkes ayağını denk alsın !
diğer takımlara girmiyorum hiç gerçi gözlemlediğim bizden fena bir iki takım var çok boş kalmış ama takımlarında çok kilo verip takımı kurtaranlar var öyle gözlemledimbence diğer takımlara kıyasla hala derin bir uykudayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?