- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su an 73.4 kiloyum yurtta kalıyorum yuruyus yapamiyorum yogunluktan dolayı ama en az 20 dk egzersiz yapıyorumayrıca canın sıkılırsa uğrayabilirisnbaşlangıç kilon ne canım en son yani kayıt yapcam seni ona göre 84 le başlayıp kilo vermişsin ya en son kilonu yazmamışsın
birde havalar soğuk ama yürüyüş ya da spor yapabileceğin bir yer var mı evdemi kalıyorsun yurtta mı ona göre
spor la desteklersen daha hızlı veririsin başlangıç için haftada 2 kere yeter
gidemedim kaptan evde misafir var muhabbet baydı bende burda takılıyorum televizyonda izleyemiyorum tabi![]()
Aynen katiliyorum canimdiğer takımlara girmiyorum hiç gerçi gözlemlediğim bizden fena bir iki takım var çok boş kalmış ama takımlarında çok kilo verip takımı kurtaranlar var öyle gözlemlediminşallah bu hafta kilo vermede de kırılma noktasına ulaşacağız yani kilo almayan olursa en azından
bizim dereceye girmemiz lazım aslında cezaya ramak kaldı hatta gelecek derece yapmazsak burdan takıma duyurulur
![]()
diğer takımlara girmiyorum hiç gerçi gözlemlediğim bizden fena bir iki takım var çok boş kalmış ama takımlarında çok kilo verip takımı kurtaranlar var öyle gözlemlediminşallah bu hafta kilo vermede de kırılma noktasına ulaşacağız yani kilo almayan olursa en azından
bizim dereceye girmemiz lazım aslında cezaya ramak kaldı hatta gelecek derece yapmazsak burdan takıma duyurulur
![]()
Arada gelip bi heyytt demem gerekiyor benim herhalde![]()
Aynen öyle canım maleseff öyle oldu! İlk önce sormalıyız kendimize istiyormuyuz biz kg vermek yoksa istemiyormuyuz?Sonrasinda biraz caba ve gayretle hersey devam edecek evet zor bir yol ama sonuç güzel olacak bunun için değer kızlarbence gerekli april ya. sen olmasan eksiye düşecektik. takımca felaketiz!! herkes kendini bırakmıs kilolar alınmıs(
Yok canim estf ama uzuluyorum katilim olmayinca guya izindeyimevet ama yine de iyilere bakıp örnek almak lazım.
sıra dayagına cek bizi kaptaaan![]()
Patates kızartması evet ya bugün oyle bir kaçamak oldu evet
tamam canım 20 dk bile iyidir hareket de önemli tebrik ederim seni hatta şimdi dur dediğin içinde çünkü alıp başını gidiyor kilolar en azından çaba harcıyoruz yapabilrisin sakın pes etmeSu an 73.4 kiloyum yurtta kalıyorum yuruyus yapamiyorum yogunluktan dolayı ama en az 20 dk egzersiz yapıyorum
aslında bence takımda psikolojik çöküklük hissedyorum biraz stres yapıyor arkadaşlar genel olarak yaşantılarıyla ilgili kafada çok birşey olunca sonra kilo vermeye de kafayı takınca veremeyince olmuyor hissine kapılmışız gibi 2 hafta önce iyiydik gittikçe motivasyon azaldı grupta bence kendimize inanmalıyız dediğin gibi bahane üretmek yerine çözüm üretmeliyiz mutlu olabileceğimiz şeyelrle uğraşmaktan başlayabiliriz önce yeniden başlamalıyız aprilAynen öyle canım maleseff öyle oldu! İlk önce sormalıyız kendimize istiyormuyuz biz kg vermek yoksa istemiyormuyuz?Sonrasinda biraz caba ve gayretle hersey devam edecek evet zor bir yol ama sonuç güzel olacak bunun için değer kızlar![]()
Cıss canım dokunma öyle şeylere beş adete kadar izin var ok ?tabii canım çok çekerse odaPatates kızartması evet ya bugün oyle bir kaçamak oldu evet![]()
Olabilir canim ya bi degisikligin oturmasi icin zamana ihtiyacimiz var biliyorsun, bozma moralini tatlimya moral bozmak değil de bizde istikrar yok. spor işine basladık noldu ? kac hafta devam edebldik ? diğer takımlara kıyaslamak için değil işin srrını ögrenmek için bakıyorum. ve kilo verenler her gün en az 40 dk tempolu spor yapms kacamak yapmamıs. biz ama bir dagılıyorz bir toplanıyorz sonra yeniden dagılıyoruz. üzülüyorum halimize
Patates kızartması ama çok az yedim yaa bugün oyle bir kaçamak olducips derken ? catal derken? ay anlayamadım. patates cipsi gibi bişey mi yoksa paketli bildiğimiz normal cips mi?
evet canım aslında iyiki yemişsin sonradan saldırmamak açısından her zaman olmadığı sürece sorun yok az yemişsin zatenPatates kızartması ama çok az yedim yaa bugün oyle bir kaçamak oldu![]()
evet kaptan moral bozmamalıyız yapabiliriz ben bu hafta kendi adıma iyi şeyler olacağını hissediyorum en azından sonuna kadar denemeye kararlıyım birgün başaracağım sonuçta hedefime ulaşıp birdaha da almayacağım ve bunu mümkün olduğu kadar kısa sürede yapmaya kararlıyım sağlıklı olarak tabikiMoral bozmak yok kizlar!
Yooo aksine ben çok hırslandım ! Bu iyi oluyor bazen yani düşüşler en azından kendim için iyi oluyor.Devamm aynı istekle canlarrrrMoral bozmak yok kizlar!
Moral bozmak yok kizlar!