- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
evet süper fikir :)kaçamaksız hafta , hergün menü bildirimi ve spor ok?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet süper fikir :)kaçamaksız hafta , hergün menü bildirimi ve spor ok?
evet süper fikir :)
Ok tatlimkaçamaksız hafta , hergün menü bildirimi ve spor ok?
günde dört bardak mı içeceksin yani bravoKızlar metabolizmayı hızlandıran baharatları okudum az önce ; kekik, biberiye, zencefil ( en etkililerden ), sivri biber, pul biber( çok etkili ), keten tohumu.Bundan sonra 2 fincan yyeşil cay 1 kekik 1 de biberiye çayı içmeyi düşünüyorum. Sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyorum zaten yatarken de yoğurt kuru( yoğurt,limon,pul biber) yapıyorum. Yağlara tamamen savaş aciyorum hadi bakalım hangimiz daha dirençli cikacaz bakalım![]()
Günaydınnnlar günü ben kapatmışım ben açıyorum kızlar![]()
evet hiç ses yoktu senden,menülerde yoktu...iyi yaparsın gir tabi canım iletişimini koparma,daha dikkatli ol o zaman canım diyetteGünaydın Kızlar artık fırsat buldukça işyerinden gireceğim malum evde misafirlerim var ve evde onlarla ilgilenmem gerekiyor. İşyerinde olduğum sürece buradan girerim bende. Ben kaç gündür bir türlü menü bildirimi yapamadım. Hoş hiç de diyetlik birşeyler yemedim. Benim için çalışırken diyet yapmak daha iyi oluyor.
Canım spor ve su peki?Benim menum de soyledeadline
sabah 10.00
1 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin
oglen 14 00
2 patlican dolmasi
aksam
yarim kase mercimek corbasi
2 kofte
1 dilim ekmek
ara 20.00
1/2 portakal
1 kucuk boy armut
Canım spor ve su peki?
Evet nedense öyle !gelirler diye umut ediyorum hafta başladı yaBuralar yine pek sessiz
Evet nedense öyle !gelirler diye umut ediyorum hafta başladı ya![]()
Aynen canim bende tel giriyorum kaçak kaçakben de herkes uyuyor diye düşünüyorum aprilcigm. işyerinin bilgisayarından su an kacak giriyorumYakalanmam umarım.
Aynen canim bende tel giriyorum kaçak kaçakhem calisiyoruz hem burdayiz heycanli dimi
![]()