• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar metabolizmayı hızlandıran baharatları okudum az önce ; kekik, biberiye, zencefil ( en etkililerden ), sivri biber, pul biber( çok etkili ), keten tohumu.Bundan sonra 2 fincan yyeşil cay 1 kekik 1 de biberiye çayı içmeyi düşünüyorum. Sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyorum zaten yatarken de yoğurt kuru( yoğurt,limon,pul biber) yapıyorum. Yağlara tamamen savaş aciyorum hadi bakalım hangimiz daha dirençli cikacaz bakalım :KK11:

Kızlar metabolizmayı hızlandıran baharatları okudum az önce ; kekik, biberiye, zencefil ( en etkililerden ), sivri biber, pul biber( çok etkili ), keten tohumu.Bundan sonra 2 fincan yyeşil cay 1 kekik 1 de biberiye çayı içmeyi düşünüyorum. Sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı keten tohumu yiyorum zaten yatarken de yoğurt kuru( yoğurt,limon,pul biber) yapıyorum. Yağlara tamamen savaş aciyorum hadi bakalım hangimiz daha dirençli cikacaz bakalım :KK11:
günde dört bardak mı içeceksin yani bravo:KK9:eğer yapabilirsen çok iyi olur tabi rahatsız etmesin onada dikkat et canım:confused:ben sevmediğim için en fazla iki içebiliyorum oda tabi bol limonlu :KK17:

Kızlar çok geç oldu bende gidip uyayayım bari klasik pazar akşamı sendromu yine geç kaldım iyi geceler :KK25:

Dünkü menüm deadline deadline
Sabah 11:00
Bir tost ekmeğine kaşarlı tost
Bir çay
Ara :13:00
Bir portakal
Öğle15:00
Bir kase mercimek cr
Bir but haslama
Salata
Ara 17:00
5 findik
Aksam 19:00
Üç ks sebze sote
Bol salata
Bir dilim ekmek
2.5 lt su
40 dk yürüyüs

Offf günde bana hiçç aymamış :( İnşallah hepimizin günü güzel geçer yada bir çırpıda akşam olsun o da bana yeter bugün :(

Günaydın Kızlar artık fırsat buldukça işyerinden gireceğim malum evde misafirlerim var ve evde onlarla ilgilenmem gerekiyor. İşyerinde olduğum sürece buradan girerim bende. Ben kaç gündür bir türlü menü bildirimi yapamadım. Hoş hiç de diyetlik birşeyler yemedim. Benim için çalışırken diyet yapmak daha iyi oluyor.

Benim menum de soyle deadline deadline

sabah 10.00
1 yumurta
2 dilim ekmek
5 zeytin

oglen 14 00
2 patlican dolmasi

aksam
yarim kase mercimek corbasi
2 kofte
1 dilim ekmek

ara 20.00
1/2 portakal
1 kucuk boy armut

Günaydın Kızlar artık fırsat buldukça işyerinden gireceğim malum evde misafirlerim var ve evde onlarla ilgilenmem gerekiyor. İşyerinde olduğum sürece buradan girerim bende. Ben kaç gündür bir türlü menü bildirimi yapamadım. Hoş hiç de diyetlik birşeyler yemedim. Benim için çalışırken diyet yapmak daha iyi oluyor.
evet hiç ses yoktu senden,menülerde yoktu...iyi yaparsın gir tabi canım iletişimini koparma,daha dikkatli ol o zaman canım diyette

Back