- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Diğerleri yok ama ben buradayim canim:)Kızlar nerdesiniz?
nasılsın kaptan?Diğerleri yok ama ben buradayim canim:)
İyiyim İnşallah canım biraz ağrım var ama geçecek sanırım.sen nasılsın napıyosun?nasılsın kaptan?
Ne ağrısı geçmiş olsun..Ben de napim işte iş ev..Canım sıkkındı dünden beride bugün hava güzel biraz daha iyiyim açıldım..Hormonlarım tavan yine..Doktor egzersizde yükseltir dedi bu ay yapma dedi ama ilaçda verdi bende evde sakatlanmaktansa spora gidim diye düşünüyodum şimdi kafam allak bullak oldu..İyiyim İnşallah canım biraz ağrım var ama geçecek sanırım.sen nasılsın napıyosun?
Belim ağrıyor canım.Canım drunu dinle yapma dediyse yapma yediklerine daha çok dikkat edersin olur biter .valla sağlık herşeyden önce gelir.evet hava misss bende gec kaldim ama simdi cikacagim hava almaya esim dedi hadiii kalk iyi gelir bende ok dedim :)Ne ağrısı geçmiş olsun..Ben de napim işte iş ev..Canım sıkkındı dünden beride bugün hava güzel biraz daha iyiyim açıldım..Hormonlarım tavan yine..Doktor egzersizde yükseltir dedi bu ay yapma dedi ama ilaçda verdi bende evde sakatlanmaktansa spora gidim diye düşünüyodum şimdi kafam allak bullak oldu..
Bakalım bilemedim ki..Çık valla en iyisini yaparsın ..Belim ağrıyor canım.Canım drunu dinle yapma dediyse yapma yediklerine daha çok dikkat edersin olur biter .valla sağlık herşeyden önce gelir.evet hava misss bende gec kaldim ama simdi cikacagim hava almaya esim dedi hadiii kalk iyi gelir bende ok dedim :)
Sen yinede iyi düşün canım için hangisinde rahatsa ona göre karar verBakalım bilemedim ki..Çık valla en iyisini yaparsın ..
canım geçmiş olsun, bence de doktorunu dinle, sağlık daha önemli..Ne ağrısı geçmiş olsun..Ben de napim işte iş ev..Canım sıkkındı dünden beride bugün hava güzel biraz daha iyiyim açıldım..Hormonlarım tavan yine..Doktor egzersizde yükseltir dedi bu ay yapma dedi ama ilaçda verdi bende evde sakatlanmaktansa spora gidim diye düşünüyodum şimdi kafam allak bullak oldu..
geçmiş olsun canım.. iyi gezmeler..Sen yinede iyi düşün canım için hangisinde rahatsa ona göre karar veroldu o zaman ben biraz dolanayım geleyim saç hazır makyajda tamam , grsrz yine canım ...
canım teşekkür ederim yazdıkların çok güzel... ben de yeni bir başlangıç yapıyorum yarın sabah hatta bu akşam başlıyorum ve bırakmayacağım bu sefer.. 69 görmeden bir kere bile bozmayacağım.. söz verdim kendime , kendim için başaracağım.. hedefler koydum kendime .. 7 nisan oğlumun doğumgünü o zamana kadar 12 hafta var ve ben 10 kilo vericem ..kız bırak o tatlıları evden at mümkünse varsa da yeme o kadar uğraştıklarını düşün ne zamandır ne güzel gidiyordun değer mi jiç yine ver kilolarını eskisi gibi ol o zaman yersin şimdi olmazben bugün o kadar şeye hayır dedim ki bilsen ama yemiycem bu hafta kilo vermem lazım hedef koydum ona ulaşmam şart herkes yese bile sen yeme oğlunun gösterisindeki kadını düşün bak neden o yemiyorda sen yiyorsun ki düşünsene çocuklarıla resim çektireceksin şimdi ve ilerde pişman olacaksın neden kilo vermedim diye bu güzel resimleri kiloların sabote edecek ben çok pişmanım mesela mezuniyetimde 73 kiloydum şu an o resimleri görmek istemiyorum keşke o zaman başlasaydım kilo vermeye pişmanım ben sende bunu düşün aklına o gelsin yürüyüş yapıyordun ne güzel leslie falan tekrar başlamalısın bu hafta hedef koy ve ulaşana kadar pes etme ispanyol diyet listene geri dön ondan dışarı çıkma en azından artılarından kurtulman lazım yeni artılar yapman değil
Canım evet silkelenmenin vakti geldi de geçiyor.Baksana takımımızın haline ? İçler acısı artık kilolar verilsin lütfen hep azim dolu günlerimiz olsun.bildirimler yapilmiyo menüler yazilmiyor kilolar verilmiyor takim ruhumuz azaldi artik...canım teşekkür ederim yazdıkların çok güzel... ben de yeni bir başlangıç yapıyorum yarın sabah hatta bu akşam başlıyorum ve bırakmayacağım bu sefer.. 69 görmeden bir kere bile bozmayacağım.. söz verdim kendime , kendim için başaracağım.. hedefler koydum kendime .. 7 nisan oğlumun doğumgünü o zamana kadar 12 hafta var ve ben 10 kilo vericem ..
regl olmadım daha , olsam daha hzılı veririm kilo..
selam canım hoşgeldinMerhaba kızlar :)) Ben aranıza yeni katıldım :)
april uğradım şimdi gitmişsin galibaKızlar hu huuuu ? Sesime gelin
GeldimmKızlar hu huuuu ? Sesime gelin
loyalty ara ver canım spora yürüyüş falan çok yaptın sporda yapınca hormonları mı zıplattı kiNe ağrısı geçmiş olsun..Ben de napim işte iş ev..Canım sıkkındı dünden beride bugün hava güzel biraz daha iyiyim açıldım..Hormonlarım tavan yine..Doktor egzersizde yükseltir dedi bu ay yapma dedi ama ilaçda verdi bende evde sakatlanmaktansa spora gidim diye düşünüyodum şimdi kafam allak bullak oldu..
görmek istediğim ispanyol bu işte benimde doğum günüm 8 nisan bende o zamana vermeye çalışıyorumcanım teşekkür ederim yazdıkların çok güzel... ben de yeni bir başlangıç yapıyorum yarın sabah hatta bu akşam başlıyorum ve bırakmayacağım bu sefer.. 69 görmeden bir kere bile bozmayacağım.. söz verdim kendime , kendim için başaracağım.. hedefler koydum kendime .. 7 nisan oğlumun doğumgünü o zamana kadar 12 hafta var ve ben 10 kilo vericem ..
regl olmadım daha , olsam daha hzılı veririm kilo..
hoşgeldin canım april çıkmış ben gelmiştim geri gidicem ama bir bakayım dedimGeldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?