Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

İyiyim İnşallah canım biraz ağrım var ama geçecek sanırım.sen nasılsın napıyosun?
Ne ağrısı geçmiş olsun..Ben de napim işte iş ev..Canım sıkkındı dünden beride bugün hava güzel biraz daha iyiyim açıldım..Hormonlarım tavan yine..Doktor egzersizde yükseltir dedi bu ay yapma dedi ama ilaçda verdi bende evde sakatlanmaktansa spora gidim diye düşünüyodum şimdi kafam allak bullak oldu..

Belim ağrıyor canım.Canım drunu dinle yapma dediyse yapma yediklerine daha çok dikkat edersin olur biter .valla sağlık herşeyden önce gelir.evet hava misss bende gec kaldim ama simdi cikacagim hava almaya esim dedi hadiii kalk iyi gelir bende ok dedim :)

Bakalım bilemedim ki..Çık valla en iyisini yaparsın ..

merhaba kızlar.. çok çok üzgünüm haber veremeden ortadan kayboldum.. cuma akşamı elektrikler kesildi.. kesinti 2 saati bulunca apar topar kayınvalidemlere girttik.. 2 gece orada kaldık yeni döndük evimize ..tekrardan özür dilerim..
menümü yazamayacağım çünkü çok karışık yedik , hatırlamıyorum bile saat kaçta ne yedim.... biraz da abarttım , tartılmadım da 2 gündür..
sizler nasılsınız umarım iyisinizdir..

canım geçmiş olsun, bence de doktorunu dinle, sağlık daha önemli..
Sen yinede iyi düşün canım için hangisinde rahatsa ona göre karar ver oldu o zaman ben biraz dolanayım geleyim saç hazır makyajda tamam , grsrz yine canım ...
geçmiş olsun canım.. iyi gezmeler..

canım teşekkür ederim yazdıkların çok güzel... ben de yeni bir başlangıç yapıyorum yarın sabah hatta bu akşam başlıyorum ve bırakmayacağım bu sefer.. 69 görmeden bir kere bile bozmayacağım.. söz verdim kendime , kendim için başaracağım.. hedefler koydum kendime .. 7 nisan oğlumun doğumgünü o zamana kadar 12 hafta var ve ben 10 kilo vericem ..
regl olmadım daha , olsam daha hzılı veririm kilo..

Canım evet silkelenmenin vakti geldi de geçiyor.Baksana takımımızın haline ? İçler acısı artık kilolar verilsin lütfen hep azim dolu günlerimiz olsun.bildirimler yapilmiyo menüler yazilmiyor kilolar verilmiyor takim ruhumuz azaldi artik...

loyalty ara ver canım spora yürüyüş falan çok yaptın sporda yapınca hormonları mı zıplattı ki doktorun dediyse bir süre ara ver ama yediklerine dikkat etmeye devam et sağlık önemli ilaçlarını ihamal etme canım

görmek istediğim ispanyol bu işte benimde doğum günüm 8 nisan bende o zamana vermeye çalışıyorum yapabilirisin canım hedefine ulaşamasanda hedefe yaklaşırsın moral bozmak pes etmek yok eski ispanyolu istiyorum azimli hırslı kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…