Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Koca bir fincan ictigimden cok diye mi yoksa verdiği histen mi bilemiyorum uzun sure acikmadim
her ne sebeple olursa olsun acıkmamak güzel bir şey dene bakalım bizleride haberdar et canım bir fikir olur yararını görürsenbizde içeriz pekk sevmesem de bitki çaylarını denerim ama etkisi olursa olmazsa ıyyyy içmiyim daha iyi

Deadline ben sporu yeni biraktim bugun jillianla idare edicem artik esimi hakem yaptim hareketleri dogrumu yapiyorum diye o tamam dedi..Ay aksamlarida sudan baska bisi yemicem icmicem bu haftada böle..Bu arada dambıl almaya gittik ben 2 kg ya saldirdim kocam da 1 kg aldi epey söylendim sanki yillarin sporcusuyum.Eve geldik 1kg lıkla canım cıkti adam krize girdi

dünkü menüm; deadline
sabah/ 07:15
ince kaşarlı sandviç
bir çay
ara/ 10:00
bir mandalina
bir çay
öğle /12:30
3 kş sebze çr
üç kaşık tavuk döner
bir kaşık pilav
bir ayran
bir dilim ekmek
ara/15:30
bir ekler pasta küçücük
akşam/19:30
dört kş menemen
bir kase cacık
2.5 lt su
45 dk tempolu yürüyüş

Merhaba kizlar dunku menum
1 pogaca bi haslanmis yumurta
ogle
4 mercimekli kofte
aksam
bi tabak brokoli limonlu haslanmis
1 ayran
1 portakal 1 minik mandalina
30 dk jillian
1 lt su

Evet canım ancak bu gün sabah tartilabildim
sonuç peki var mı düşüş canım?ama kg bildirim günümüz perşembeden başlıyor cuma 18:00 ekadar bilgin olsun ok?tabi perşembe yapılsa cumaya kalmasa daha da iyi olur

Merhaba kizlar dunku menum
1 pogaca bi haslanmis yumurta
ogle
4 mercimekli kofte
aksam
bi tabak brokoli limonlu haslanmis
1 ayran
1 portakal 1 minik mandalina
30 dk jillian
1 lt su
canım su azaslında menün de ki miktarlar da az ama doyduysan eğer sorun yok canım

Selam kuslar ee herkes nerdeee
kimsecikler yok bugün kulaklar çekilecek kaptancım

nasılsın güzelim

Ayy anca girebildim bayanlar :) dun okulda olduğumdan sabah 1 su bardağı sut , oöğlen 1 kase çorba ve 5 kkaşık kadar patates salatası, ara 2 dilim kek aksam 1 kase çorba aazıcık ekmek yatmadan önce yoğurt kuru ve gün içinde 2 fincan yeşil cay 1 buçuk litre kadar su hafifletilmişsşekilde jilian yaptım ama kızlar bu gün yuruyusumu görmelisiniz allahtan okul yok cocuklar lakap takardi valla paytak diye

Güzel canım menün sporda iyi aynen böyle devam ilk günler o ağrılarının olmasi cok normal geçecek zamanla

ben geldim menumu yazıp kacayim bu hafta azimliyim
kahvalti: 1 yumurta 1dilim çavdar ekmeği 1dilim peynir maydonoz domates tere
öğle: 1kase çorba 4yk yoğurt
ara: 1 portakal
aksam: 1 kepce çorba haşlanmış brokoli karnabahar 3yk yoğurt 2yk kuru fasulye

su 1.5 lt spor jillian level 1 + 20 dk zumba + 40 dk streching pilates

iyi haftasonları kaptancim hosgeldin april menun cok iyi canım buraları boş birakmayin ama kızlar neredesiniz benim isim var siz hiç ugramiyorsunuz jasmine hiç ugramiyorsun canım sen özellikle en azından her gun menü bildirimi yapman gerek biliyorsun arada unutabilirz tamam ama 3haftadır sadece 2 gun ugruyorsun buraları birakma lütfen kızlar menü bildirimleri yapalım lütfen artık ceza mi versek habersiz girmeyene menü bildirimi yapmayana ben isim olsada menü bildirimi yapmaya geliyorum bakınız

Bugün çok sessiz evet

kızlar ben çıkıyorum gelebilirsem geleceğim bugün çok şiddetli bir bel ağrısı çekiyorumaslında ptesi gününden beri var ama takmamaya çalışıyordum ne agrı kesici içmeyi nede doktora gitmeyi seviyorumama bugün iyice azıttı dayanması zorlaştı biraz uzanacağım İnşallah geçer ağrı mideme de vuruyor tabiri caizse komalığım bugüngrsrz İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…