- 28 Kasım 2014
- 137
- 60
- 38
- 37
Koca bir fincan ictigimden cok diye mi yoksa verdiği histen mi bilemiyorum uzun sure acikmadimpeki ilk gün sonucunda verdi mi ? öyle bir his
ölçü derken kg bildirimi mi yapamadın?Ben persembe ve cuma günü işlerimin yoğunluğundan ölçü alamadim
her ne sebeple olursa olsun acıkmamak güzel bir şey dene bakalım bizleride haberdar et canım bir fikir olur yararını görürsenKoca bir fincan ictigimden cok diye mi yoksa verdiği histen mi bilemiyorum uzun sure acikmadim
Deadline ben sporu yeni biraktim bugun jillianla idare edicem artik esimi hakem yaptim hareketleri dogrumu yapiyorum diye o tamam dedi..Ay aksamlarida sudan baska bisi yemicem icmicem bu haftada böle..Bu arada dambıl almaya gittik ben 2 kg ya saldirdim kocam da 1 kg aldi epey söylendim sanki yillarin sporcusuyum.Eve geldik 1kg lıkla canım cıktievet arada kızmak ve silkelenmek lazım bende kızdım önce kendime sonra herkese sonrada geldim burda kızdım yine kızıyorum bizim neyimiz eksikbu smileyi çok seviyorum senin ve afroditin dışındaki hepimize gelsin hakettik
Evet canım ancak bu gün sabah tartilabildimölçü derken kg bildirimi mi yapamadın?
Selam kusummtünaydın arkadaşlar hu huu
sonuç peki var mı düşüş canım?ama kg bildirim günümüz perşembeden başlıyor cuma 18:00 ekadar bilgin olsun ok?tabi perşembe yapılsa cumaya kalmasa daha da iyi olurEvet canım ancak bu gün sabah tartilabildim
canım su azMerhaba kizlar dunku menum
1 pogaca bi haslanmis yumurta
ogle
4 mercimekli kofte
aksam
bi tabak brokoli limonlu haslanmis
1 ayran
1 portakal 1 minik mandalina
30 dk jillian
1 lt su
kimsecikler yok bugün kulaklar çekilecek kaptancımSelam kuslar ee herkes nerdeee
nasılsın güzelimSelam kusumm
Güzel canım menün sporda iyiAyy anca girebildim bayanlar :) dun okulda olduğumdan sabah 1 su bardağı sut , oöğlen 1 kase çorba ve 5 kkaşık kadar patates salatası, ara 2 dilim kek aksam 1 kase çorba aazıcık ekmek yatmadan önce yoğurt kuru ve gün içinde 2 fincan yeşil cay 1 buçuk litre kadar su hafifletilmişsşekilde jilian yaptım ama kızlar bu gün yuruyusumu görmelisinizallahtan okul yok cocuklar lakap takardi valla paytak diye
Bugün çok sessiz evetben geldim menumu yazıp kacayim bu hafta azimliyim
kahvalti: 1 yumurta 1dilim çavdar ekmeği 1dilim peynir maydonoz domates tere
öğle: 1kase çorba 4yk yoğurt
ara: 1 portakal
aksam: 1 kepce çorba haşlanmış brokoli karnabahar 3yk yoğurt 2yk kuru fasulye
su 1.5 lt spor jillian level 1 + 20 dk zumba + 40 dk streching pilates
iyi haftasonları kaptancim hosgeldin april menun cok iyi canım buraları boş birakmayin ama kızlar neredesiniz benim isim var siz hiç ugramiyorsunuzjasmine hiç ugramiyorsun canım sen özellikle en azından her gun menü bildirimi yapman gerek biliyorsun arada unutabilirz tamam ama 3haftadır sadece 2 gun ugruyorsun buraları birakma lütfen kızlar menü bildirimleri yapalım lütfen artık ceza mi versek habersiz girmeyene menü bildirimi yapmayana ben isim olsada menü bildirimi yapmaya geliyorum bakınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?