Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar topikte boş kalmış kaptan izinde olduğu halde uğramış ben yatarken en azından iyi geceler mesajı atmaya geliyorum siz hiç yoksunuz bu haftada böyle gelmeyip artı çıkarsanız alıp başımı gidicem bir daha da gelmem ona göre

canım bildirim yapmaya geldim sadece..Bugün hastaneye gittim öğlen geldim moralim çok bozuktu bütün gün yattım hem regl sancısı hemde cok hamladıgım için sağ bacagımı acamıyorum egzersizde yapamadım..Boynum ve boğazım bile tutulmus böyle bişey olabilir mi ya kımıldayamıyorum..

Guyya spor zindelestirir mahfetti beni iki gundur bayanlar heryerim agriyor yuruyemiyorum hareket edemiyorum

Günaydın kızlar benim misafirim geldi o yüzden giremiyorum. Bana 2 - 3 günlük müsade edermisiniz

Gunaydin tatlilar Ben nozur diliyoru dun gelemedim kv gelmedi ama annemler bizde kaliyo bu sefer dogalgaz acilmadigi icin aksama kadar yemek bulasik yemek bulasil valla..

Aynennn öyle kimse menü paylaşmadı bırak onu bir slm bile veren olmadı gidişatt kötü canım...

Dünkü menüm deadline
Sabah 12:00
İki yumurta
Bir dilim peynir
İki zeytin
Bir biber
Üç dilim ekmek
Bir tatli ks bal
İki cay
Aksam 18:00
Bir kase ezogelin
Bes ks menemen
Bir kase cacik
İki ks makarna
Ara 20:00
Bir elma
2 lt su 25 dk yürüyüs

Dunku menumu yazyim deadline
Sabah
Biraz peynir
Ceyrek domates
2dilim ekmek cay

Oglen bi porsiyon makarna

Aksam
Bi orsiyon barbunya 4kasik pilav
Bi kase un tarhanasi
1lt su ictim sporumu yapamadim kizlar Vaktim ve alanim yoktu:) onmuz hafta birgun fazla yapcaam

Menun guzel olmus canm ogelen yok amakajvaltin dolu dolu:)

Günaydın kizlaarr dunku menumu yazayim
Menemen , azicik ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir
Oglen ;1 kase yogurt ( kahvalti gec oldugundan ara ogun gibi oldu ) aksam da 1 kase yogurt ve bol salata sonraki ara ogun de meyve 1 litre su 2 fincan yesil cay spor yapamadim heryerim cok agriyodu bu gun hafifledi bugun dusunuyorum

gunaydin kızlar alıntı yaptım ama bir türlü yazamadim yine menüleriniz güzel kızlar tebrikler ayrıca girip menü yazanlara birşey demiyorum genel konustum ama sürekli giremeyiz zaten benim kızdığım o değil yatmadan önce yada kalkınca bir girebilirseniz iyi olur sonuçta akşama kadar burda olalım demiyorum olamayız zaten dün menü bildirimi yapan herkese teşekkürler dagatesinden hbrim var misafiri gelecekti cemre cemre sıkıntı değil haber verdigin icin ayrıca loyalty88 bir kg lik dambil sirt kaslarına cok gelmiş olabilir dinlen yapma bugün sende bel fitigi varya sıkıntı olmasın yarın denersin bir agrin olursa zorlama sana başka birşeyler buluruz

kızlar dünkü menumu yazıp kacayim
kahvalti: 1yumurta 2dilim ekmek maydonoz tere beyaz peynir
ara 1 portakal
öğle 1kase yoğurt 2 form bisküvi
ara ballı limonlu sıcak şu
aksam: 1kase çorba 5 yk kıymalı bamya yemeği
ara ihlamur 1 minik parça bitter cikolata
su 2 lt jillian level1 + 15 dk zumba + 20 dk streching

Deadline canım bu jiliani çok anlayamadımben her ggün ffarklı level mi bi sure level 1 sonra mi 2 ye geçiyoruz ?

Dünkü menüm
1 pogaca bi cay
öglen
1 pogaca 1 cay
aksam
cigköfte ayran cigköfteyi göbekle yedim bikc tane yemek yapmadm hastayim die
yatmadan 1 kahve sekersiz
spor yok su 1 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…