Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Simdi kizlar oncelikle hasta olanlar gecmis olsun ama lutfen paylasimlarimizi aksatmak icin gecerli bahanelerimiz olsun.
Yazin millet citir citir gezerken ince kiyafetlerle o gobusleri kapatmak icin epey zorlanmak istemiyorsaniz lutfen diyete 4 elle sarilin.
1. Takimin guzelleri lutfen kendinize hedefler koyun ve silkelenin artik!
Opuluyor seviliyorsunuz unutmayin icinizden bi guzel cikacak sizinde sadece biraz azme ihtiyacimiz var

İyiyim deadline tesekkur ederim canım sen nasılsın ?
bende iyiyim canım misfirlikteydim yeni geldim eve kalori hesabı yapıyordumda bir uğrayayım dedim börekler çörekler arasında azmettim yamedim öyle hatta bu yüzden aç gezdim ya akşam yemeği yedim şimdi abartmadan ancak günü 1200 kaloriyle kapattım şua an gerçi meyve yemeyi planlıyorum hadi 1300 diyelim korktuğum gibi olmadı şükür

Kesinlikle canım benim disiplinli bir şekilde yaza hazırlanıyoruz artık kızlar...

Kesinlikle canım benim disiplinli bir şekilde yaza hazırlanıyoruz artık kızlar...
ben hazırım april bu hafta bir azimle başladım bakalım bu perşembe ne olacak spor bağımlılığı oldu bende spor yapmadan duramıyorum ya bugün dinlenecektim ama yine yaptım birşeyler jillian değil ama dans videosu

Çok iyi gidiyorsun canım devam böyle istekli olunca tabi herşey daha kolay

Nasil jilliana devam mi tatlim?

bence azmeden kişimiz eksikti son zamanlarda birileri bana katılır diye umut ediyorum sen de iyi gidiyorsun bu aralar takipteyim
canım bende taktım gidecek o kilolar yanlışlarımda lütfen beni uyar yaza hazırlanıyoruz lüften yani

Bi yiyiorum bi yemiyorum ruhsal durumuma gore degiskenlik gosteriyor tatlim
anladım kaptan öyle aç aça gezmemeye çalış direncin düşmesin hasta olma ama çokta yeme yani yemekler bizim moralimizi düzeltmiyor biliyorsun geçici olarak mutlu yapıyorlar sonra bir bakıyorsun aynaya değdi mi diyorsun sen herşeyden önemlisin boşver kafanı başka uğraşlarla dağıt sinemaya git kitap oku sevdiğin birşeyler yap alışverişe çık mesela birşey almasan da dolaş iyi geliyor bende bir ara bunalımdaydım hatırlarsan müzik falan dinliyordum film falan izledim özellkile komedi çok iyi oluyor

hayyy ağzına sağlık canım yaa ! sosyestetik lütfen uygula canım havalarda miss güzel güzel yaşa stressiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…