Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kaptan nasılsın bugün anca uğradım seni gördüm gelir gelmezMerhaba kizlarr
Iyi canim ne olsun kosturmaca devam iste bakiyorum gelen giden yok bi uzaktan da olsa burnumu sokuyorum duramayip yineselam kaptan nasılsın bugün anca uğradım seni gördüm gelir gelmezaynı anda resim atmışız
![]()
bende iyiyim canım misfirlikteydim yeni geldim eve kalori hesabı yapıyordumda bir uğrayayım dedim börekler çörekler arasında azmettim yamedim öyle hatta bu yüzden aç gezdim ya akşam yemeği yedim şimdi abartmadan ancakİyiyim deadline tesekkur ederim canım sen nasılsın ?
Kesinlikle canım benim disiplinli bir şekilde yaza hazırlanıyoruz artık kızlar...Simdi kizlar oncelikle hasta olanlar gecmis olsun ama lutfen paylasimlarimizi aksatmak icin gecerli bahanelerimiz olsun.
Yazin millet citir citir gezerken ince kiyafetlerle o gobusleri kapatmak icin epey zorlanmak istemiyorsaniz lutfen diyete 4 elle sarilin.
1. Takimin guzelleri lutfen kendinize hedefler koyun ve silkelenin artik!
Opuluyor seviliyorsunuz unutmayin icinizden bi guzel cikacak sizinde sadece biraz azme ihtiyacimiz var![]()
sağol kaptancım ya sen olmasan takım ne olacak arada gelince iyi oluyorIyi canim ne olsun kosturmaca devam iste bakiyorum gelen giden yok bi uzaktan da olsa burnumu sokuyorum duramayip yine
Hoşgeldin canım biraz kendinden bahsedermisin?Merhaba kızlar :)) Ben aranıza yeni katıldım :)
ben hazırım april bu hafta bir azimle başladım bakalım bu perşembe ne olacakKesinlikle canım benim disiplinli bir şekilde yaza hazırlanıyoruz artık kızlar...
Çok iyi gidiyorsun canım devam böyle istekli olunca tabi herşey daha kolayben hazırım april bu hafta bir azimle başladım bakalım bu perşembe ne olacakspor bağımlılığı oldu bende spor yapmadan duramıyorum ya
bugün dinlenecektim ama yine yaptım birşeyler jillian değil ama dans videosu
![]()
Bi yiyiorum bi yemiyorum ruhsal durumuma gore degiskenlik gosteriyor tatlimsağol kaptancım ya sen olmasan takım ne olacak arada gelince iyi oluyorsen ne durumdasın çok abartmıyorsun değil mi izindeyim diye
![]()
bence azmeden kişimiz eksikti son zamanlarda birileri bana katılır diye umut ediyorumÇok iyi gidiyorsun canım devam böyle istekli olunca tabi herşey daha kolay![]()
Nasil jilliana devam mi tatlim?ben hazırım april bu hafta bir azimle başladım bakalım bu perşembe ne olacakspor bağımlılığı oldu bende spor yapmadan duramıyorum ya
bugün dinlenecektim ama yine yaptım birşeyler jillian değil ama dans videosu
![]()
canım bende taktım gidecek o kilolar yanlışlarımda lütfen beni uyar yaza hazırlanıyoruz lüften yanibence azmeden kişimiz eksikti son zamanlarda birileri bana katılır diye umut ediyorumsen de iyi gidiyorsun bu aralar takipteyim
![]()
anladım kaptan öyle aç aça gezmemeye çalış direncin düşmesin hasta olma ama çokta yeme yani yemekler bizim moralimizi düzeltmiyor biliyorsun geçici olarak mutlu yapıyorlar sonra bir bakıyorsun aynaya değdi mi diyorsun sen herşeyden önemlisin boşver kafanı başka uğraşlarla dağıt sinemaya git kitap oku sevdiğin birşeyler yap alışverişe çık mesela birşey almasan da dolaş iyi geliyor bende bir ara bunalımdaydım hatırlarsan müzik falan dinliyordum film falan izledim özellkile komedi çok iyi oluyorBi yiyiorum bi yemiyorum ruhsal durumuma gore degiskenlik gosteriyor tatlim
Hanfendi yaza hazirlaniyorrrrcanım bende taktım gidecek o kilolar yanlışlarımda lütfen beni uyar yaza hazırlanıyoruz lüften yani![]()
hayyy ağzına sağlık canım yaa !anladım kaptan öyle aç aça gezmemeye çalış direncin düşmesin hasta olma ama çokta yeme yani yemekler bizim moralimizi düzeltmiyor biliyorsun geçici olarak mutlu yapıyorlar sonra bir bakıyorsun aynaya değdi mi diyorsun sen herşeyden önemlisin boşver kafanı başka uğraşlarla dağıt sinemaya git kitap oku sevdiğin birşeyler yap alışverişe çık mesela birşey almasan da dolaş iyi geliyor bende bir ara bunalımdaydım hatırlarsan müzik falan dinliyordum film falan izledim özellkile komedi çok iyi oluyor![]()