evet kaptancım kızların grupla gidiyorum bugün dinlenme günümüz haftada bir dinlenerek yapıyoruz gerçi ben önce başlamıştım 10 gün oldu ama normalde 6. gündeyiz ben ilk leveli biraz fala yapmış olucam ama spor yapmış oluyorum sonuçtaNasil jilliana devam mi tatlim?
takipteyim april iyi bir düzenle azimle yaza fit fit gireriz değil micanım bende taktım gidecek o kilolar yanlışlarımda lütfen beni uyar yaza hazırlanıyoruz lüften yani
Canım farkedilmizmi oooo birara şımardım bile boşladım hemen diyeti sabit kalıyordum o yüzden ama tabii bu farkedilme bana yetmezzz dahada süper olacağım İnşallahHanfendi yaza hazirlaniyorrrrcanim super farketmis olmalisin bence sen gorenler demiyor mu?
Artik alistim diyorsunevet kaptancım kızların grupla gidiyorum bugün dinlenme günümüz haftada bir dinlenerek yapıyoruz gerçi ben önce başlamıştım 10 gün oldu ama normalde 6. gündeyiz ben ilk leveli biraz fala yapmış olucam ama spor yapmış oluyorum sonuçtabugün streching videosu yapacaktım sadece ama bir dans videosu buldum onu da araya sıkıştırdım
Beraberce ve motiveyle öyle olacak canım gidecek o kilolarr o kadar!!takipteyim april iyi bir düzenle azimle yaza fit fit gireriz değil mi
Birakma tatlim citi piti olana kadar insallahCanım farkedilmizmi oooo birara şımardım bile boşladım hemen diyeti sabit kalıyordum o yüzden ama tabii bu farkedilme bana yetmezzz dahada süper olacağım İnşallah
evet ya birisi a sen baya zayıfladın diyice havaya giriyoruz galiba kendimizi o an 36 bedenmiş gibi hissediyoruz salıyoruz ama aslında daha yolumuz var bir yerde okumuştum a çok zayıflamışsın diyenlerden uzak durun diyeCanım farkedilmizmi oooo birara şımardım bile boşladım hemen diyeti sabit kalıyordum o yüzden ama tabii bu farkedilme bana yetmezzz dahada süper olacağım İnşallah
AynennnBeraberce ve motiveyle öyle olacak canım gidecek o kilolarr o kadar!!
evet ama hala zor geliyor biraz yanında zumba falan da yapıyorum 5 10 dk daha etkili sonuç alcam inşallahArtik alistim diyorsunben de baslayacagim biseylere de neye baslasam bilemiyorum kafami mesgul ederim
Hem
kaptan ben bugün bunu yaptım bazen tam yapamadım ama seviyorum bunuArtik alistim diyorsunben de baslayacagim biseylere de neye baslasam bilemiyorum kafami mesgul ederim
Hem
tamam canım grsrz , sevdim videoyu gerçekten inanılmaz değişim darısı bizeeApriL_2007 ve sosyestetik çıkıyorum ben çıkarken size başka bir topikte paylaştığım motivasyon videomu atıyorum bayılıyorum buna ben arada izlerim gaza gelirim side izleyin izlemediyseniz bende bir daha izleyim
Hoş bulduk canım sag ol :))Hoş geldin mufosss
Merhaba april 20 yasımdayım Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum 84 kilo ile başladım hedefim 57...12 kilo verdim ama 2 haftadır motivasyonumu kaybettim kendimi toparlamam lazım bu platformda samimi geldi ve grup halinde bunu yapmak çok cezbetti beni umarım hepimiz hedef kilomuza geliriz ve samimi arkadaşlıkların temelini atarız... :)Hoşgeldin canım biraz kendinden bahsedermisin?
hosgeldin canım cok iyi vermissin umarım devamını da burda getiririz takıma hosgeldinMerhaba april 20 yasımdayım Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum 84 kilo ile başladım hedefim 57...12 kilo verdim ama 2 haftadır motivasyonumu kaybettim kendimi toparlamam lazım bu platformda samimi geldi ve grup halinde bunu yapmak çok cezbetti beni umarım hepimiz hedef kilomuza geliriz ve samimi arkadaşlıkların temelini atarız... :)
Teşekkür ederim deadline :))hosgeldin canım cok iyi vermissin umarım devamını da burda getiririz takıma hosgeldinhergün menü bildirimi yapıyoruz mecburi onun dışında muhabbet falan sınavın olursa hiç gelemeyecek olursan haber verdigin sürece sıkıntı yok birde perşembe sabahları tartiliyoruz ve yazıyoruz buraya onu kaçırmamaya dikkat et tartin yoksa tartı al derim herşey bu kadar
Merhaba april 20 yasımdayım Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum 84 kilo ile başladım hedefim 57...12 kilo verdim ama 2 haftadır motivasyonumu kaybettim kendimi toparlamam lazım bu platformda samimi geldi ve grup halinde bunu yapmak çok cezbetti beni umarım hepimiz hedef kilomuza geliriz ve samimi arkadaşlıkların temelini atarız... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?