- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bildirim yapmaya geldim sadece..Bugün hastaneye gittim öğlen geldim moralim çok bozuktukızlar topikte boş kalmış kaptan izinde olduğu halde uğramış ben yatarken en azından iyi geceler mesajı atmaya geliyorum siz hiç yoksunuz bu haftada böyle gelmeyip artı çıkarsanız alıp başımı gidicem bir daha da gelmem ona göre![]()
Aynennn öyle kimse menü paylaşmadı bırak onu bir slm bile veren olmadı gidişatt kötü canım...kızlar topikte boş kalmış kaptan izinde olduğu halde uğramış ben yatarken en azından iyi geceler mesajı atmaya geliyorum siz hiç yoksunuz bu haftada böyle gelmeyip artı çıkarsanız alıp başımı gidicem bir daha da gelmem ona göre![]()
Günaydınlar herkese![]()
Menun guzel olmus canm ogelen yok amakajvaltin dolu dolu:)Dünkü menümdeadline
Sabah 12:00
İki yumurta
Bir dilim peynir
İki zeytin
Bir biber
Üç dilim ekmek
Bir tatli ks bal
İki cay
Aksam 18:00
Bir kase ezogelin
Bes ks menemen
Bir kase cacik
İki ks makarna
Ara 20:00
Bir elma
2 lt su 25 dk yürüyüs
gunaydin aprilGünaydınlar herkese![]()
10 gun yapıyorsun canım her leveli ama level 1 i daha uzun yapabilirsin ıstersen 2 yi daha rahat yapmak acisindanDeadline canım bu jiliani çok anlayamadımben her ggün ffarklı level mi bi sure level 1 sonra mi 2 ye geçiyoruz ?
Tesekkurler canim10 gun yapıyorsun canım her leveli ama level 1 i daha uzun yapabilirsin ıstersen 2 yi daha rahat yapmak acisindan![]()