Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

***1.TAKIM 395.ETAP***

ApriL_2007 (91.5/90.3/1.2/%1.31)
jasmine53 (75.8/76.3/-0.5/%-0.66)
ispanyol (75.4/75.7/-0.3/%-0.39)
dagatesi(63.1/63.1/0/%0)kilosu sabit
loyalty88(55.4/55.7/-0.3/%-0.54)
afrodit26 (62.7/62.5/0.2/%0.31)
deadline(65.6/65.6/0/%0) kilosu sabit

1. Takim Ortalamasi: %0,004

bu arada bazı takımlar kardes takımına kontrol ettiriyor listeleri. ama yüzdeleri bizimki gibi yerlerde gezerken değil.

bu arada bazı takımlar kardes takımına kontrol ettiriyor listeleri. ama yüzdeleri bizimki gibi yerlerde gezerken değil.
bizim kardeş takım 4. takımdı sanırım ama yüzdede sıkıntı yok zaten sonuncuyuz gerekte yok sanki kimse daha taşımamış bende bekleyim bari bu yüzdeyle takılmak istemiyorum orda

loyalty88 300 gr senin kilon az olduğu için -0.54 yaptı canım şuan liste yine kötü regl ine yakın olduğunu düşünüyorum ondan böyle diyorum bakalım
deadline 5 gün var reglime neden bilmiyorum..Dikkat de ediyorum sabah ilginç bişey oldu..Kalkıp tartıldım..55.2 geldim cok erkendi gidip tekrar uyumusum.Bikaç saat sonra tekrar tartıldım tartının yerini değiştirdim sağlam olsun diye 55.7 cıktım..Bikaç yerde gezdirdim tartıyı evde..55.7 cıktı 3 farklı yerde 2 yerde de 55,2 cıktı bende artıyı yazdım bilmiyorum artık haftaya anlarım..Bu arada heryerim hamlamış kol bacak karın..Bugün dvd ye attırmayı düşünüyorum 3 levelide bakalım..

ahaha yakalandık mı ne evet canım ya bu hafta herkescikler kilo almış bizde kilo veren kaptan yardımcımız güme götürdük en azından kilo vermiş eksi değiliz merhaba sonunculuk diyeceğiz biz bu hafta

olsun canım ya haftaya dikkat eder dereceye girersiniz, maksat espiri olsun, biraz gülelim dedim,

tamam loyalty iyi fikir dvd birde 200 cal yaktırıyormuş yanında yürüyüş yapmaya devam et ama inceltmesi harika bırakma ağrılar geçiyor 3 güne falan

tamam loyalty iyi fikir dvd birde 200 cal yaktırıyormuş yanında yürüyüş yapmaya devam et ama inceltmesi harika bırakma ağrılar geçiyor 3 güne falan

cok ilginc olmus loyalty. jillian için bir süre sonra geciyor agrıların ilk 3-4 gün zor oluyor.

olsun canım ya haftaya dikkat eder dereceye girersiniz, maksat espiri olsun, biraz gülelim dedim,
kız zaten az sonra paylaşım alanına taşıyacağım ya zaten herkes görecek saklayacak birşey yok sonuçta bu hafta sonuç listesini biz hazırlıyoruz ona üzülüyorum sonunculuğumuzu kendi ellerimle ilan edicem de

menümü yazdımmı ben dünkü hatırlamıyorum yazim
geç kahvaltı
1 sahanda yumurta-1minik domates-2 biber-1 avuc maydonoz-4 zeytin-kk peynir-1 dilim kepek ekmek-kayısı çayı
ara
şekersiz kahve-3 tane form bisküvi
akşam
peynirli bol maydonozlu göbek salata-1 ayran
ara
3 adet form bisküvi
2 lt su
27 dk jillian
15 dakika koşu bandı (dün yapmicaktim içim rahat etmedi 12 yi geçiyodu korka korka yaptım bugün komsu kadın gelmez inşallah :))

cok ilginc olmus loyalty. jillian için bir süre sonra geciyor agrıların ilk 3-4 gün zor oluyor.
evet canım bugün hareket etmekte zorlanıyorum ama pes etmek de istemiyorum korka korka yapıyorum valla inşallah bişey olmaz...Benim yanlarım çok o yüzden sadece yürüyüş yetmiyo hareket şart...

deadline sen yapmışsındır bi hareket var adını bilmiyorum..Eline ağırlığı alıyosun öne doğru indirip kaldırıyosun dizlerini bi sağa bi sola kırıyosun bi onu yapamıyorum..

deadline sen yapmışsındır bi hareket var adını bilmiyorum..Eline ağırlığı alıyosun öne doğru indirip kaldırıyosun dizlerini bi sağa bi sola kırıyosun bi onu yapamıyorum..
lunches dediği şeyden bahsediyorsun sanırım o hareket biraz zor başta yapılmıyor ben yapabiliyorum ama önceden bu tarz hereketler yaptığım için sanırım orda o kadar eğilmene gerek yok yavaş yavaş alıştıkça yaparsın zorlama çok kendini bacaklarını biraz fazla aç birde ayakların düz ve birbirine paralel olsun dik dur birde

Naber deadline?Adet oldum şişkinlik boşa değilmiş bi hafta erken oldu..
ondanmış demek bir garip olması tartının ayaklarını falan sıcak tut bari hasta olma ben adetken yaptım jillianı başka birşey yapmadım ama bu bana yetti ilk günler ben bir paylaşım alanına bakayım paylaşılmışmı listeler çıkıcam birazdan sınav var deneme sınavı online katıcam bir bakıp kaçayım dedim 8 den sonra gelirim sonuç listelerini hazırlamaya blki daha erkende olur bilmem sınava göre görüşürüş loyalty

görüşürüz canım kolay gelsin bol şans..

Kizlar mahzen77 istedigi zaman yarismaya geri donebilir sanirim ben farkli bir uygulama ile karistirdim, takildiginiz konularda eger ben burda yoksam(ki malum izindeyim) april ve deadline a sorabilir paylasim alanindaki diger kaptanlardan ya da uyelerden de yardim alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…