canımm cok tesekkür ederimmcanım senin yerine yazarım ben sen canını sıkma
Bayanlar Julian level 1 yaptım bacaklarim mahfoldu neymiş bu ayyy 1 hafta yürüyemem heralde felaket hamladimm
deadline kııııııızzz ölüyom burdaajillian benim pestilimi cıkardı..
valla bilmiyorum level 1 yazıyodu..Ondan başladım 27 dakika takip ettim 2 hareketi tam yapamadım beceremedim..Şimdi bende yüricem 20 dakika sora yatcam
dagatesi bende hissediyorum kıyafetlerde özelliklecanımm cok tesekkür ederimm
kızlar jillaın sırrı pes etmemekte. ayrıca sakın yarıda bırakıp yarısını sonra yapmayın. üstüne basa basa ara vermeyin işe yaramaz diyor videoda. aradaki kızlardan biri baslangıc seviyesinde yapıyor onu yapmaya calısın. dizinize cok yüklenmemeye calısın. ilk 3 gün zor oluyor ama sonra düzeliyor.
deadline , canım dün esim sen kilo mu verdin dedi sanırım biraz sıkılaştı göbegim özellikle
evet aprili tebrik ediyorum bendeBu arada @ april cok cok tebrik ederim süper vermişssin!!
cok mantikli aslında bende oyle düşünmüştüm kendi adima hedef koymuştum dün haftaya 65 i gormeyi hedefledim 700gr ulasbilecegim yere kadar artık ama neden olmasınKızlar haftaya persembe için bir hedef mi koysak breysel ne dersiniz ? hepimiz o hedef için ugrassak belki daha faydalı olur ?
bu hafta herkes artı mi ya april olmasa bu hafta daha kötü olacaktı inşallah yetiyordur bizi kurtarmayagerci yetmiyor galiba amaKizlar gunaydin.. Artidaym haala..55.7 nasil hesaplaniyo bilemedm..uzgunum valla nite bole oluyo anlamadm
Günaydın kızlar. Üzülerek söylemem gerekir ki ben bugün tartılmayı unuttum ancak akşama bildirim yapabiliim ki o zaman da çok geç olur mu bilmiyorum.
sıralama sonuçlarını ben hazırlıycam bu hafta sonuncuyuz napalım artık bende öyle buldum aslında 0.004 neyse artık gidip oraya kopyalamaya utandım paylaşım alanına taşımadım napayım0.004 cıkıyorsonuncuyuz bu hafta (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?