Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

benim de kafam karisti april neyse o konuya girmeyelim biz zamanı gelince konusuruz konuyu
evet canım sen nasılsın napıyosun bende saatlerdir burdayım ama gelen giden olmadı birazdan çıkacağım eşle de zaman geçirmek lazım

evet canım sen nasılsın napıyosun bende saatlerdir burdayım ama gelen giden olmadı birazdan çıkacağım eşle de zaman geçirmek lazım
evet haklısın kimse uğramamış bugünde senin sansinagerci genelde böyle oluyoruz geç geliyor gelende senin arada ugraman yeter april görüşürüz o zaman yarın gramciklarim gider inşallah ya benim de

evet haklısın kimse uğramamış bugünde senin sansinagerci genelde böyle oluyoruz geç geliyor gelende senin arada ugraman yeter april görüşürüz o zaman yarın gramciklarim gider inşallah ya benim de
İyi geceler canım yarın grsrz öpüldünüz....

Bayanlar Julian level 1 yaptım bacaklarim mahfoldu neymiş bu ayyy 1 hafta yürüyemem heralde felaket hamladimm
burdaki herkese baslatcam bu gidişle ama senin yaptigin iyi olur çünkü vermen gereken 4 kilo var onları verirken acayip sikilasirsin birde süresi kısa ya hem kısa hem etkili streching yap o en son bacağa egiliyorsun ya orası orayı uzun yap

deadline kııııııızzz ölüyom burdaa jillian benim pestilimi cıkardı..
birde yarım yapıyorsun ya ben bugün jillian üstüne 20 dk yürüdüm bide 40 dk streching videosu yaptım insan alışıyor bugün agrin olur yarın dinlen yapma ıstersen kasların dinlensin bir sonraki gun yapmaya devam et sende bel fitigi vardi demi ondan zorlama kendini

:) yalnız değilmişim bi gazi daha var

valla bilmiyorum level 1 yazıyodu..Ondan başladım 27 dakika takip ettim 2 hareketi tam yapamadım beceremedim..Şimdi bende yüricem 20 dakika sora yatcam

valla bilmiyorum level 1 yazıyodu..Ondan başladım 27 dakika takip ettim 2 hareketi tam yapamadım beceremedim..Şimdi bende yüricem 20 dakika sora yatcam
doğru video tamam yapamaman normal birde arkadaki sarısin kızı takip ediyorsun demi o başlangıç seviye ona göre yap kolay gelsin 15 dk yürü yeter ilk günden yarın kalkmak istiyorsan kilo bildirimine geç kalma iyi geceler;-)

ay saat 12 olmus artık kosu bandna cıkamam ayıp olur alt kattakilere yarında yapim diyodum ben deadline ya ara verirsem tutulmalar geçmezse

evet canım o sarı kıza baktım yarın konusuruz hadi iyi geceler...

günaydın kızlar:) deadline dünkü menum
sabah 2yumuurtalı omlet
bi dilim ekmek
biraz peynir
çay

öğlen çorba içtim

akşam
bi porsıyon taze fasulye
4kasık pilav
karısık salata

1.9 ltsu
sporum da ok ama hasta oluyorum sanırım 10da yattım eşime kızardım erken diye ondan önce yattım sırtım ağrıyor derin nefes alamıyorum

Beceremedim sanırım ama 58.0 kiloyum kızlar ookulum köyde int çekmez .düzeltilebilirbiseyse siz ddüzeltirseniz sevinirim aksam bakarım artik bildirimlere bende

1.TAKIM 395.ETAP***

ApriL_2007 (
91.5/90.3/1.2/%1.31)
jasmine53 (75.8///%)
ispanyol (75.4/75.7/-0.3/%-0.39)
dagatesi(63.1/63.1/0/%0)kilosu sabit
loyalty88(55.4///%)
afrodit26 (62.7///%)
deadline(65.6///%)

1. Takim Ortalamasi:

sosyal bilgiler (58/58/0/%0) takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 54
cemre cemre (68.4//)takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…