• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kizlar ne yapiyorsunuzz??
selam kaptan sonuç listesi hazırlamaya geldim bu hafta takım çok kötü sonunculuğumuz açıklıycam da:KK43: birde birşey sorayım 2 takım aynı yüzdede mesela 5. olmuşlar ikisine de beşinci diyip sıradakine altıncı mı diycem caba:KK50:

Bu arada bu ortalama nedirrr boyleee!!!!
ApriL_2007 ApriL_2007 cok tebrik ediyorum seni muthis gelisme gosterdin basladigindan beri, citi piti bi kiz olul ayrilacaksin burdan herhalde tatlim.
deadline deadline jillian a mi basladin canim? Hedef koymussun bu hafta icin hadi bakalim insallah ulasirsin
cemre cemre cemre cemre ve S sosyal bilgiler sizler nasilsiniz alisabildiniz mi takima?

selam kaptan sonuç listesi hazırlamaya geldim bu hafta takım çok kötü sonunculuğumuz açıklıycam da:KK43: birde birşey sorayım 2 takım aynı yüzdede mesela 5. olmuşlar ikisine de beşinci diyip sıradakine altıncı mı diycem caba:KK50:
Evet caim ikisi de besinci olacak

tamam sıralamayı salldımda şimdi ayarlıyorum o zaman:KK19: evet kaptan jilliana başladım topik açmıştı ya kızlar onlarla takılıyorum :KK49: haftaya hedef koydum yeter dedim jilliana da başladım etkisi olsun diye:cool:
Ben de bi kez denemistim de ertesi gun agridan kalkamamistim :oops::oops:

Bu arada @ april cok cok tebrik ederim süper vermişssin!!
Evett canım bu hafta iyi verdim izin iyi geldi bana bide üzüntü stres o yüzden de gitti sanırım:KK30:

sıralama sonuçlarını ben hazırlıycam bu hafta sonuncuyuz napalım artık bende öyle buldum aslında 0.004 neyse artık gidip oraya kopyalamaya utandım paylaşım alanına taşımadım napayım :cool:
İnşallah haftaya daha iyi oluruz tek isteğim bu canım:mad:

bizim kardeş takım 4. takımdı sanırım ama yüzdede sıkıntı yok zaten sonuncuyuz gerekte yok sanki:mad: kimse daha taşımamış bende bekleyim bari bu yüzdeyle takılmak istemiyorum orda:KK64:
ayy canım ya dimi ne kötü bide orda ablak gibi tek takılmak hemmen herkes görsün :oops::oops:

Selam kizlar ne yapiyorsunuzz??
Canım iyiyiz sen napıyosun gördün mü takımımızın son halini içler acısı:KK43: malesef uzun zamandır bir toparlanamadık gitti:KK43::KK43:

ApriL_2007 ApriL_2007 cok tebrik ediyorum seni muthis gelisme gosterdin basladigindan beri, citi piti bi kiz olul ayrilacaksin burdan herhalde tatlim.
deadline deadline jillian a mi basladin canim? Hedef koymussun bu hafta icin hadi bakalim insallah ulasirsin
cemre cemre cemre cemre ve S sosyal bilgiler sizler nasilsiniz alisabildiniz mi takima?
Canım çokk saol aynen öyle taktım yaaa kafayı uzun bir yol olacak ama olacak biliyorum:KK15:

iyi ol kaptan inşallah ya :KK51:bizim takımda yerlerde ya kaç haftadır toparlanamadık ki haftaya umarım artılar tekrar inerse falan bakalım kendimden başlayım dedim :cool: april olmasa daha feciydi eksiden kurtardı en azından:KK19:
Ben sizin için varımm bebeklerim:KK50:

Kızlar benim biraz işim var geleceğinm birazdan burda olursanız sohbete devam ederiz görüşmek üzreee:KK25::KK25:

Kizlar evet 4. Takim kardes takimimiz
birşey lazım olursa sorarım kaptan kimseyi bulamazsam oraya:KK51: kaptancım kendine iyi bak ben dinleneyim azıcık bir bakayım dedim gitmiş misin :KK60:

Kızlar benim biraz işim var geleceğinm birazdan burda olursanız sohbete devam ederiz görüşmek üzreee:KK25::KK25:
bende gelebilir miyim emin değilim sabahtan beri bilgisayara bakmaktan başım ağrıdı ya internetten deneme sınavı çözdüm 120 soru sonra arkasından sonuç listesi hazırladım tek tek bireyselleri ararken baya yoruldum hatta acayip uykum var benim:KK22: gidiyorum ben dinleneyim belki gelemem zaten bir bakayım dedim kendine iyi bak april:KK50:

İyi akşamlar .
Jillian ile incelme grubunun tarihini kaçıranlar için yeni bir programımız var=)
Slim in 6 programına başlamaya karar verdik. Bizimle birlikte incelmek isterseniz başlığımıza bekleriz=)

Tesekkur ederim canım alistim baya kendimcebiseybirşeyler yapmaya çalışıyorum :D

selam kızlar.. bugüngiremedim bir türlü.. görümcem yurtdışındaydı 1 aydır, yurda döndü dün akşam.. bizde kaldı düngece bugün de bizdeydi.. özlemlişiz birbirimizi...
kızlra benim halim çpk kötü.. kendimi motive etmeye çalıştıkça elimde tatlı bişey bitiveriyor birden.. napıcam ben yaa

selam kızlar.. bugüngiremedim bir türlü.. görümcem yurtdışındaydı 1 aydır, yurda döndü dün akşam.. bizde kaldı düngece bugün de bizdeydi.. özlemlişiz birbirimizi...
kızlra benim halim çpk kötü.. kendimi motive etmeye çalıştıkça elimde tatlı bişey bitiveriyor birden.. napıcam ben yaa
kız bırak o tatlıları evden at mümkünse varsa da yeme o kadar uğraştıklarını düşün ne zamandır ne güzel gidiyordun değer mi jiç yine ver kilolarını eskisi gibi ol o zaman yersin şimdi olmaz:KK20: ben bugün o kadar şeye hayır dedim ki bilsen ama yemiycem bu hafta kilo vermem lazım hedef koydum ona ulaşmam şart herkes yese bile sen yeme oğlunun gösterisindeki kadını düşün bak neden o yemiyorda sen yiyorsun ki:KK62: düşünsene çocuklarıla resim çektireceksin şimdi ve ilerde pişman olacaksın neden kilo vermedim diye bu güzel resimleri kiloların sabote edecek ben çok pişmanım mesela mezuniyetimde 73 kiloydum şu an o resimleri görmek istemiyorum keşke o zaman başlasaydım kilo vermeye pişmanım ben sende bunu düşün aklına o gelsin:KK12: yürüyüş yapıyordun ne güzel leslie falan tekrar başlamalısın bu hafta hedef koy ve ulaşana kadar pes etme ispanyol diyet listene geri dön ondan dışarı çıkma en azından artılarından kurtulman lazım yeni artılar yapman değil:KK62:

sosyal bilgiler canım şimdi senin verilecek az kilon kaldı bu nedenle bu hafta azimle bir kısmından kurtulmalısın değil mi hedefine ulaş sonra burda bizimle sabit tutmaya çalış kilonu o nedenle böyle pes etmek yok canım sende kendine gel burda amacımız kilo vermek birbirimizi motive etmek bundan sonra kimse umutsuzluk smileyleri kullanmayacak yasaklıyorum takıma:KK62: şimdi otur ve kilo vereceğine inan tamam mı spounu da yap bu hafta düzenli müsait olduğun günlere göre haftada 4 gün ayarla bana haber ver kontrol edicem ona göre yapamadım falan yok 1 gün daha yazarım ceza 5 gün yaptırtırım uyulacak sporlara kaçamak olmayacak:KK34:

Back