Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu gün çok eli maşalıyım haberiniz olsun bu topikte bundan sonra yapamıyorum yok ona göre herkes sporunu yapsın düzenli olarak ayrıca kaçamak falan da yok ben anlamam kaçamak yapan arkadaş yine - çıkarsa sıkıntı yok ama artı olursa ya da sabit o zaman bozuşuruz biz bir takımsak birbirimizi motive etmeliyiz yada böyle kızmalıyız yeri gelince şimdi herkes kendine gelsin yapamam olmaz falan duymayayım o tatlılar börekler yenmeyecek o sporlar yapılacak

Canım benim yanlış anladın sen mmesajimi ayni durumdayım dediğim ağrılarımdan :) bildiğin penguen gibi yürüyorum ama yilmadim bu gün de hafifleterek yaptım yine :) bacaklarını zorlayamadim :) yememe de dikkat ettim . azimliyim valla haftaya sabit cikmiycam kararliyim

tamam o zaman mesajın öncesini kaçırmışım çok mutsuzumda bugün hırs azim ne arasan var fazla spor yaptım enerji patlaması oldu

Bu arada bu gün bide limonlu melisali yeşil cay da aldım günde 2 fincan iciyorum melisa tokluk hissi veriyomus

ben çıkıyorum kızlar iyi geceler herkese lütfen kendimize gelelim kilo verelim mutlu olalım değil mi hafta sonu pek uğrayamayacağım buraları sessiz bırakmazsınız umarım yokluğumda bakalım görücem ama döndüğümde sizden yapamıyorum olmuyor falan duymak istemiyorum kaçamak yaptım da duymak istemiyorum yapıp söylememzlik yapın demiyorum kaçamak yapmayın diyorum malum haftasonu ayrıca bu hafta kaçamak yapmayı haketmedik açık ara sonuncu olduk çünkü april sen azıcık yapabilirisn sana bir şey diyemem mesajımı okuyorsan o zaman iyi geceler iyi haftasonları size

canım buralardamısın?

canım yapma bak takım yerlerde lütfen kenetlenmemiz lazımdaha sıkı bir yönetim başlıcak ona göre
o kadarr

canım yooo bende kaçamak falan yapamam bu hafta sizler kg verirken bende vermeliyimcanım sen yoruldun bugün hadi git yarın grsrz iyi geceler

canım buralardamısın?

canım yapma bak takım yerlerde lütfen kenetlenmemiz lazımdaha sıkı bir yönetim başlıcak ona göre
o kadarr
buradyım april henüz çıkmadım terör estirmekle meşguldüm de sakinleşemedim biri gelsede onu da sarssam diyordum sen geldin seni sarsmama gerek yok kendimi sarstım önce ne oluyor dedim falan böyle oldu

canım yooo bende kaçamak falan yapamam bu hafta sizler kg verirken bende vermeliyimcanım sen yoruldun bugün hadi git yarın grsrz iyi geceler
bu hafta beraber kilo verelim o zaman ben varım bak topiğe kimse uğramıyor benden mi kaçtılar ki acaba hani her mesajda bunu kullandım ya herkes artı olunca

buradyım april henüz çıkmadım terör estirmekle meşguldüm de sakinleşemedim biri gelsede onu da sarssam diyordum sen geldin seni sarsmama gerek yok kendimi sarstım önce ne oluyor dedim falan böyle oldu
Ne desek artık tabii ki birazcık boş olacak yine sıkıyönetim başlatalım canım hergün menülerde dikkatli olunsun ve kesinlikle çok hareket edilsin bak nasıl gidiyor o kilolaro hep kaçamaklarımızdan oluyor ve sporsuzluktan

bu hafta beraber kilo verelim o zaman ben varım bak topiğe kimse uğramıyor benden mi kaçtılar ki acaba hani her mesajda bunu kullandım ya herkes artı olunca
ok bende varım anlaştıkyine boşladılar bizim kızlar gelmiyorlar bildirim sonrası böyle oluyor evet her zaman

diğer takımlara baktım liste hazırlarken ne kilolar vermişler ya ondan böyle oldum delirdim ben

ok bende varım anlaştıkyine boşladılar bizim kızlar gelmiyorlar bildirim sonrası böyle oluyor evet her zaman
bildirimden sonra uğramıyorlar hafta sonuda uğramıyorlar kaçamakları yapıyorlar birde bu arada sonra hafta içi geliyorlar olmuyor işte bende bu hafta sonu gelemiycem bakalım bensiz neler oluyor kesin kimse gelmeyecek inşallah yanılırım tabi buralarda olursan kontrol et arada olur mu april ben kaçıyorum o zaman iyi geceler

diğer takımlara baktım liste hazırlarken ne kilolar vermişler ya ondan böyle oldum delirdim ben
evet çok vermişler bende baktım bizde yaparız neyimiz eksik kilo dersen kilo ,akıl dersen akıl ,çene dersen çene var yapıcaz bizde canım bende bugün sinir oldum açıkçası çokk kızdım hepimize

iyi geceler canım sen yinede uğra özletme kendini İnşallah bende buralarda olacağım grsrzzz

evet çok vermişler bende baktım bizde yaparız neyimiz eksik kilo dersen kilo ,akıl dersen akıl ,çene dersen çene var yapıcaz bizde canım bende bugün sinir oldum açıkçası çokk kızdım hepimize
evet arada kızmak ve silkelenmek lazım bende kızdım önce kendime sonra herkese sonrada geldim burda kızdım yine kızıyorum bizim neyimiz eksik bu smileyi çok seviyorum senin ve afroditin dışındaki hepimize gelsin hakettik

Ben persembe ve cuma günü işlerimin yoğunluğundan ölçü alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…