selam kaptan sonuç listesi hazırlamaya geldim bu hafta takım çok kötü sonunculuğumuz açıklıycam daSelam kizlar ne yapiyorsunuzz??
Evet caim ikisi de besinci olacakselam kaptan sonuç listesi hazırlamaya geldim bu hafta takım çok kötü sonunculuğumuz açıklıycam dabirde birşey sorayım 2 takım aynı yüzdede mesela 5. olmuşlar ikisine de beşinci diyip sıradakine altıncı mı diycem caba
tamam sıralamayı salldımda şimdi ayarlıyorum o zamanEvet caim ikisi de besinci olacak
Ben de bi kez denemistim de ertesi gun agridan kalkamamistimtamam sıralamayı salldımda şimdi ayarlıyorum o zamanevet kaptan jilliana başladım topik açmıştı ya kızlar onlarla takılıyorum haftaya hedef koydum yeter dedim jilliana da başladım etkisi olsun diye
alıştım kaptancım 10 güne az kaldı benim birinci levelin bitmesine bakalım nasıl bir sonuç elde edicemBen de bi kez denemistim de ertesi gun agridan kalkamamistim
Simdi guldur guldur izliyorum ic guveysinden hallice diyor ya oyleyimalıştım kaptancım 10 güne az kaldı benim birinci levelin bitmesine bakalım nasıl bir sonuç elde edicemsenden naber nasılsın
Hadi bakalim ben de bi bakayim o gruba nasil yapiyor mu herkes?alıştım kaptancım 10 güne az kaldı benim birinci levelin bitmesine bakalım nasıl bir sonuç elde edicemsenden naber nasılsın
iyi ol kaptan inşallah yaSimdi guldur guldur izliyorum ic guveysinden hallice diyor ya oyleyim
Evett canım bu hafta iyi verdim izin iyi geldi bana bide üzüntü stres o yüzden de gitti sanırımBu arada @ april cok cok tebrik ederim süper vermişssin!!
İnşallah haftaya daha iyi oluruz tek isteğim bu canımsıralama sonuçlarını ben hazırlıycam bu hafta sonuncuyuz napalım artık bende öyle buldum aslında 0.004 neyse artık gidip oraya kopyalamaya utandım paylaşım alanına taşımadım napayım
ayy canım ya dimi ne kötü bide orda ablak gibi tek takılmak hemmen herkes görsünbizim kardeş takım 4. takımdı sanırım ama yüzdede sıkıntı yok zaten sonuncuyuz gerekte yok sankikimse daha taşımamış bende bekleyim bari bu yüzdeyle takılmak istemiyorum orda
Canım iyiyiz sen napıyosun gördün mü takımımızın son halini içler acısıSelam kizlar ne yapiyorsunuzz??
Canım çokk saol aynen öyle taktım yaaa kafayı uzun bir yol olacak ama olacak biliyorumBu arada bu ortalama nedirrr boyleee!!!!
ApriL_2007 cok tebrik ediyorum seni muthis gelisme gosterdin basladigindan beri, citi piti bi kiz olul ayrilacaksin burdan herhalde tatlim.
deadline jillian a mi basladin canim? Hedef koymussun bu hafta icin hadi bakalim insallah ulasirsin
cemre cemre ve S sosyal bilgiler sizler nasilsiniz alisabildiniz mi takima?
Ben sizin için varımm bebeklerimiyi ol kaptan inşallah yabizim takımda yerlerde ya kaç haftadır toparlanamadık ki haftaya umarım artılar tekrar inerse falan bakalım kendimden başlayım dedim april olmasa daha feciydi eksiden kurtardı en azından
birşey lazım olursa sorarım kaptan kimseyi bulamazsam orayaKizlar evet 4. Takim kardes takimimiz
bende gelebilir miyim emin değilim sabahtan beri bilgisayara bakmaktan başım ağrıdı ya internetten deneme sınavı çözdüm 120 soru sonra arkasından sonuç listesi hazırladım tek tek bireyselleri ararken baya yoruldum hatta acayip uykum var benimKızlar benim biraz işim var geleceğinm birazdan burda olursanız sohbete devam ederiz görüşmek üzreee
Tesekkur ederim canım alistim baya kendimcebiseybirşeyler yapmaya çalışıyorumBu arada bu ortalama nedirrr boyleee!!!!
ApriL_2007 cok tebrik ediyorum seni muthis gelisme gosterdin basladigindan beri, citi piti bi kiz olul ayrilacaksin burdan herhalde tatlim.
deadline jillian a mi basladin canim? Hedef koymussun bu hafta icin hadi bakalim insallah ulasirsin
cemre cemre ve S sosyal bilgiler sizler nasilsiniz alisabildiniz mi takima?
Ayni durumdayimBen de bi kez denemistim de ertesi gun agridan kalkamamistim
kız bırak o tatlıları evden at mümkünse varsa da yeme o kadar uğraştıklarını düşün ne zamandır ne güzel gidiyordun değer mi jiç yine ver kilolarını eskisi gibi ol o zaman yersin şimdi olmazselam kızlar.. bugüngiremedim bir türlü.. görümcem yurtdışındaydı 1 aydır, yurda döndü dün akşam.. bizde kaldı düngece bugün de bizdeydi.. özlemlişiz birbirimizi...
kızlra benim halim çpk kötü.. kendimi motive etmeye çalıştıkça elimde tatlı bişey bitiveriyor birden.. napıcam ben yaa
sosyal bilgiler canım şimdi senin verilecek az kilon kaldı bu nedenle bu hafta azimle bir kısmından kurtulmalısın değil mi hedefine ulaş sonra burda bizimle sabit tutmaya çalış kilonu o nedenle böyle pes etmek yok canım sende kendine gel burda amacımız kilo vermek birbirimizi motive etmek bundan sonra kimse umutsuzluk smileyleri kullanmayacak yasaklıyorum takımaAyni durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?