• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

april naber senin yogunluk bitmiyor ki yine daha iyisin arada ugruyorsun bu aralar:-) ben spor yaptım yemek yedim falan anca vakit buldum simdi:-)
Bana diyene de bakk:63:kendisi evde ancak vakit bulmuş o koskoca zaman arasında.Biz iki arada bir derede yazıyoruz yine laffff:63:geldim geldim merak etme sen canımm:D

evet bugün kimse bildirim yapmadı ya bende yapmadim zaten sabitim de belki yarın eksik cikarim dedim umut dünyası:-)
Belkide gramcıklardan gider biraz iyi yapmışsın canım yarını merakla bekliyorum hadi bakalım gitsin kilolar :KK11:

Kizlar keyifler yerinde anlasilan geldim baktim gidiyorum
Canımm biz iyiyiz sen dinlenmene bakk sen de çokkk iyi ol kaptancım:KK68::KK68:

hoşgeldin kaptan güle güle mi desem hemde geldiğin gibi kayboluyorsun burda herşey yolunda:cool: kimse kilo bildirimi yapmasa da yarın yapacaklar tabiki merak etme:KK54:
Ayyy bide hiç kimse yapmazsa yandık bak ozaman :KK66:

haftaya hedef koydum kendime kızlar en az 600 gr verme hedefimi koyuyorum haftaya tam 65 kilo olmayı hedefliyorum bakalım ulaşabilecekmiyim :KK19::KK28: kaçamak yok spor var bana kolay gelsin o zaman:cool:
Takipteyim seni canım gitmezse o 600 gr görüşcezz:KK70:

***1.TAKIM 395.ETAP***

ApriL_2007 (
91.5/90.3/1.2/%1.31)
jasmine53 (75.8///%)
ispanyol (75.4///%)
dagatesi(63.1///%)
loyalty88(55.4///%)
afrodit26 (62.7///%)
deadline(65.6///%)

1. Takim Ortalamasi:

sosyal bilgiler (58//) takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 54
cemre cemre (68.4//)takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 63

selam kızlar..Ayy dün ki 10 dakikalık jllian bana hiç yaramadı :D karnım kollarım tutulmus :) ama bugün de yapcam banane..
Geçmiş olsun ama kendini sakatlama bence bir gün ara ver canım sonra bir aksilik olur bir ay yapamazsın kasların falan zedelenir Allah korusun:stop::stop:

***1.TAKIM 395.ETAP***

ApriL_2007 (
91.5/90.3/1.2/%1.31)
jasmine53 (75.8///%)
ispanyol (75.4///%)
dagatesi(63.1/63.1/0/%0)kilosu sabit
loyalty88(55.4///%)
afrodit26 (62.7///%)
deadline(65.6///%)

1. Takim Ortalamasi:

selam kızlar..Ayy dün ki 10 dakikalık jllian bana hiç yaramadı :D karnım kollarım tutulmus :) ama bugün de yapcam banane..
cok agri yapiyor demi alışıyor insan ama alisana kadar fena:-) şu strechingleri daha uzun yap sondaki onları kesin yap kasların zedelenir sakatlanma birde loyalty tamam mi;)

Bana diyene de bakk:63:kendisi evde ancak vakit bulmuş o koskoca zaman arasında.Biz iki arada bir derede yazıyoruz yine laffff:63:geldim geldim merak etme sen canımm:D

Belkide gramcıklardan gider biraz iyi yapmışsın canım yarını merakla bekliyorum hadi bakalım gitsin kilolar :KK11:

Canımm biz iyiyiz sen dinlenmene bakk sen de çokkk iyi ol kaptancım:KK68::KK68:

Ayyy bide hiç kimse yapmazsa yandık bak ozaman :KK66:

Takipteyim seni canım gitmezse o 600 gr görüşcezz:KK70:
evet april takip et beni ya niye gitmiyorsa sinir oldum bu haftayi reglime bağladım hadi haftaya gidecek inşallah:-) ben evdeyimde elektrikler kesilip durdu bugün deli oldum gelemedim tel de de internet yok napayim :-)

***1.TAKIM 395.ETAP***

ApriL_2007 (
91.5/90.3/1.2/%1.31)
jasmine53 (75.8///%)
ispanyol (75.4///%)
dagatesi(63.1///%)
loyalty88(55.4///%)
afrodit26 (62.7///%)
deadline(65.6///%)

1. Takim Ortalamasi:

Kızlar ben tartıldım veee çok güzel bir sonuç aldım mutluyum.Ama biliyordum hafiften incelme oldu tabii :KK73:DArısı sizlerinde başına fistıklar :KK71:
april cok iyi vermişsin darısı bize:-) ay keşke birkaç kişi daha verseydik yuzdemiz yüksek olurdu ne güzel:-( haftaya bende vercem yeter:( umarım sende böyle devam edersin ;)

Canım 6 ay süresi var:KK66: mahzen77 mahzen77 bilgin olsun canım süren dolduktan sonra bekleriz yinee :KK25:
ama mahzen diskalifiye olmadı ya izne ayrılmış oldu istediği zaman gelemiyor mu april anlamadim nasıl oluyor:]

cok agri yapiyor demi alışıyor insan ama alisana kadar fena:-) şu strechingleri daha uzun yap sondaki onları kesin yap kasların zedelenir sakatlanma birde loyalty tamam mi:KK66:kesinlikle canım herşeyin fazlası zarar amann dikkat kızlar spor yapamıyacağımız günler daha az yiyelim böylelikle telafi edilir:KK54::KK54:

evet april takip et beni ya niye gitmiyorsa sinir oldum bu haftayi reglime bağladım hadi haftaya gidecek inşallah:-) ben evdeyimde elektrikler kesilip durdu bugün deli oldum gelemedim tel de de internet yok napayim :-)
evet canım benimde sabah tel de çekmemezlik vardı öğlene kadar delirdim:eek:bir türlü giremedim tamda müsaittim ozaman sonrasında açıldı ama ben kapandım bu sefer akşamı bekledim sabırsızlıkla:KK28:

april cok iyi vermişsin darısı bize:-) ay keşke birkaç kişi daha verseydik yuzdemiz yüksek olurdu ne güzel:-( haftaya bende vercem yeter:KK43: umarım sende böyle devam edersin :KK66:İnşallah canım ama bu hafta da veren olsa çok iyi ol:KK17:acak

ama mahzen diskalifiye olmadı ya izne ayrılmış oldu istediği zaman gelemiyor mu april anlamadim nasıl oluyor:]
Evet canım ama tabi sosyestetik sosyestetik daha iyi bilir benim de şimdi kafam karıştıo_O

aaaa bu nassı böyle oldu ya !cidden şaşkınım alıntıladım ama bir tuhaf olmuşşş he heee:eek::eek:

Back