- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Ya bende bugün tartilmayi unuttum bende yarin tartilsam olur mudeadline ben yarın tartılcam olur muuuuu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende bugün tartilmayi unuttum bende yarin tartilsam olur mudeadline ben yarın tartılcam olur muuuuu..
bu haftalık hepimiz cuma tartiliyoruz o zamanYa bende bugün tartilmayi unuttum bende yarin tartilsam olur mu
Bana diyene de bakkapril naber senin yogunluk bitmiyor ki yine daha iyisin arada ugruyorsun bu aralarben spor yaptım yemek yedim falan anca vakit buldum simdi
![]()
Belkide gramcıklardan gider biraz iyi yapmışsın canım yarını merakla bekliyorum hadi bakalım gitsin kilolarevet bugün kimse bildirim yapmadı ya bende yapmadim zaten sabitim de belki yarın eksik cikarim dedim umut dünyası![]()
Canımm biz iyiyiz sen dinlenmene bakk sen de çokkk iyi ol kaptancımKizlar keyifler yerinde anlasilan geldim baktim gidiyorum
Ayyy bide hiç kimse yapmazsa yandık bak ozamanhoşgeldin kaptan güle güle mi desem hemde geldiğin gibi kayboluyorsun burda herşey yolundakimse kilo bildirimi yapmasa da yarın yapacaklar tabiki merak etme
![]()
Takipteyim seni canım gitmezse o 600 gr görüşcezzhaftaya hedef koydum kendime kızlar en az 600 gr verme hedefimi koyuyorum haftaya tam 65 kilo olmayı hedefliyorum bakalım ulaşabilecekmiyimkaçamak yok spor var bana kolay gelsin o zaman
![]()
Geçmiş olsun ama kendini sakatlama bence bir gün ara ver canım sonra bir aksilik olur bir ay yapamazsın kasların falan zedelenir Allah korusunselam kızlar..Ayy dün ki 10 dakikalık jllian bana hiç yaramadıkarnım kollarım tutulmus :) ama bugün de yapcam banane..
olur öyle şeyler ne iş yapıyorsun canım ?Kizlar bu gun cok yogundum isyerinde nete girmeye hiç firsatim olmadi
canım senin yerine yazarım ben sen canını sıkmaKizlar yazamadm kilom sabit. Alintilayamadim bir turlu. Daha eve de gecemedim
cok agri yapiyor demi alışıyor insan ama alisana kadar fenaselam kızlar..Ayy dün ki 10 dakikalık jllian bana hiç yaramadıkarnım kollarım tutulmus :) ama bugün de yapcam banane..
evet april takip et beni ya niye gitmiyorsa sinir oldum bu haftayi reglime bağladım hadi haftaya gidecek inşallahBana diyene de bakkkendisi evde ancak vakit bulmuş o koskoca zaman arasında.Biz iki arada bir derede yazıyoruz yine laffff
geldim geldim merak etme sen canımm
Belkide gramcıklardan gider biraz iyi yapmışsın canım yarını merakla bekliyorum hadi bakalım gitsin kilolar
Canımm biz iyiyiz sen dinlenmene bakk sen de çokkk iyi ol kaptancım
Ayyy bide hiç kimse yapmazsa yandık bak ozaman
Takipteyim seni canım gitmezse o 600 gr görüşcezz![]()
***1.TAKIM 395.ETAP***
ApriL_2007 (91.5/90.3/1.2/%1.31)
jasmine53 (75.8///%)
ispanyol (75.4///%)
dagatesi(63.1///%)
loyalty88(55.4///%)
afrodit26 (62.7///%)
deadline(65.6///%)
1. Takim Ortalamasi:
sosyal bilgiler (58//) takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 54
cemre cemre (68.4//)takıma geliş tarihi 5 ocak hedef kilo 63
april cok iyi vermişsin darısı bizeKızlar ben tartıldım veee çok güzel bir sonuç aldım mutluyum.Ama biliyordum hafiften incelme oldu tabiiDArısı sizlerinde başına fistıklar
![]()
ama mahzen diskalifiye olmadı ya izne ayrılmış oldu istediği zaman gelemiyor mu april anlamadim nasıl oluyor:]
Evet canım ama tabicok agri yapiyor demi alışıyor insan ama alisana kadar fenaşu strechingleri daha uzun yap sondaki onları kesin yap kasların zedelenir sakatlanma birde loyalty tamam mi
kesinlikle canım herşeyin fazlası zarar amann dikkat kızlar spor yapamıyacağımız günler daha az yiyelim böylelikle telafi edilir
evet april takip et beni ya niye gitmiyorsa sinir oldum bu haftayi reglime bağladım hadi haftaya gidecek inşallahben evdeyimde elektrikler kesilip durdu bugün deli oldum gelemedim tel de de internet yok napayim
evet canım benimde sabah tel de çekmemezlik vardı öğlene kadar delirdimbir türlü giremedim tamda müsaittim ozaman sonrasında açıldı ama ben kapandım bu sefer akşamı bekledim sabırsızlıkla
april cok iyi vermişsin darısı bizeay keşke birkaç kişi daha verseydik yuzdemiz yüksek olurdu ne güzel:-( haftaya bende vercem yeter
umarım sende böyle devam edersin
İnşallah canım ama bu hafta da veren olsa çok iyi ol
acak
ama mahzen diskalifiye olmadı ya izne ayrılmış oldu istediği zaman gelemiyor mu april anlamadim nasıl oluyor:]
cok ozendim yaaKızlar ben tartıldım veee çok güzel bir sonuç aldım mutluyum.Ama biliyordum hafiften incelme oldu tabiiDArısı sizlerinde başına fistıklar
![]()
Sanada başarılar dilerim canım gidecek kilolar azimle İnşallahcok ozendim yaa![]()
benim de kafam karisti april neyse o konuya girmeyelim bizaaaa bu nassı böyle oldu ya !cidden şaşkınım alıntıladım ama bir tuhaf olmuşşş he heee![]()