Ben de ayniyimgeldim ispanyolbende yarın tartılmaya karar verdim tartıldım ama sabit çıktım yarın belki ekside olurum belki olmam bekleyim ben yinede kimse tartılmadı mı ne oluyor kimse neden yok acaba
Ben kol calistim bide ziplama vsrys o cok terletti beni 50 kez falan yaptm yarim saat yurumeye denk nerdeyse agirlikla olanlari napiyosun ben 3 kg lik agirlik alcam kollarmin sıkılasmasi gerekevet loyalty baya etkili sonuna kadar yap ilk 3 gün kasların fena ağrıyor hertarafın hemde sonra alışıyorsun hiç bişeyin kalmıyor bende kilo kaybı henüz olmadı ama sıkılaşmaya başladığımı hissediyorum göbeğim küçüldü gibi bakalım daha iyi kiloda vermeye başlarsam süper olacak haftaya
regl önceside olabilir maydonoz suyu değilde maydonoz ye hem sağlıklıDogru solüyosun ben kendi halimde 100 gr da olsa artida olmuyodum..Kv bana hic yaramiyo...300 gr artidaym..adetm yakin oda olabilir maydonoz icicektim ama hamilelik olabilir die icmedim
yarım ltlik su şişesi kullanıyorum bence onlarla başla yoksa halin fena alıştıkça ağırlığı arttır derim ben şu an daha rahat yapıyorum da ilerde artırırımBen kol calistim bide ziplama vsrys o cok terletti beni 50 kez falan yaptm yarim saat yurumeye denk nerdeyse agirlikla olanlari napiyosun ben 3 kg lik agirlik alcam kollarmin sıkılasmasi gerek
senin aslında vermiş olamn lazım yeni başladığın için ödem atmış olman gerekiyordu demek ödem yokmuş sendeBen de ayniyimhic anlamadim bu isi ben
yarin tartilayim ben de
inşallah bakalım bende kendimden umutluyum haftayaHirsliyim ama haftaya tartiya çıkınca mutlu inicem
daha kesin bişey yok kızlar iğne verirse dr yine kaldığı yerde kalacak ama vermmezse bize gelecek akşama haberdar ederim.. izne cıksam da arada uğrarım canm sizi merak ederim çünkü dikkat de ederim:)afrodit tamam ama izinde kaçırayım deme birde arada girebildiğin zaman girip rapor ver ona göre yan gelip yatmak yok arada tartıl ayrıcaçabucak iyileşir umarım özletme kendini
ne kadar artıdasın loyaltysende yarın tartıl o zaman sabah erkenden ayrıca bu günki menün bol yeşlllikli çorbalı ayranlı salatalı olsun sindirim sistemin çalışsın tavuk yada balıklı şeyler yiyebilirsen akşam öyle ye ayrın daha az artı çıkarsın belki ya börek yedin ya az da yesen o tarz şeyler hemen kilo aldırıyor bende bugün ekside çıkardım muhtemel ama dün dışarda falandım misafirlikte akşamı hafif atlatmama rağmen kahvaltı ve öğle yemeğim börek kek poaçaydı hatta 100 gr fazla çıktım ilk tartıya çıkınca birdaha çıktım aynı geldim öyle yani ben bu hafta börek kek tatlı hepsinden uzak bir hafta geçircem yemiycem olmuyor böyle çünkü
sana güveniyorum afrodit kilo almazsındaha kesin bişey yok kızlar iğne verirse dr yine kaldığı yerde kalacak ama vermmezse bize gelecek akşama haberdar ederim.. izne cıksam da arada uğrarım canm sizi merak ederim çünkü dikkat de ederim:)
april naber senin yogunluk bitmiyor ki yine daha iyisin arada ugruyorsun bu aralarMerhabalar kızlar ahh nihayet girdim.çok yoğunum çokk nasılsınız?
evet bugün kimse bildirim yapmadı ya bende yapmadim zaten sabitim de belki yarın eksik cikarim dedim umut dünyasıoo kızlar kimse bildirim yapmamış..hadi inşallah yarın artıda çıkmaz kimse.. ben çıkarım diye düşünüyorum ama..
hoşgeldin kaptan güle güle mi desem hemde geldiğin gibi kayboluyorsun burda herşey yolundamahzen77 diskalifiye edilmedin canim izinli yazdik istedigin zaman donebilirsin (bi suresi var ama net bilmiyorum su an) cok gecmis olsun cok zor seyler yasadin tekrardan gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?