Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

geldim ispanyol bende yarın tartılmaya karar verdim tartıldım ama sabit çıktım yarın belki ekside olurum belki olmam bekleyim ben yinede kimse tartılmadı mı ne oluyor kimse neden yok acaba
Ben de ayniyim hic anlamadim bu isi ben
yarin tartilayim ben de

Ben kol calistim bide ziplama vsrys o cok terletti beni 50 kez falan yaptm yarim saat yurumeye denk nerdeyse agirlikla olanlari napiyosun ben 3 kg lik agirlik alcam kollarmin sıkılasmasi gerek

Dogru solüyosun ben kendi halimde 100 gr da olsa artida olmuyodum..Kv bana hic yaramiyo...300 gr artidaym..adetm yakin oda olabilir maydonoz icicektim ama hamilelik olabilir die icmedim
regl önceside olabilir maydonoz suyu değilde maydonoz ye hem sağlıklı

Ben kol calistim bide ziplama vsrys o cok terletti beni 50 kez falan yaptm yarim saat yurumeye denk nerdeyse agirlikla olanlari napiyosun ben 3 kg lik agirlik alcam kollarmin sıkılasmasi gerek
yarım ltlik su şişesi kullanıyorum bence onlarla başla yoksa halin fena alıştıkça ağırlığı arttır derim ben şu an daha rahat yapıyorum da ilerde artırırım

Ben de ayniyim hic anlamadim bu isi ben
yarin tartilayim ben de
senin aslında vermiş olamn lazım yeni başladığın için ödem atmış olman gerekiyordu demek ödem yokmuş sende spora ağırlık ver bence birde menülerin anca düzeliyor tabi daha da yoluna gireceğini düşünüyorum haftaya görücez yarın geç kalma öğlene kadar tartılıp yaz o zaman

Bence de benim vermiş olmam gerekiyordu sansanırım lahana çorbası diyetim engel oldu onla odemimi atmistim ve doğru dürüst birşey yemiyodum bu hafta yediklerim bunyeme fazla bile geldi baya da hevesliydim tartiya çıkmadan önce ama dumura ugradim

daha kesin bişey yok kızlar iğne verirse dr yine kaldığı yerde kalacak ama vermmezse bize gelecek akşama haberdar ederim.. izne cıksam da arada uğrarım canm sizi merak ederim çünkü dikkat de ederim:)

daha kesin bişey yok kızlar iğne verirse dr yine kaldığı yerde kalacak ama vermmezse bize gelecek akşama haberdar ederim.. izne cıksam da arada uğrarım canm sizi merak ederim çünkü dikkat de ederim:)
sana güveniyorum afrodit kilo almazsın tamam duruma göre haber ver yarın yoksa zaten burdasın

Merhabalar kızlar ahh nihayet girdim.çok yoğunum çokk nasılsınız?

oo kızlar kimse bildirim yapmamış..hadi inşallah yarın artıda çıkmaz kimse.. ben çıkarım diye düşünüyorum ama..

mahzen77 diskalifiye edilmedin canim izinli yazdik istedigin zaman donebilirsin (bi suresi var ama net bilmiyorum su an) cok gecmis olsun cok zor seyler yasadin tekrardan gecmis olsun

mahzen77 diskalifiye edilmedin canim izinli yazdik istedigin zaman donebilirsin (bi suresi var ama net bilmiyorum su an) cok gecmis olsun cok zor seyler yasadin tekrardan gecmis olsun
hoşgeldin kaptan güle güle mi desem hemde geldiğin gibi kayboluyorsun burda herşey yolunda kimse kilo bildirimi yapmasa da yarın yapacaklar tabiki merak etme

haftaya hedef koydum kendime kızlar en az 600 gr verme hedefimi koyuyorum haftaya tam 65 kilo olmayı hedefliyorum bakalım ulaşabilecekmiyim kaçamak yok spor var bana kolay gelsin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…