Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

menun güzel canm az yemişsin ama doyduysan okey:)

kızlar bugün kimse gelmemiş yarın bildirim yapmayı unutmatın olur mu kaptancım gelirse listeyi taşır akşam işi yoksa yada sabah taşırım ben farketmez ben kaçıyorum belki yeine uğrarım buralardayım

kızlar ben geldim yine söylemeyi unutmusumda bugün maşallah hepimizin spor günüsüymüş afrodit hariç umarım kaytarmamışsınızdır ben sporumu yaptım bugün ses veren olmayacak belki ama yine de ytazyım ben görevimi yerine getireyim

Selam kizlar ben il disina gidecegim bu aralar biraz da duygusal buhranlardayim o yuzden izne ayrilmayi dusunuyorum deadline ApriL_2007 ve diger guzeller buralar size emanet, bi gezip geleyim acilirim belki

Selam kizlar ben il disina gidecegim bu aralar biraz da duygusal buhranlardayim o yuzden izne ayrilmayi dusunuyorum deadline ApriL_2007 ve diger guzeller buralar size emanet, bi gezip geleyim acilirim belki
tamam kaptancim gez dinlen o zaman biz buralardayiz dertlesmek ıstersen birde o izin işi nasıl oluyor bu hafta bildirim yapacakmisin yanına izin almak istiyor mu yazicaz yoksa direk izinli yazabiliyormuyuz ispanyolda gelmezse diye de soruyorum april buralarda olursa o da yapar ama olmazsa diye soruyorum kendine iyi bak kaptan kafanı dağıt gel bizi birakma buralarda

Günaydın kızlar,

Dün hiç giremedim cünkü saat 22.30 flndı sanırım calısmayı bitirdiğimde.Sonra da giremedim :). Dün ve Salı günü spor yptım deadline . Salı kacamagım yok. Menuyu yazmamısım ya :/ az önce farkettim.

Dünkü menüm de söyle
Sabah
1 portakal
1 dilim ekmek
1 tk nutella (regl dönemindeyim, canım cok tatlı cekti)

Öglen
1 kase corba

Aksam
1 kase tarhana corbası
1/2 tabak erişte

Ara
100 gram kadar cekirdek (dayanamadım tek zararlı alıskanlıgım sanırım)

45 dakika dans 2 lt su

tamam canım 2 gündür cok sessiz buralar yılbaşından dolayı bende o yüzden onemsemedim giremiyor olabilirsiniz diye haftaya böyle olmayacak ama şimdiden soyleyim genel olarak dedim senle alakali değil böyle olmayacak derken kilo bildirimi yapicaz yabugün muhtemel.sonuncu olucaz bu hafta kabullendim kahvalti yapayim pc yi açıp listeyi tasiycam dagatesi bu arada yeni yıla az kalsin iş yaparak giriyormussun

geçen sene gece 2'ye kadar ofisteydik!!! millet eglenceyi bitirip eve dönüyordu ben eve dönerken :) bu sene evdeydim en azından :))

geçen sene gece 2'ye kadar ofisteydik!!! millet eglenceyi bitirip eve dönüyordu ben eve dönerken :) bu sene evdeydim en azından :))
gerçekten mi neyse en azından bugün evdeymissin hakikaten bende dün patlamis misir yedim yine yemesydim iyiymiş biraz fazla yedim galiba:-(

deadline tatlim yanina izneayrilmak istiyor yazacaksin bildirimde bulunsa da bulunmasada yine ortalama bölünecek en az 2 hafta da listede olmayacak yaparim simdi ben

***1.TAKIM 394.ETAP***
sosyestetik(58.4////%) izne ayrılmak istiyor
ApriL_2007(
91.5///%)
jasmine53(75.8////%)
ispanyol(75.1/////%)
dagatesi(63.2/////%)
loyalty88(55.4//////%)
afrodit26 (62.8/////%)
deadline(66.3/65.8/0.5/%0.75)

1. Takim Ortalamasi: %

***1.TAKIM 394.ETAP***
ApriL_2007(
91.5///%)
jasmine53(75.8////%)
ispanyol(75.1/////%)
dagatesi(63.2/////%)
loyalty88(55.4//////%)
afrodit26 (62.8/////%)
deadline(65.8/65.6/0.2/%0.30)

tamam kaptan bende kendi bildirimimi yapayım demiştim zaten 2 gündür baya yiyorum yine 200 gr gitmiş herkes en geç yarın 12 e kadar yapar umarım bildirimi 12 den sonra paylaşım alanına taşırım sende dinlen gelirsin buraları merak etme april de gelir zaten ona da sorarım

kaptancım yeni yıl yeni bir başlangıç olur hepimize umarım bu yıl herşey gönlünce olsun

kızlar yarın bildirimleri 12 e kadar yapınız lütfen bugün kimse tartılmamış galiba yarına bekliyorum telefondan zor oluyor paylaşım alanına taşımak 12 den sonra misafir durumu falan olabilir pc ye giremeyebilrim o nedenle sporumu yaptım geldim ben bu arada uamrım herkescikler iyidir

Günaýdin herkese mutlu huzurlu saglikli seneler diliyorum kızlar...Dün ablama davetliydik ve giremedim..Menumu yaziyorum dun aksam abarttim valla kizlar kendime izin verdim gerekirse bu hafta 2 saat kosarim napim esim bugun biraz yiceksin, bogazimdan gecmiyo deyince bende dünden raziymisim:)

Menüm sabah,
1 haslanmis yumurta-4zeytin-kk peynir-3 biber-1 dilimcavdar ekmek-maydonoz dereotu kuzukulagi-3ceri domates-kayisi cayi
öglen
1 lahmacun bi ayran ince ufakdi
Aksam
1 bardak ayran
2 dilim pizza
1 dilim baklava
1 kahve
Bıraz cekirdek (ceza varsa razıyim)
1lt su
spor yok
tartildim hafta ici artidaydim..Simdi tekrar 55.4 hic degilse sabitim..

***1.TAKIM 394.ETAP***
ApriL_2007(
91.5///%)
jasmine53(75.8////%)
ispanyol(75.1/////%)
dagatesi(63.2/////%)
loyalty88(55.4///55.4///%0)kilosu sabit
afrodit26 (62.8/////%)
deadline(65.8/65.6/0.2/%0.30)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…