menun güzel canm az yemişsin ama doyduysan okey:)Kizlar dünkü menümu yaziyorum geceden..
gec kahvalti
1 haslama yumurta-3 ceri domates-4 zeytin-kkpeynir-2 dilim cavdar ekmek-dereotu,maydonoz,kuzukulagi,yesil biber 3 tane
Aksam
yarim kase yogurt-bi kase karnibahar yemegi-bi minik kurabiye
1.lt su
63 dakika yürüyüs kosubandinda
tamam kaptancim gez dinlen o zaman biz buralardayiz dertlesmek ıstersen birde o izin işi nasıl oluyor bu hafta bildirim yapacakmisin yanına izin almak istiyor mu yazicaz yoksa direk izinli yazabiliyormuyuz ispanyolda gelmezse diye de soruyorum april buralarda olursa o da yapar ama olmazsa diye soruyorumSelam kizlar ben il disina gidecegim bu aralar biraz da duygusal buhranlardayim o yuzden izne ayrilmayi dusunuyorumdeadline ApriL_2007 ve diger guzeller buralar size emanet, bi gezip geleyim acilirim belki
tamam canım 2 gündür cok sessiz buralar yılbaşından dolayı bende o yüzden onemsemedim giremiyor olabilirsiniz diye haftaya böyle olmayacak ama şimdiden soyleyimGünaydın kızlar,
Dün hiç giremedim cünkü saat 22.30 flndı sanırım calısmayı bitirdiğimde.Sonra da giremedim :). Dün ve Salı günü spor yptımdeadline . Salı kacamagım yok. Menuyu yazmamısım ya :/ az önce farkettim.
Dünkü menüm de söyle
Sabah
1 portakal
1 dilim ekmek
1 tk nutella (regl dönemindeyim, canım cok tatlı cekti)
Öglen
1 kase corba
Aksam
1 kase tarhana corbası
1/2 tabak erişte
Ara
100 gram kadar cekirdek (dayanamadımtek zararlı alıskanlıgım sanırım)
45 dakika dans2 lt su
tamam canım 2 gündür cok sessiz buralar yılbaşından dolayı bende o yüzden onemsemedim giremiyor olabilirsiniz diye haftaya böyle olmayacak ama şimdiden soyleyimgenel olarak dedim senle alakali değil böyle olmayacak derken kilo bildirimi yapicaz yabugün muhtemel.sonuncu olucaz bu hafta kabullendim kahvalti yapayim pc yi açıp listeyi tasiycam dagatesi bu arada yeni yıla az kalsin iş yaparak giriyormussun
gerçekten mi neyse en azından bugün evdeymissin hakikatengeçen sene gece 2'ye kadar ofisteydik!!! millet eglenceyi bitirip eve dönüyordu ben eve dönerken :) bu sene evdeydim en azından :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?