hoş geldin canım gel ya akşam falan ses ver buralar çok sessiz kaldı zaten sonuçlarda kötü gelmeyince yemeğe veriyorsunuz herhelde kendinizi***1.TAKIM 394.ETAP***
sosyestetik(58.4////%) izne ayrılmak istiyor
ApriL_2007(91.5///%)
jasmine53(75.8/0/0//%0) sabit
ispanyol(75.1/////%)
dagatesi(63.2/63.1/0.1/%0.15)
loyalty88(55.4//////%)
afrodit26 (62.8/62.7/0.1/%0.15)
deadline(65.8/65.6/0.2/%0.30)
1. Takim Ortalamasi: %
Günaydın kızlar... Bende artık sık giremeyenlerden oldum.. İş yoğunluğu ev yoğunluğu derken değil topiğe siteye giremiyorumama yeni yılda en azından akşamları girmeye karar verdim.. Bugün iş yok yani evdeyim.. Yeni yılınız huzur sağlık ve mutluluk dolu bir yıl olsun canlar..
teşekkür ederiz hem sana hem ispanyola baya yemiş yalnız ona iletirsen haftaya yine kilo alırsa cezalardan ceza beğensinmerhabalar ispanyolun sözcüsü olarak geldim yine ... kilo aldığı için özür diliyor..ailesi gelmiş onlarla ne bulduysa yemiş..zaten hep böyle pisboğaz
***1.TAKIM 394.ETAP***
sosyestetik(58.4////%) izne ayrılmak istiyor
ApriL_2007(91.5///%)
jasmine53(75.8/0/0//%0) sabit
ispanyol(75.1/75.4/-0,3/%-0.39)
dagatesi(63.2/63.1/0.1/%0.15)
loyalty88(55.4//////%)
afrodit26 (62.8/62.7/0.1/%0.15)
deadline(65.8/65.6/0.2/%0.30)
1. Takim Ortalamasi: %
Ne icin tesekkür canim..Nasilsin bu arada giremiyorum kac gündürlisteyi taşıyorum kızlar loyalty teşekkür ederim bir tek sen varsın su an galiba
kaç gündür nerdeyse kimse yok listeyi paylaşacaktım bir sen beğnmişsin ya ona teşekkür ettimNe icin tesekkür canim..Nasilsin bu arada giremiyorum kac gündür
Tamam cqnim kolay gelsin sana görüsürüz...kaç gündür nerdeyse kimse yok listeyi paylaşacaktım bir sen beğnmişsin ya ona teşekkür ettimbende çıkıcam şimdi ortalamayı kaç alsam bilemedim aprilde yok sorayım neyse paylaştım artık
canım 14:00 e kadar süremiz olması lazım zaten bende bildirimde bulunmak için geldim.evet canım bu hafta kötüyüz en azindan tatilimde almamışım buna seviniyorum.yook canım sıkıntı olmaz zaten bildirimde bulundum...april nerdesin ya ben burda ne yapsam bilemedim ki senide sabit aldım zaten liste berbat bu haftagelmeyeceksin sandım paylaşım alanına taşıdım sıkıntı olmaz demi
tamam geçen sanırım demiştin ya onun icin sabit aldım tahmin ettim canım gecmis olsun cok normalde geliyorsun yoksa kaptanda izne ayrılıyor ya bilmiyordum 12 sanıyordum simdi 2 ye kadar olduğunu biliyorm artık kendine iyi bak aprilcanım 14:00 e kadar süremiz olması lazım zaten bende bildirimde bulunmak için geldim.evet canım bu hafta kötüyüz en azindan tatilimde almamışım buna seviniyorum.yook canım sıkıntı olmaz zaten bildirimde bulundum...
Canım sen nasılsın napıyorsun ?tamam geçen sanırım demiştin ya onun icin sabit aldım tahmin ettim canım gecmis olsun cok normalde geliyorsun yoksa kaptanda izne ayrılıyor ya bilmiyordum 12 sanıyordum simdi 2 ye kadar olduğunu biliyorm artık kendine iyi bak april
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?