• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

:KK70: kızlar bence bu hafta takımcak izne ayrılalım olmaz mı zira zaten sonuncu olcaz:KK70: şaka bir yana bende bugün bir yedim sormayın ders çalışmak bende iştah açıyor galiba bir akşam yemeği yedim porsiyon olarak yediklerimle 3 kişi doyardı ama ben zor doydum:KK53: inşallah bu kadar emeğimin boşa gitmesine neden olamz umarım kilo almamam dileğiyle:KK48:

Bence cuma yarismasi yilbasi tatiline girsin ;)) insallah ortalamamizi dusurmeyiz bu hafta...

Bence cuma yarismasi yilbasi tatiline girsin :KK66:) insallah ortalamamizi dusurmeyiz bu hafta...
çok iyi fikirmiş yılbaşı tatili olsun yarışmaya:KK70: dagatesi birgün çok yedim diye kilo almam demi yarın dikkat etsem düzelir mi sence psikolojim bozuldu ya ne yesem kilo alacakmışım gibi geliyor bana sizde de oluyor mu acaba :KK57:

Yilbasi icin etap birlestirilecek mi diye baktim kizlar da henuz birsey yok, tatil moduna girdik cidden hepimiz

çok iyi fikirmiş yılbaşı tatili olsun yarışmaya:KK70: dagatesi birgün çok yedim diye kilo almam demi yarın dikkat etsem düzelir mi sence psikolojim bozuldu ya ne yesem kilo alacakmışım gibi geliyor bana sizde de oluyor mu acaba :KK57:
Calis tatlim calis sen olsun dikkat edersin

Dünkü menüm deadline deadline
Sabah08:00
Klasik ev kahvaltısı
İki dilim ekmek
İki çat
Ara11:00
İki mandalina
Öğle13:00
Bir kase yoğurt
Bir tavuk ızgara but
Salata
Ara16:00
İki salatalık
Akşam19;00
Bir kase ezogelin
Beş kş taze fasulye
Bir dilim kabak tatlısı
2 lt su

kızlar dunku menum..
sabah 1yumurta
5zeytin
2dilim kepekli ekmek

öğlen peynır ekmek bi dilim

akşam bi tabak makarna
yarım porsiyon yoğurtlu bakla yemeği
karısık salata
1lt su
bugunku sporum da tamamdır su leslie'yi yapıyorum 45 dk ..

Yilbasi icin etap birlestirilecek mi diye baktim kizlar da henuz birsey yok, tatil moduna girdik cidden hepimiz
ay kaptan takımcak tatildeyiz biz galiba şimdiden belki etap birleşir cuma tatil olmuş ya ama belli de olmaz yani ben yarın dikkat edicem zaten bugün dünyaları yediğimden öğle ve akşamı hafif geçireyim diyorum kahvaltıdan ödün veremem de:KK28: zaten evdeyimde şimdilik beni engelleycek bir plan yok ama annemin sürpriz yemekleri olabilirse bilemem o zamanda yemem inşallah diyim bir anda gözüm dönmezse:cool: kaptan ben ders çalışıyordum sonra showda bir dizi başlamış ya ezra ona sardım 2 haftadır yeni dizilerin ilk bölümlerini çok seviyorum böyle çok iyi başlıyorlar sonra izleyesim gelmiyor bakalım bu diziyi kaç bölüm izleyeceğim:KK70:sonuna kadar izlediğim tek türk dizisi aşkı memnu sanırım birde doktorlar var onu sağolsun gece gündüz her boş vakitte verdiklerinden izlemediğim bölümleride izlettiler:KK53: sen ne yapıyorsun kaptan nasılsın:cool:

kızlar menülerinizi not aldım herşey yolunda:KK49: ne yapıyorsunuz nerdesiniz bir ses verin:KK19:
burdayımmm alıntı yapmaya calışıyorum ama coklu alıntı olmuyor off bu site ne zaman düzelir acep.. bugun ancak yapabildim sporumu valla güyaa evdeydim bugun yine gittim annemlere acayip de kar var eskişehirde artık tasıdığımız esyaları yerleştirdik biz de.. yoruldum yine yani kısacası ama buraya girmeden de yatamadım.. yarın da eşimi 6 da kaldırıcam onu gecirip sarma sarmaya oturucam.. malum yılbası kutlması :)

burdayımmm alıntı yapmaya calışıyorum ama coklu alıntı olmuyor off bu site ne zaman düzelir acep.. bugun ancak yapabildim sporumu valla güyaa evdeydim bugun yine gittim annemlere acayip de kar var eskişehirde artık tasıdığımız esyaları yerleştirdik biz de.. yoruldum yine yani kısacası ama buraya girmeden de yatamadım.. yarın da eşimi 6 da kaldırıcam onu gecirip sarma sarmaya oturucam.. malum yılbası kutlması :)
evet canım bende de çoklu alıntı olmuyor tek tek yazıyorum:eek: sana kolay gelsin o zaman yat da yarın erken kalkacaksın:KK55: baya yorulmuşsundur dinlen buralarda kar falan yok canım bakalım yarın belki yağar burda anca yağmur var:KK35:

evet canım bende de çoklu alıntı olmuyor tek tek yazıyorum:eek: sana kolay gelsin o zaman yat da yarın erken kalkacaksın:KK55: baya yorulmuşsundur dinlen buralarda kar falan yok canım bakalım yarın belki yağar burda anca yağmur var:KK35:
yatıcam tatlım evet 3 gündür baya yorgunum.. iyi geceler :)

Kizlar dünkü menümu yaziyorum geceden..
gec kahvalti
1 haslama yumurta-3 ceri domates-4 zeytin-kkpeynir-2 dilim cavdar ekmek-dereotu,maydonoz,kuzukulagi,yesil biber 3 tane
Aksam
yarim kase yogurt-bi kase karnibahar yemegi-bi minik kurabiye
1.lt su
63 dakika yürüyüs kosubandinda

selam kızlar hepinize musmutlu sağlıklı çok güzel yeni bir yıl diliyorum hatta bu yeni yılda herşey gönlünüzce olsun sizin için en hayırlısı en güzeli en sevgi dolusu herşey olsun ayrıca bu bahara kadar fıstık gibi oluruz inşallah:KK28: yepyeni çok güzel bir yıl olsun yeni yıl umarım hepimiz için çok güzel başlar ve gider:KK37::KK36::KK60: şimdiden yazayım aklıma gelmişken dedim:KK51:

Back