İnsallah canım ya bu saate kadar kosu bandıydaydım dizi izlerken dalmışım 66 dakika olmus 45 dakika yürüycektim..Karnım acaip şiş reglimede daha cok var neyin nesiyse bu..ay keşke olsa ne güzel olur bende 64 ü göreyim istiyordum aslında olsa çok sevinirdim neyse kilolar inmeye devam etsin de boşver senin az kaldı hedefe ondan bu kadar zor gidiyor zaten bence sabret o yüzden
iyi yürümüşsün loyalty menünde güzelGünaydın kizlar dunku menum
sabah
1 dilim ekmek-4 zeytin-kk peynir-bikac dilim domates-sekersiz cay-recel 1 tk
öglen
sekersiz kahve-form peynirli kraker bi paket
aksam
yarim kase karnibahar-yarim kase makarna kepekli-2 kasik yogurt
ara
2 kasık yogurt pul biberli
1.5lt su
66 dk tempolu yürüyüş
Sağol canim ama artıdayım..Anlamiyorum valla canim sıkıldi..iyi yürümüşsün loyalty menünde güzel
bende bilemedim reglin yakın diycem değil galiba neden acaba öyle ödem yapacak şeylerde yememişsin yaniSağol canim ama artıdayım..Anlamiyorum valla canim sıkıldi..
Bende artidayim ama ben cok yedim bu ara sanki, omur boyu dikkat etmek zorunda miyim ben yaaSabah tartildim 500 gram artidayim. Ama su an regl donemindeyim o yuzden kalici bir durum olmadigini dusunuyorum
Bende artidayim ama ben cok yedim bu ara sanki, omur boyu dikkat etmek zorunda miyim ben yaa
Aynen yıldım valla su içsem yarıyo cidden.Bende artidayim ama ben cok yedim bu ara sanki, omur boyu dikkat etmek zorunda miyim ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?