kızlar bence bu hafta takımcak izne ayrılalım olmaz mı zira zaten sonuncu olcaz şaka bir yana bende bugün bir yedim sormayın ders çalışmak bende iştah açıyor galiba bir akşam yemeği yedim porsiyon olarak yediklerimle 3 kişi doyardı ama ben zor doydum inşallah bu kadar emeğimin boşa gitmesine neden olamz umarım kilo almamam dileğiyle
çok iyi fikirmiş yılbaşı tatili olsun yarışmayaBence cuma yarismasi yilbasi tatiline girsin) insallah ortalamamizi dusurmeyiz bu hafta...
Calis tatlim calis sen olsun dikkat edersinçok iyi fikirmiş yılbaşı tatili olsun yarışmayadagatesi birgün çok yedim diye kilo almam demi yarın dikkat etsem düzelir mi sence psikolojim bozuldu ya ne yesem kilo alacakmışım gibi geliyor bana sizde de oluyor mu acaba
Formunu koruyanlara gicik oluyorummmAynen yıldım valla su içsem yarıyo cidden.
ay kaptan takımcak tatildeyiz biz galiba şimdiden belki etap birleşir cuma tatil olmuş ya ama belli de olmaz yani ben yarın dikkat edicem zaten bugün dünyaları yediğimden öğle ve akşamı hafif geçireyim diyorum kahvaltıdan ödün veremem deYilbasi icin etap birlestirilecek mi diye baktim kizlar da henuz birsey yok, tatil moduna girdik cidden hepimiz
burdayımmm alıntı yapmaya calışıyorum ama coklu alıntı olmuyor off bu site ne zaman düzelir acep.. bugun ancak yapabildim sporumu valla güyaa evdeydim bugun yine gittim annemlere acayip de kar var eskişehirde artık tasıdığımız esyaları yerleştirdik biz de.. yoruldum yine yani kısacası ama buraya girmeden de yatamadım.. yarın da eşimi 6 da kaldırıcam onu gecirip sarma sarmaya oturucam.. malum yılbası kutlması :)kızlar menülerinizi not aldım herşey yolundane yapıyorsunuz nerdesiniz bir ses verin
evet canım bende de çoklu alıntı olmuyor tek tek yazıyorumburdayımmm alıntı yapmaya calışıyorum ama coklu alıntı olmuyor off bu site ne zaman düzelir acep.. bugun ancak yapabildim sporumu valla güyaa evdeydim bugun yine gittim annemlere acayip de kar var eskişehirde artık tasıdığımız esyaları yerleştirdik biz de.. yoruldum yine yani kısacası ama buraya girmeden de yatamadım.. yarın da eşimi 6 da kaldırıcam onu gecirip sarma sarmaya oturucam.. malum yılbası kutlması :)
yatıcam tatlım evet 3 gündür baya yorgunum.. iyi geceler :)evet canım bende de çoklu alıntı olmuyor tek tek yazıyorumsana kolay gelsin o zaman yat da yarın erken kalkacaksın baya yorulmuşsundur dinlen buralarda kar falan yok canım bakalım yarın belki yağar burda anca yağmur var
deadline biraz skntiliyim canim(duygusal)
gunaydin kaptan dün mesajını görmedim neyin var kaptan önemli birşey değildir umarımGunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?