Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

loyalty dünkü yenilen şeylere ceza yok diye düşündüm hem arada ihtiyacımız var hem sıkılmamak açısından birde sen normalde öyle çok yemiyorsun ve sporunu yapıyorsun dünki yediklerin de afiyet olsun bu hafta biraz tatit modundayız zaten takımcak pek kilo veremedik bari içimiz rahat olsun haftaya bomba gibi başlayalım diye düşündüm

Kizlar bugun alisverise ciktim vee 36 bedene sigdim!!! Cok cok mutlu oldum. Belki kesimi bol kesimdi bilmiyorum ama en son 36 bedene ne zaman sigdigimi hatirlamadigim icin asiri mutlu oldum. Kabinden cikip magazanin ortasinda ziplamak geldi icimden !!! Masallah diyeyim de nazar etmeyeyim kendime oyle yani. Slimfit pantolonlarda 38 beden oluyordu. Sizinle paylasmak istediiimmm mutlulugumuu

tebrikler darısı bizim başımıza dagatesi hedef kaç senin canım bence az kalmış 36 a sığdığına göre azıcık daha versen oh mis ben olsam bende zıplamak isterdim herhalde ama yüzümde salak bir sırıtış olurdu ki şuan ben girmişim gibi sırıtıyorum takım ruhu bu olsa gerek

Hedefim 55 olmak. Ama ideal kilom 58 sanirim. Sıkılasmıs olabilirim sanirim oyle pek kilo vermedim

Bugun 6.5 km yurudum bu arada 100 gram vermisim bende. Ama telefondan yapamadim bir turlu. Bilgisayari acinca yapacagim bildirimi

Hedefim 55 olmak. Ama ideal kilom 58 sanirim. Sıkılasmıs olabilirim sanirim oyle pek kilo vermedim
evet sıkılaşmışsındır o zaman birde yürüyüş falan yapıyorsun artık işe yaramış demek

Bugun 6.5 km yurudum bu arada 100 gram vermisim bende. Ama telefondan yapamadim bir turlu. Bilgisayari acinca yapacagim bildirimi
tamam dagatesi yapasın müsait olunca yarın 12 ye kadar süre var bu haftaya özel zaten kimse yokta neyse umarım bildirim yaparlar ya tatil moduna girip yarının cuma olduğunu unutmazlar 12 e kadar yazmazlarsa paylaşım alanına öyle taşırım bildirim yapmadı yazarım neyse artık gelmelerini umut ediyorum bu arada tabiki öğlen 12 den bahsediyorum

kızlar bu hafta o kadar az girdiniz ki artık birinci takımda tek başınaymışım gibi hissediyorum lütfen gelin artık her nerdeyseniz hepinizi ceza olarak izne ayırıp tek başıma yarışcam bakın ceza olarak izne ayrılınca 2 hafta gelemiyorsunuz ona göre

Ben burdayim tatlim geldiiim ama sporumu yappamsdim misafitim vardi

canım ya, ben eve gelip iş yaptım. şimdi bitti. yarın tatilim inşallah bir telefon çalıp da iş gelmezse :))) ben bile cok girenlerden oldum, o kadar az geliyor herkes, kızmakta haklısın

Selam kizlar ben il disina gidecegim bu aralar biraz da duygusal buhranlardayim o yuzden izne ayrilmayi dusunuyorum deadline @ApriL_2007 ve diger guzeller buralar size emanet, bi gezip geleyim acilirim belki

kaptan, kendini toparla, bomba gibi dön takıma ! iyi tatiller simdiden

gerçekten mi neyse en azından bugün evdeymissin hakikaten bende dün patlamis misir yedim yine yemesydim iyiymiş biraz fazla yedim galiba:-(

evet bugün süper bir gündü benim için :)

deadline tatlim yanina izneayrilmak istiyor yazacaksin bildirimde bulunsa da bulunmasada yine ortalama bölünecek en az 2 hafta da listede olmayacak yaparim simdi ben

en az 2 hafta mı izne cıkıyoruz ?

mutlu seneler :) arada izin abartmamak kaydıyla iyidir

abartmamıssın canım ya, afiyet olsn

cok iyi düşünmüşsün deadline, ben bu hafta bol bol plates yapacagııım inşallah

Benm sadece 100 gramim gitmis sadce

benimdeee !

***1.TAKIM 394.ETAP***
sosyestetik(58.4////%) izne ayrılmak istiyor
ApriL_2007(
91.5///%)
jasmine53(75.8////%)
ispanyol(75.1/////%)
dagatesi(63.2/63.1/0.1/%0.15)
loyalty88(55.4//////%)
afrodit26 (62.8/////%)
deadline(65.8/65.6/0.2/%0.30)

1. Takim Ortalamasi: %

Dunku menumu de yazayim ben..
Sabah 50gr sucuk bi dilim ekmek bi bardak cay

Ogle yok
Aksam barbunya pilaki iki kasik
İki kasik pilav bes tane sarma
İki kasik da salata
Arkadaslarla sabah bese kadar oturduk bi bardak sarap ictim yaninda findik fistik yedim meyve yedim karisk
1 lt su bugun spor yapamadim yarin telafi edicem ikikatiyla

***1.TAKIM 394.ETAP***
sosyestetik(58.4////%) izne ayrılmak istiyor
ApriL_2007(
91.5///%)
jasmine53(75.8////%)
ispanyol(75.1/////%)
dagatesi(63.2/63.1/0.1/%0.15)
loyalty88(55.4//////%)
afrodit26 (62.8/62.7/0.1/%0.15)
deadline(65.8/65.6/0.2/%0.30)

1. Takim Ortalamasi: %

Ben burdayim tatlim geldiiim ama sporumu yappamsdim misafitim vardi
olsun afroditcim bu hafta serbest tatil ya zaten ya misafir ya esin evdedir falan haftaya iyi şeyler bekliyorum ama

Neler yaptinz kizlar dun nasil gecti geceniz:)
ben evdeydim napayim kanal kanal gezdim biseyde yapmadim ama iyi yedim yani

Umarım dogru hesapladım oranı deadline
yarın bakarim ama doğrudur listeyi kontrol ederim sabah dagatesi ıspanyol gelemiyor kaptan izne ayrıldı april ortada yok o zaman zaten biz 3 umuz ve loyalty var jasmine de bir var bir yok sayimiz gittikçe azalıyor ya ona uzuluyorum dedim sizde mi gittiniz yoksa tatile veriyorum bu hafta hadi az kaldik birbirimize destek olmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…