loyalty dünkü yenilen şeylere ceza yok diye düşündüm hem arada ihtiyacımız var hem sıkılmamak açısından birde sen normalde öyle çok yemiyorsun ve sporunu yapıyorsun dünki yediklerin de afiyet olsunMenüm sabah,
1 haslanmis yumurta-4zeytin-kk peynir-3 biber-1 dilimcavdar ekmek-maydonoz dereotu kuzukulagi-3ceri domates-kayisi cayi
öglen
1 lahmacun bi ayran ince ufakdi
Aksam
1 bardak ayran
2 dilim pizza
1 dilim baklava
1 kahve
Bıraz cekirdek (ceza varsa razıyim)
1lt su
spor yok
tartildim hafta ici artidaydim..Simdi tekrar 55.4 hic degilse sabitim..
tebrikler darısı bizim başımıza dagatesiKizlar bugun alisverise ciktimvee 36 bedene sigdim!!! Cok cok mutlu oldum. Belki kesimi bol kesimdi bilmiyorum ama en son 36 bedene ne zaman sigdigimi hatirlamadigim icin asiri mutlu oldum. Kabinden cikip magazanin ortasinda ziplamak geldi icimden !!! Masallah diyeyim de nazar etmeyeyim kendime oyle yani. Slimfit pantolonlarda 38 beden oluyordu. Sizinle paylasmak istediiimmm mutlulugumuu
tebrikler darısı bizim başımıza dagatesihedef kaç senin canım bence az kalmış 36 a sığdığına göre azıcık daha versen oh mis ben olsam bende zıplamak isterdim herhalde ama yüzümde salak bir sırıtış olurdu ki şuan ben girmişim gibi sırıtıyorum takım ruhu bu olsa gerek
evet sıkılaşmışsındır o zaman birde yürüyüş falan yapıyorsun artık işe yaramış demekHedefim 55 olmak. Ama ideal kilom 58 sanirim. Sıkılasmıs olabilirim sanirim oyle pek kilo vermedim
tamam dagatesi yapasın müsait olunca yarın 12 ye kadar süre var bu haftaya özel zaten kimse yokta neyseBugun 6.5 km yurudumbu arada 100 gram vermisim bende. Ama telefondan yapamadim bir turlu. Bilgisayari acinca yapacagim bildirimi
üzülme afroditcim bu hafta böyle oldu napalım haftaya veririz bizde bende 200 gr verdim bu hafta insaiiah haftaya daha çok veririzBenm sadece 100 gramim gitmis sadce
Ben burdayim tatlim geldiiim ama sporumu yappamsdim misafitim vardikızlar bu hafta o kadar az girdiniz ki artık birinci takımda tek başınaymışım gibi hissediyorum lütfen gelin artık her nerdeysenizhepinizi ceza olarak izne ayırıp tek başıma yarışcam bakın ceza olarak izne ayrılınca 2 hafta gelemiyorsunuz ona göre
kızlar bu hafta o kadar az girdiniz ki artık birinci takımda tek başınaymışım gibi hissediyorum lütfen gelin artık her nerdeysenizhepinizi ceza olarak izne ayırıp tek başıma yarışcam bakın ceza olarak izne ayrılınca 2 hafta gelemiyorsunuz ona göre
Selam kizlar ben il disina gidecegim bu aralar biraz da duygusal buhranlardayim o yuzden izne ayrilmayi dusunuyorumdeadline @ApriL_2007 ve diger guzeller buralar size emanet, bi gezip geleyim acilirim belki
gerçekten mi neyse en azından bugün evdeymissin hakikatenbende dün patlamis misir yedim yine yemesydim iyiymiş biraz fazla yedim galiba:-(
deadline tatlim yanina izneayrilmak istiyor yazacaksin bildirimde bulunsa da bulunmasada yine ortalama bölünecek en az 2 hafta da listede olmayacak yaparim simdi ben
Günaýdin herkese mutlu huzurlu saglikli seneler diliyorum kızlar...Dün ablama davetliydik ve giremedim..Menumu yaziyorum dun aksam abarttim valla kizlar kendime izin verdim gerekirse bu hafta 2 saat kosarim napim esim bugun biraz yiceksin, bogazimdan gecmiyo deyince bende dünden raziymisim:)
Menüm sabah,
1 haslanmis yumurta-4zeytin-kk peynir-3 biber-1 dilimcavdar ekmek-maydonoz dereotu kuzukulagi-3ceri domates-kayisi cayi
öglen
1 lahmacun bi ayran ince ufakdi
Aksam
1 bardak ayran
2 dilim pizza
1 dilim baklava
1 kahve
Bıraz cekirdek (ceza varsa razıyim)
1lt su
spor yok
tartildim hafta ici artidaydim..Simdi tekrar 55.4 hic degilse sabitim..
loyalty dünkü yenilen şeylere ceza yok diye düşündüm hem arada ihtiyacımız var hem sıkılmamak açısından birde sen normalde öyle çok yemiyorsun ve sporunu yapıyorsun dünki yediklerin de afiyet olsunbu hafta biraz tatit modundayız zaten takımcak pek kilo veremedik bari içimiz rahat olsun haftaya bomba gibi başlayalım diye düşündüm
Benm sadece 100 gramim gitmis sadce
olsun afroditcim bu hafta serbest tatil ya zaten ya misafir ya esin evdedir falan haftaya iyi şeyler bekliyorum amaBen burdayim tatlim geldiiim ama sporumu yappamsdim misafitim vardi
ben evdeydim napayim kanal kanal gezdim biseyde yapmadim ama iyi yedim yaniNeler yaptinz kizlar dun nasil gecti geceniz:)
yarın bakarim ama doğrudur listeyi kontrol ederim sabah dagatesi
İyi geceler cnmiyi geceler kızlar yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?