• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ay keşke olsa ne güzel olur bende 64 ü göreyim istiyordum aslında olsa çok sevinirdim neyse kilolar inmeye devam etsin de boşver senin az kaldı hedefe ondan bu kadar zor gidiyor zaten bence sabret o yüzden:KK22:
İnsallah canım ya bu saate kadar kosu bandıydaydım dizi izlerken dalmışım 66 dakika olmus 45 dakika yürüycektim..Karnım acaip şiş reglimede daha cok var neyin nesiyse bu..

kıslaaar ölüyooommm.. bugun de ev temizledim eşya tasıdık canlarım valla giremedim yine nete..
dünkü menumu yazayım da yatacığıma kavuşayım..
menum sabah
kepekli ekmekle yapılmış bi tost
1bardak çay

öğlen zeytin ekmek bi dilim

akşam
bi kase corba
bi dilim ekmek
bi tabak makarna..
2lt su
sporumu da yarın yapıcam evdeyim..

gunaydin herkese:-) nasıl bakalım ben az önce tartildim 65.7 yani100 gr eksideyim perşembeye kadar dikkat etmem lazım:-) yılbaşında disarda olacak olan varsa ertesi günkü tartiliyi düşünün :-) ben evdeyim herşey kontrol altında:-)

Günaydın kizlar dunku menum
sabah
1 dilim ekmek-4 zeytin-kk peynir-bikac dilim domates-sekersiz cay-recel 1 tk
öglen
sekersiz kahve-form peynirli kraker bi paket
aksam
yarim kase karnibahar-yarim kase makarna kepekli-2 kasik yogurt
ara
2 kasık yogurt pul biberli
1.5lt su
66 dk tempolu yürüyüş

Günaydın kizlar dunku menum
sabah
1 dilim ekmek-4 zeytin-kk peynir-bikac dilim domates-sekersiz cay-recel 1 tk
öglen
sekersiz kahve-form peynirli kraker bi paket
aksam
yarim kase karnibahar-yarim kase makarna kepekli-2 kasik yogurt
ara
2 kasık yogurt pul biberli
1.5lt su
66 dk tempolu yürüyüş
iyi yürümüşsün loyalty menünde güzel:KK68:

evet bugün hiç hiç kimse yok buralarda neyse artık :KK12:
bende dünkü menümü yazayım
kahvaltı: 2 dilim beyaz ekmek arası peynirli biberli tost 1 bardak şekersiz çay 1 kk kaşar peynir 1 haşlanmış yumurta
ara: yarım portakal 1 fincan yeşilçay
ara: 1 nescafe ve bir dilim kakaolu ev keki
akşam: 1 kase çorba (2 kepçe) 5 kaşık pırasa yemeği
ara: 1 bardak az yapda patlamış mısır
spor jillian michaels level 1 ve 10 dk zumba su 1.5 lt:KK28:

Sağol canim ama artıdayım..Anlamiyorum valla canim sıkıldi..
bende bilemedim reglin yakın diycem değil galiba neden acaba öyle ödem yapacak şeylerde yememişsin yani :KK43: ben bakayım bulursam bir şeyler yazarım neden artıdasın:KK43: aklıma gelen tek şey spor yapıyorsun ya kas kütlen artıyor sonuçta yağlar yakılıyor yağ yerine kas oluyor kasını ağırlığı yağdan daha fazla sanırım spor yaptıkça böyle şeylerin olması normal çünkü kaslar yağa göre daha su ihtiyacı içinde vucut alıştıkça kilonda da azalma olacaktır bunu bir arkadaşım söylemişti ona bağlı olabilir aklıma geldi istersen hergün yürüyüş gibi kardiyo yerine arada pilates falan dene bel fıtığı falan yoksa sende:KK51: sonuçta kardio yağları kasa çeviriyor pilateste ise incelme sağlanıyor aynı zamanda yada pilates sevmiyorsan spor görseller kısmındaki bacak hareketleri ve karın hareketleri olan bölgesel hareketlerden yap bir gün yürüyüş bir gün onlardan ve haftanın bir günü dinlen birde böyle deneyelim derim:cool:

Bel fıtıgım var canım hemde cok pis bi yerde yürüdükten sonra bile agri oluyo ama yani sabah ac tartiliyorum..Bazi sabahlar daha düsük mesela gecen 55.4 dü persembe..Cuma 55.2ydi..Bgün 55.7 dengesiz sudan mı anlamadim..Sabretcem bakalım..

Dunku menum deadline deadline
Sabah
1 biskuvi
1 pkt cubuk kraker

Ara
1
Nescafe

Aksam
3 adet borek
1 kasik kisir
1 adet serbetli tatli
2 bitki cayi

Ara
1Sade soda

Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
100 bacak egzersizi

Selam kizlar. Bugun bir turlu yazamadim yogunluktan. Ben yilbasindan once rapor yetistirmeye calistigim icin inanilmaz yogunum yine. Hersey 1 ocakta gezebilmek iciin!! ;)

dunku menum biraz sacma sapan oldu.

Sabah 8 gibi
1 tk pekmez
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

oglen
1 kase corba

aksam bir yere caya davetliydik o yuzden oglen corba ictim aksam da evde yemek yemedim.

Aksam 8-9 gibi
4-5 kasik kisir
1 tane ek
1 tane minik kepekli pogaca
1 mandalina
yarim portakal yedim

25 dk dans ettim. 2 lt su ictm.

Sabah tartildim 500 gram artidayim. Ama su an regl donemindeyim o yuzden kalici bir durum olmadigini dusunuyorum

Bende artidayim ama ben cok yedim bu ara sanki, omur boyu dikkat etmek zorunda miyim ben yaa

Kaptan sen bazen inanilmaz az yiyorsun oyle durumlarda vucut kendini savunmaya alip bir sey gelmeyecek deyip son noktaya ksdar depolama yapiyormus. O yuzden belki o kadar az yemen de etkili olabilir. Hic bir zaman homiligirtlak yememek gerektigi bir gercek ama saglikli beslenmesi bir hayat bicimi haline getirmek lazim. 1 sene once 6 ayda 25 kilo verdm. Ve o noktaya gelene kadar cok uzun yillar kilo vermeye calismistim. Sunu rahatca diyebilirim ki yeme bicimini degistirmeden sadece az yiyerek kesinlikle kilo verilmiyorm

:KK70: kızlar bence bu hafta takımcak izne ayrılalım olmaz mı zira zaten sonuncu olcaz:KK70: şaka bir yana bende bugün bir yedim sormayın ders çalışmak bende iştah açıyor galiba bir akşam yemeği yedim porsiyon olarak yediklerimle 3 kişi doyardı ama ben zor doydum:KK53: inşallah bu kadar emeğimin boşa gitmesine neden olamz umarım kilo almamam dileğiyle:KK48:

Back