• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar dünkü menümu yaziyorum geceden..
gec kahvalti
1 haslama yumurta-3 ceri domates-4 zeytin-kkpeynir-2 dilim cavdar ekmek-dereotu,maydonoz,kuzukulagi,yesil biber 3 tane
Aksam
yarim kase yogurt-bi kase karnibahar yemegi-bi minik kurabiye
1.lt su
63 dakika yürüyüs kosubandinda
menun güzel canm az yemişsin ama doyduysan okey:)

kızlar bugün kimse gelmemiş yarın bildirim yapmayı unutmatın olur mu kaptancım gelirse listeyi taşır akşam işi yoksa yada sabah taşırım ben farketmez:cool: ben kaçıyorum belki yeine uğrarım buralardayım:KK4:

kızlar ben geldim yine :cool: söylemeyi unutmusumda bugün maşallah hepimizin spor günüsüymüş afrodit hariç umarım kaytarmamışsınızdır ben sporumu yaptım :KK55: bugün ses veren olmayacak belki ama yine de ytazyım ben görevimi yerine getireyim:KK68:

Selam kizlar ben il disina gidecegim bu aralar biraz da duygusal buhranlardayim o yuzden izne ayrilmayi dusunuyorum deadline deadline ApriL_2007 ApriL_2007 ve diger guzeller buralar size emanet, bi gezip geleyim acilirim belki
tamam kaptancim gez dinlen o zaman biz buralardayiz dertlesmek ıstersen birde o izin işi nasıl oluyor bu hafta bildirim yapacakmisin yanına izin almak istiyor mu yazicaz yoksa direk izinli yazabiliyormuyuz ispanyolda gelmezse diye de soruyorum april buralarda olursa o da yapar ama olmazsa diye soruyorum:-) kendine iyi bak kaptan kafanı dağıt gel bizi birakma buralarda ;)

Günaydın kızlar,

Dün hiç giremedim cünkü saat 22.30 flndı sanırım calısmayı bitirdiğimde.Sonra da giremedim :). Dün ve Salı günü spor yptım deadline deadline . Salı kacamagım yok. Menuyu yazmamısım ya :/ az önce farkettim.

Dünkü menüm de söyle
Sabah
1 portakal
1 dilim ekmek
1 tk nutella (regl dönemindeyim, canım cok tatlı cekti)

Öglen
1 kase corba

Aksam
1 kase tarhana corbası
1/2 tabak erişte

Ara
100 gram kadar cekirdek (dayanamadım :( tek zararlı alıskanlıgım sanırım)

45 dakika dans ;) 2 lt su

Günaydın kızlar,

Dün hiç giremedim cünkü saat 22.30 flndı sanırım calısmayı bitirdiğimde.Sonra da giremedim :). Dün ve Salı günü spor yptım deadline deadline . Salı kacamagım yok. Menuyu yazmamısım ya :/ az önce farkettim.

Dünkü menüm de söyle
Sabah
1 portakal
1 dilim ekmek
1 tk nutella (regl dönemindeyim, canım cok tatlı cekti)

Öglen
1 kase corba

Aksam
1 kase tarhana corbası
1/2 tabak erişte

Ara
100 gram kadar cekirdek (dayanamadım :( tek zararlı alıskanlıgım sanırım)

45 dakika dans ;) 2 lt su
tamam canım 2 gündür cok sessiz buralar yılbaşından dolayı bende o yüzden onemsemedim giremiyor olabilirsiniz diye haftaya böyle olmayacak ama şimdiden soyleyim:-) genel olarak dedim senle alakali değil böyle olmayacak derken:-) kilo bildirimi yapicaz yabugün muhtemel.sonuncu olucaz bu hafta kabullendim kahvalti yapayim pc yi açıp listeyi tasiycam dagatesi bu arada yeni yıla az kalsin iş yaparak giriyormussun :-)

tamam canım 2 gündür cok sessiz buralar yılbaşından dolayı bende o yüzden onemsemedim giremiyor olabilirsiniz diye haftaya böyle olmayacak ama şimdiden soyleyim:-) genel olarak dedim senle alakali değil böyle olmayacak derken:-) kilo bildirimi yapicaz yabugün muhtemel.sonuncu olucaz bu hafta kabullendim kahvalti yapayim pc yi açıp listeyi tasiycam dagatesi bu arada yeni yıla az kalsin iş yaparak giriyormussun :-)

geçen sene gece 2'ye kadar ofisteydik!!! millet eglenceyi bitirip eve dönüyordu ben eve dönerken :) bu sene evdeydim en azından :))

geçen sene gece 2'ye kadar ofisteydik!!! millet eglenceyi bitirip eve dönüyordu ben eve dönerken :) bu sene evdeydim en azından :))
gerçekten mi neyse en azından bugün evdeymissin hakikaten:-) bende dün patlamis misir yedim yine yemesydim iyiymiş biraz fazla yedim galiba:-(

deadline deadline tatlim yanina izneayrilmak istiyor yazacaksin bildirimde bulunsa da bulunmasada yine ortalama bölünecek en az 2 hafta da listede olmayacak yaparim simdi ben

***1.TAKIM 394.ETAP***
sosyestetik(58.4////%) izne ayrılmak istiyor
ApriL_2007(
91.5///%)
jasmine53(75.8////%)
ispanyol(75.1/////%)
dagatesi(63.2/////%)
loyalty88(55.4//////%)
afrodit26 (62.8/////%)
deadline(66.3/65.8/0.5/%0.75)

1. Takim Ortalamasi: %

***1.TAKIM 394.ETAP***
ApriL_2007(
91.5///%)
jasmine53(75.8////%)
ispanyol(75.1/////%)
dagatesi(63.2/////%)
loyalty88(55.4//////%)
afrodit26 (62.8/////%)
deadline(65.8/65.6/0.2/%0.30)

tamam kaptan bende kendi bildirimimi yapayım demiştim zaten 2 gündür baya yiyorum yine 200 gr gitmiş:KK49: herkes en geç yarın 12 e kadar yapar umarım bildirimi 12 den sonra paylaşım alanına taşırım sende dinlen gelirsin buraları merak etme april de gelir zaten ona da sorarım:KK66:

kaptancım yeni yıl yeni bir başlangıç olur hepimize umarım bu yıl herşey gönlünce olsun:KK60:

kızlar yarın bildirimleri 12 e kadar yapınız lütfen bugün kimse tartılmamış galiba yarına bekliyorum telefondan zor oluyor paylaşım alanına taşımak 12 den sonra misafir durumu falan olabilir pc ye giremeyebilrim o nedenle :KK54: sporumu yaptım geldim ben bu arada uamrım herkescikler iyidir:KK68:

Günaýdin herkese mutlu huzurlu saglikli seneler diliyorum kızlar...Dün ablama davetliydik ve giremedim..Menumu yaziyorum dun aksam abarttim valla kizlar kendime izin verdim gerekirse bu hafta 2 saat kosarim napim esim bugun biraz yiceksin, bogazimdan gecmiyo deyince bende dünden raziymisim:)

Menüm sabah,
1 haslanmis yumurta-4zeytin-kk peynir-3 biber-1 dilimcavdar ekmek-maydonoz dereotu kuzukulagi-3ceri domates-kayisi cayi
öglen
1 lahmacun bi ayran ince ufakdi
Aksam
1 bardak ayran
2 dilim pizza :KK33:
1 dilim baklava
1 kahve
Bıraz cekirdek (ceza varsa razıyim)
1lt su
spor yok
tartildim hafta ici artidaydim..Simdi tekrar 55.4 hic degilse sabitim..

***1.TAKIM 394.ETAP***
ApriL_2007(
91.5///%)
jasmine53(75.8////%)
ispanyol(75.1/////%)
dagatesi(63.2/////%)
loyalty88(55.4///55.4///%0)kilosu sabit
afrodit26 (62.8/////%)
deadline(65.8/65.6/0.2/%0.30)

Back