Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunku menum deadline
Sabah gec kahvalti

1 kase corba

Ara
1 parca bitter cikolata

Aksam
1 tabak manti
2 mandalina

Su 2 lt
Spor yok bugun fazlasiyla yapcm

İnşallah canım..Bende değişik olarak akşamüstü yaptığım yürüyüşü akşam yemeğinden 2 saat sonraya çektim bugün de öyle yapcam yani aksam saat 10 da yürüyüp sonra bol su içip yatcam yada bi bardak ayran içerim ve perşembeye kadar tartılmıcam spora devam napalım..

tamam loyalty o zaman yarın seni tartılmayacak listeme ekliyorum yemekten sonra spor daha iyi olabilir aslında ben sabah yada öğlen yapıyorum ama akşama şiş hissediyorum kendimi bir böyle dene bakalım sonuç naıl olacak

bende öğleden sonra yapıyodum hem ozaman boş oluyorum diye ama ne bilim artık kacamakta cok yapmıyorum ama zaten hep 55-56 da takılırım yaa..2015 e 54 kilo olarak girseydim keşke..

bende öğleden sonra yapıyodum hem ozaman boş oluyorum diye ama ne bilim artık kacamakta cok yapmıyorum ama zaten hep 55-56 da takılırım yaa..2015 e 54 kilo olarak girseydim keşke..
ay keşke olsa ne güzel olur bende 64 ü göreyim istiyordum aslında olsa çok sevinirdim neyse kilolar inmeye devam etsin de boşver senin az kaldı hedefe ondan bu kadar zor gidiyor zaten bence sabret o yüzden

Sakin yine buralar herhalde canim
evet kaptan sakinlik hakim ispanyol giremiyormuş siteye neti yokmuş dagatesi yılbası öncesi yoğun sanırım april tatilde ama çalışırken daha çok uğruyordu şimdi daha yoğun sanırım loyaty sen ben genelde buralardayız afrodit te yok bugün sakinlik içinde bir haftadayız yani

April tatili buldu dinleniyor herhalde canim sen ne yaptin ders calistin mi?

April tatili buldu dinleniyor herhalde canim sen ne yaptin ders calistin mi?
evet sanırım baya tatile geçti kaçamak falan yapmasa bari çok bende çalışıyorum kaptan hala yarım saat anca çalışıyorum 5 dk buraya uğrayıp yarım saat daha çalışıyorum bugün 3 saat oldu sanırım toplam ama bir yere gelmeye çalışşıyorum yatana kadar çalışmaya devam edeyim zaten kimse de yok ya buralarda sen napıyorsun

Dünkü menüm deadline
Sabah09;00
Üç dilim ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
Bir kibrit kutusu kaşar
5 zeytin
Bir yumurta
Ara;12:00
Bir sade nescafe
Öğle
Çok toktum misafirler de olunca yemedim
Aksam18;30
İki köfte
İki ks piyaz
İki ks yoğurt
Bir ks pilav
Ara;20;30
İki mandalina
1,5 ltsu
35 dk yürüyüş

tamam not aldım menüde güzel misafire rağmen tebrik ederim april

ben de geldim baktım herşey yolunda herkes bildirim yapmış geri gidiyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüz bu arada yarın tartılmayı unutmayalım hatırlatayım tartılmak istemeyenler mantıklı nedenleriyle bana haber verebilir iyi geceler yarın görüşürüz

sende iyi bakk canım , iyi gecelerrr grsrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…