- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim ben kaptan yine kendi kendime burdayımKizlarr nabersinizzz
İnşallah canım..Bende değişik olarak akşamüstü yaptığım yürüyüşü akşam yemeğinden 2 saat sonraya çektim bugün de öyle yapcam yani aksam saat 10 da yürüyüp sonra bol su içip yatcam yada bi bardak ayran içerim ve perşembeye kadar tartılmıcam spora devam napalım..loyalty bende de şöyle bir durum var her perşembeden sonra pazartesi kilom hep fazla çıkıyor bugün tartıldım mesela 66 çıktım yine halbuki perşembe 65.8 di bence bu dönemlik bir durum o yüzden haftada bir tartılmak en iyisi diyorlar mesela hergün tartılsak birgün eksik bir gün fazla çıkacak moralimiz bozulacak birde yediğimiz şeylerle de alakası varmış biraz araştırdım bazı besinler kendi aralarında vucutta su tutlmasını sağlıyor mesela ne olduklarını bilmiyorum ama olabilir böyle şeyler sen menülerine dikkat et umarım perşembe eksiide çıkarız![]()
tamam loyalty o zaman yarın seni tartılmayacak listeme ekliyorumİnşallah canım..Bende değişik olarak akşamüstü yaptığım yürüyüşü akşam yemeğinden 2 saat sonraya çektim bugün de öyle yapcam yani aksam saat 10 da yürüyüp sonra bol su içip yatcam yada bi bardak ayran içerim ve perşembeye kadar tartılmıcam spora devam napalım..
bende öğleden sonra yapıyodum hem ozaman boş oluyorum diye ama ne bilim artık kacamakta cok yapmıyorum ama zaten hep 55-56 da takılırım yaa..2015 e 54 kilo olarak girseydim keşke..tamam loyalty o zaman yarın seni tartılmayacak listeme ekliyorumyemekten sonra spor daha iyi olabilir aslında ben sabah yada öğlen yapıyorum ama akşama şiş hissediyorum kendimi bir böyle dene bakalım sonuç naıl olacak
![]()
Sakin yine buralar herhalde canimiyiyim ben kaptan yine kendi kendime burdayım![]()
ay keşke olsa ne güzel olur bende 64 ü göreyim istiyordum aslında olsa çok sevinirdim neyse kilolar inmeye devam etsin de boşver senin az kaldı hedefe ondan bu kadar zor gidiyor zaten bence sabret o yüzdenbende öğleden sonra yapıyodum hem ozaman boş oluyorum diye ama ne bilim artık kacamakta cok yapmıyorum ama zaten hep 55-56 da takılırım yaa..2015 e 54 kilo olarak girseydim keşke..
evet kaptan sakinlik hakim ispanyol giremiyormuş siteye neti yokmuş dagatesi yılbası öncesi yoğun sanırım april tatilde ama çalışırken daha çok uğruyordu şimdi daha yoğun sanırım loyaty sen ben genelde buralardayız afrodit te yok bugün sakinlik içinde bir haftadayız yaniSakin yine buralar herhalde canim
April tatili buldu dinleniyor herhalde canim sen ne yaptin ders calistin mi?evet kaptan sakinlik hakim ispanyol giremiyormuş siteye neti yokmuş dagatesi yılbası öncesi yoğun sanırım april tatilde ama çalışırken daha çok uğruyordu şimdi daha yoğun sanırım loyaty sen ben genelde buralardayız afrodit te yok bugün sakinlik içinde bir haftadayız yani![]()
evet sanırım baya tatile geçti kaçamak falan yapmasa bari çokApril tatili buldu dinleniyor herhalde canim sen ne yaptin ders calistin mi?
Canım valla öyle oldu nasılsa tatil oldu diye bisürü plan yapınca hergüne yine sıkıştım yine vakit kalmadı banaApril tatili buldu dinleniyor herhalde canim sen ne yaptin ders calistin mi?
tamam not aldım menüde güzel misafire rağmen tebrik ederim aprilDünkü menümdeadline
Sabah09;00
Üç dilim ekmek
Bir kibrit kutusu peynir
Bir kibrit kutusu kaşar
5 zeytin
Bir yumurta
Ara;12:00
Bir sade nescafe
Öğle
Çok toktum misafirler de olunca yemedim
Aksam18;30
İki köfte
İki ks piyaz
İki ks yoğurt
Bir ks pilav
Ara;20;30
İki mandalina
1,5 ltsu
35 dk yürüyüş
sende iyi bakk canım , iyi gecelerrr grsrzben de geldim baktım herşey yolunda herkes bildirim yapmış geri gidiyorum kendinize iyi bakın yarın görüşürüzbu arada yarın tartılmayı unutmayalım hatırlatayım tartılmak istemeyenler mantıklı nedenleriyle bana haber verebilir
iyi geceler yarın görüşürüz
![]()
Nabersin tatil kiziisende iyi bakk canım , iyi gecelerrr grsrz![]()
Çokk iyiyim tatil çok güzel yawwNabersin tatil kizii
StabilÇokk iyiyim tatil çok güzel yawwsenden naber bebem ?
Hava da buzz yine ama iyiki tatilim pek takmiyorum.sadece üşümek olmasa iyi olurdu...Stabil