Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Calis canim calis

Buyuklere laf gecmiyor cNm yapacak bisey yok guzel menun
Dunku menum deadline

Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bitki cayi

Ogle-aksam 4 gibi
4 parca kizarmis tavuk
Biraz patates kizartmasi
2 bardak kola

Ara
5Adet kestane

Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
Kaptaan cok olmus canm hele kola cok zararli

Guzel menun canm ams sanki surekli nohut okudum gaz yapmadi mi:)

Kizlar masilsiniz.. Bugun hic giremedim Annemler tasinacak evini temizlemeye gittim bi de ustune benm grip hortladi yine yarin da gidicem bitmedi temizlik .. Menum bugun sacma sapan oldu dikkat edemedim ama kacamak yok ..

Dunku menum
Sabah 50gr kadar sucuk
2 dilim kepekli ekmek
1bardak cay

Oglen bir nescafe

Aksam
Bi tabak karnabahar:)
Karisk salata
Birax makarna yedim
1lt su
Sporumu da solemistim zaten:)

Buyuklere laf gecmiyor cNm yapacak bisey yok guzel menun

Kaptaan cok olmus canm hele kola cok zararli

Guzel menun canm ams sanki surekli nohut okudum gaz yapmadi mi:)
Bende farkettim ama öğlen yiyecek ibşi bulamadım dolapta nohut vardı..Aksamda corbanın içine bugdayla yarım avuc haslanmıs nohut attım eşim seviyo diye ama ben toplasan bi avuc yemişimdir...Gaz yapmadı bu ara sıkıntım var zaten :)

Kizlar masilsiniz.. Bugun hic giremedim Annemler tasinacak evini temizlemeye gittim bi de ustune benm grip hortladi yine yarin da gidicem bitmedi temizlik .. Menum bugun sacma sapan oldu dikkat edemedim ama kacamak yok ..
Geçmiş olsun canım..Benimde eşim hasta yarın doktora gidicez geç yazarım buraya sanırım..

Sagol canm size de gecmis olsun.. İyi sknti vermediyse sorun yok:)

Calis canim calis
çalıştım kaptan bugün 2.5 saat oldu bugünlük gideyim biraz tv ye bakayım sonra yatarım artık erken kalkmaya çalışıyorum da zaten ders çalıştın bir uykum geldi sorma ispanyol ve ApriL_2007 menülerinizi bekliyorum yarın işaretlerim en olmadı iyi geceler kızlar yarın görüşürüz spor günü olanlar sosyestetik ispanyol loyalty88 ve ben spor yapmayı unutmuyoruz pazartesiye mutlu ve sporlu bir giriş yapıyoruz

Dünkü menüm deadline
Sabah09:00
Bir peynirli sandviç
İki çay
Öğle13:00
Bir kase ezogelin çrb
Üç kaşık semizotu
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Ara15:00
5fındık 5badem
Akşam19:00
Dört kaşık semizotu
Beş kaşık salata
Bir dilim ekmek
3 lt su
deadline canım biraz geç oldu ama ancak fırsat bulabildim çok misafirim vardı bugün sürpriz sürpriz üstüneydi :)))

deadline dunku menum
Gec kahvalti saat 12.00
4 minik dilim sucuk-kk peynir-5 zeytin-1 dilim cavdar ekmek-1ck bal,1ck tereyag-kayisi cayi sekersiz
ara
sekersiz nescafe
aksam
1kase türlü-1 bardak ayran
Ara
1 cikolatali gofret!!!!!
1 saat tempolu yüruyus
2 lt su
birazda bacak egzersizi yaptim kendi capimda :)

Gunaydin kizlar

dunku menum deadline
sabah 9 gibi
2 dilim ekmege tost
1 greyfurt

Oglen
yarim armut 1 avuc dut kurusu
1 dilim ekmek
1 tk pekmez

Aksam
3 kasik pilav
7 8 kasik ev yapimi doner

2 lt su
spor yok

gunaydin kızlar menüleri not aldım
günaydııın :) deadline hergün spor yapıyorum menülerimde de kaçamak yok tek tük yani :) ama dün kendimi artılarda gördüm bütün moral alt üst oldu benim yaa..Artık erken kalkıp kahvaltı yapıyorum aksamda en gec 8 de yiyorumdaha napcam bilemedim ki ..

loyalty bende de şöyle bir durum var her perşembeden sonra pazartesi kilom hep fazla çıkıyor bugün tartıldım mesela 66 çıktım yine halbuki perşembe 65.8 di bence bu dönemlik bir durum o yüzden haftada bir tartılmak en iyisi diyorlar mesela hergün tartılsak birgün eksik bir gün fazla çıkacak moralimiz bozulacak birde yediğimiz şeylerle de alakası varmış biraz araştırdım bazı besinler kendi aralarında vucutta su tutlmasını sağlıyor mesela ne olduklarını bilmiyorum ama olabilir böyle şeyler sen menülerine dikkat et umarım perşembe eksiide çıkarız

kızlar sporumu yaptım geldim bir bakayım dedim kimse yok neyse bende ders çalışmaya gidecektim zaten artık böyle birde annem iyi alıştı akşam yemeğini bana kitledi birşeyler yap dedi kendi arkadaşlarıyla gezmeye gitti dedim diyetteyim bak yağsız tuzsuz yaparım birşey olmaz istediğini yap dedi neyse işte özet yemek yapacağım ben dahanot: kendinize iyi bakın gününüz çok güzel geçsin

merhabalar arkadaşlar ben İspanyol un arkadaşıyım.. kendisi size iletmemi rica etti.. internetinde problem varmış bu hafta çözümlenebileceğini umuyor. telefondan da mesaj atamıyormuş.
çok özürlerini diledi bu hafta giremeyeceği için izinli olmak istiyormuş.
cumaya kadar interneti düzelirse kilo bildirimi kendisi yapacak veya ben bildireceğim. ama sıkıntı olursa izinli yazarsanız sevinirmiş
şu an telefonda bana söylüyor ben yazıyorum
ayrıca yeni yılınızı kutluyormuş hepinizi çok seviyormuş

huuu huuu.. kızlarr.. herkesin resmini tartı olarak görüyorum.. bu nasıl bir motivastyondur
hemmendünkü menümü paylaşayım, malum haftasonu giriş yapamadım..

sabah: 9:30
2 kk kadar peynir, 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, az domates, 1 çk bal, 1çk pekmez, 1 çk ayva reçeli
ara 1 elma
akşam: 1 yk patates, 4 kaşık etli türlü, 2 tahinli kırabiye
ara: 1 muz, 1 bardak süt

spor 1 saat
su 1.5 lt

hepinize musmutlu bir gün dileriim arkidişler :)

bu arada yarın tartılıp haber mi veriyorduk? biraz uzak kaldım bu aralar kusura bakmayın kızlar

merhaba bizde senin ve ispanyolun yeni yılını kutlayalım o zaman haber verdiği için teşekkürlerimizi iletirsin izin olayı nasıl oluyor pek fikrim yok açıkcası kaptan gelince sorarım cuma bildirim yapmazsa sana da bize 12 ye kadar haber verirsen çok seviniriz boşuna beklemeyelim yani sanada zahmet olmazsa sanada ayrıca teşekkürler

tamam canım ekledim listeye sporunda süper

bu arada yarın tartılıp haber mi veriyorduk? biraz uzak kaldım bu aralar kusura bakmayın kızlar
evet eğer müsait olursan ne durumdayız diye görmek açısından öyle düşündük son iki gün daha dikkatli olalım diye en azından ama moralim bozulmasın diyorsan yada dışarda falan tartılıyorsan haber verebilirsin

evet canlarım geçen haftaki durumumuz yarın kilo bildirimi yapıp haber verirseniz iyi olur geçen haftayı görmek açısından listeyi de getireyim önümüzde olsun dedim

sosyestetik 58.4
ApriL_2007 91.5
jasmine53 75.8
ispanyol 75.1
dagatesi 63.2
loyalty88 55.4
afrodit26 62.8
deadline 65.8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…