Çok sağol canım bugün iyiyim geçti sanki :) senden naber ..selam kızlar. .Bütün gun disardaydim giremedim ..iyimisinuz..@loyalty seni okudum nasıl oldun
ispanyol menü bildirimi yapmadınselam kızlar. .Bütün gun disardaydim giremedim ..iyimisinuz..@loyalty seni okudum nasıl oldun
canım aklımda tŞk ederim iyi gecelrr yarın grsrz İnşallahbirde unutmadan pazar spor günü olanApriL_2007 spor yapmayı unutmayalım lütfen yarın görüşmek üzere
dagatesi akşamı erken yediğin icin ve öğlen sadece börek yediğin icin ceza ya da gerek yok benceGunaydin kizlar
dunku menum soyle.
sabah 9 gibi
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 greyfurt( bogazim hala iyi olmadi)
oglen 2 gibi
1 dilim kiymali mantarli borek ( yememeyi cok denedim ama babaanne beni dovecekti mecburen yedim)
1 mandalina
aksam 5 gibi
6 yk patlican oturtma
1 dilim ekmek
yarim dilim baklava (bunu da yine buyuklerin zoruyla yedim. Bir catal aldim gerisini esim.yedi.)
9 gibi ada cayi ictim
2lt su
45 dk yuruyus yaptim
dagatesi akşamı erken yediğin icin ve öğlen sadece bediğin icin ceza ya da gerek yok bencenot aldım canım
sen benim dün yediklerimi görsen dediğin gibi bundan ye kızım beğenmedin mi yoksa falan kiyamiyorsun yani bende yedim artık börekler mantilar doysan da yiyene kadar birakmiyorlar sen yine az yemissinYasli insanlar olunca anlatamiyorsun cok. Babaanne sureklj hic yemedigimden dert yandi durdu
bugun spor yapmaya calisacagim temizlikten vakit kalirsa. Sen nasilsin? H.sonu olunca buralar cok sessizlesmis
sen benim dün yediklerimi görsen dediğin gibi bundan ye kızım beğenmedin mi yoksa falan kiyamiyorsun yani bende yedim artık börekler mantilar doysan da yiyene kadar birakmiyorlar sen yine az yemissinbenim bugün menumu hafif geçirip birde ceza sporumu yapmam lazım hafta sonu herkes yoğun oluyor galiba kimse uğramıyor nerdeyse menü bildirimi yapıldığı sürece sorun yok birde sporlar yapıldığı sürece
kimsenin sesi çıkmıyor bilemedim bendeTakim olarak bol kacamakli bir h.sonu gecirmemisizdir umarim
kaptan patates kızrtması ve kolayı beğenmesemde başka birşey yememişsin zaten kurtardın afiyet olsunDunku menumdeadline
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bitki cayi
Ogle-aksam 4 gibi
4 parca kizarmis tavuk
Biraz patates kizartmasi
2 bardak kola
Ara
5Adet kestane
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
Dunku menumdeadline
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 bitki cayi
Ogle-aksam 4 gibi
4 parca kizarmis tavuk
Biraz patates kizartmasi
2 bardak kola
Ara
5Adet kestane
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yuruyus
kaptan patates kızrtması ve kolayı beğenmesemde başka birşey yememişsin zaten kurtardın afiyet olsunsporuda ekledim
kaptan haftasonu sonu ne kadar cabalasakta kaçamak oluyor neyseki toplamda kacirmamissin hafta içi toparlariz menulerimizi bende sporumu yaptım hafta içini daha cok seviyorumBiraz cok oldu benim menum farkindayim ama ne yapayim bugun de spor yapmayi planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?