- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Aksam menune bayildim kusummDünkü menümdeadline
Sabah07:25
Bir simit
Bir çay
Ara10:00
Sade nescafe
Öğle12:30
Bir kase çorba
İki kadınbudu köfte
Piyaz iki kasik
Bir dilim ekmek
Aksam19:00
Bir kase yoğurt
Bir salatalik
45dk yuruyus tempolu
2,5 lt su
(Geç oldu ama napimmm ancak şimdi yazdım))))
afiyet olsun o zaman tebrikler bu haftayı harika kapattın spor günlerine uydun ve ceza almadınDünkü menümdeadline
Sabah07:25
Bir simit
Bir çay
Ara10:00
Sade nescafe
Öğle12:30
Bir kase çorba
İki kadınbudu köfte
Piyaz iki kasik
Bir dilim ekmek
Aksam19:00
Bir kase yoğurt
Bir salatalik
45dk yuruyus tempolu
2,5 lt su
(Geç oldu ama napimmm ancak şimdi yazdım))))
Kiyamam canim benim o alanlar kim ya ona kizyoruz biz bize bisey yok dasosyestetik deadline ohhh geçin bakalım dalga siz benim canım çıksınn burada kimse altın almıyor alanlar aldı taktı bile noellerinde bizde yılsonu hesaplarında takıldık kaldık pöhh
Tam senlik dimi kuşum seversin hafif hafif yemeleri senAksam menune bayildim kusumm
ay bakalım biz sabah baya sizi bekledik sonra pes ettik yarını heyecanla bekliyoruz takımcakTam senlik dimi kuşum seversin hafif hafif yemeleri senbende yarın sabah tartılacağım bakalım nasıl sonuç çok merakdayım bugün de ayrıca bi dikkat ettim yarın tartılacağım diye :)
Tşk ederim inan sizin sayenizde hırslandım asıl benafiyet olsun o zaman tebrikler bu haftayı harika kapattın spor günlerine uydun ve ceza almadın
100 msj gerideydi canim sabah kaybolmayalkim diye dedim bende TSK ettim cokkkaptan listeyi çok zor buldum sabah haytta bulamazdın nerelerde kalmış birde en sonki hali mesaj arasında kalmış altına yorum yapılınca karışmış gitmiş düzlttim koydum bir daha koayayım şimdi yazarsak yine kaybolur arada kolay bulun
bizim sayımız mı azalmış kaptan 8 kişicik kalmışız takımlar kaç kişilik oluyor genelde 8. takımda bir sürü üye var geçen cuma gördüm 12 den fazlalar birde sürekli yeni üye çağırıyorlar belli bir sınır yok mu ki100 msj gerideydi canim sabah kaybolmayalkim diye dedim bende TSK ettim cokk
tamam kaptan bne deli sorularımı sana daha müsait zamanda sorarım hatırlarsam bu arada 8 kişi olsun bizim olsunOyu benim uyumam lazım beybiler malum 6:30 da kalkiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?