- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Sktintidan olabilir kac gib kalkiyorsun canim?bu arada bir sorum olacak ben iki gündür bu saatlerde acayip acıkıyorum neden bilmiyorum dün az yemiştim tamam bugün fena değildi akşam yemeğim birde 8.30 da 2 form biskuvi yedim halbuki anlamadım şimdi birşey yemek istemiyorum o nedenle birazdan yatarım sizce neden olabilir
kaptan 2 gündür erken kalkıyorum normalde 11 e doğru kahvaltı yaparım evdeyim yılların acısını çıkarıyorumSktintidan olabilir kac gib kalkiyorsun canim?
kaptan bende bu hareketleri yapıyorum pilates içinde var bu hareketler o ikincisi çok fena ben zorlanıyorum ilk yaptığımda karın kaslarım ağrımıştıBana hangi egzersizleri yaptigimi sormussunuz hemen ekleyeyim
Bu tarz hareketler kizlar ikincisi cok feci yakiyor karnimi demekki ise yariyor
Evet canim geceler uzun ve malesef icerilere kapandik acikmamiz normal diye dusunuyorum elma falan ye istersen ara ogunlerde biseyler yemege calis bence ben de bugu sarma yedim hala da rahatsizimkaptan 2 gündür erken kalkıyorum normalde 11 e doğru kahvaltı yaparım evdeyim yılların acısını çıkarıyorumama bir iki gündür 9 da kalkıyorum birde az mı yiyorum acaba bugün hiç ara öğün yapmamışım sabah öğle akşam yemişim akşamı 17.30 da yedim oda etkili olabilir sonuçta geceler uzun
Aynen canim yerken hic aklima gelmiyor ama o acilarkaptan bende bu hareketleri yapıyorum pilates içinde var bu hareketler o ikincisi çok fena ben zorlanıyorum ilk yaptığımda karın kaslarım ağrımıştı
deadline sporumu yaptim cicim az da olsa diyelim sanirim artirmam lazim ufak ufak
Evet canim geceler uzun ve malesef icerilere kapandik acikmamiz normal diye dusunuyorum elma falan ye istersen ara ogunlerde biseyler yemege calis bence ben de bugu sarma yedim hala da rahatsizim
ben öğlen simit yedim yarım akşamda azıcık pilav yedim onun için ara öğün yapmadım cezamı çekiyorum şu anAynen canim yerken hic aklima gelmiyor ama o acilar
Kesinlikle biraz tadina bakabilirsin bence cok azcik tabi, spor isini boslamamak lazimben öğlen simit yedim yarım akşamda azıcık pilav yedim onun için ara öğün yapmadım cezamı çekiyorum şu anya sorma yerken iştahla zevkle yiyoruz sonrası acı oluyor benim canım bir pizza istiyor ki şu aralar sorma ama uzak duruyorum bekli haftaya azıcık yerim ama sonra fena oluyor yemeyince daha çok saldırıyorum
Cok mu altin alan var aprilim bize bisey gelmedi henuz :)Slm kızlar neler döktürmüşsünüz neler tam tamına 150 msj okudum oyyyy bittim :)))))) ve bütün işlerimi hallettim azıcık geldim pert olmuş bi şekildeyim tabi!yorgunum yorgunnn
Sabit olabilrim cunku regl durumu var ama haftaya kesin duserimApriL_2007 geldi sanırsam hoş geldin ben sizin kilo bildirimlerini çok merak edyorum kaptanla sen yani yarın unutmayın erken tartılıp yükleyinde merakım dinsin şimdiye kadar sabit yok sabit kaldıysanız da canınız sağolsun tabi ama gönül iserki şöyle güzel grlar gitsin
kaptan demek insanlar zengin baya altın ala ala bitiremmemişler aprili yormuşlar piyasa canlı snaırımCok mu altin alan var aprilim bize bisey gelmedi henuz :)
ben bu hafta iyi spor yaptım loyalty i görünce gaza geliyorum arada takılın ona ispanyolda iyi jasmine zaten hergün yapıyormuş dedim ki ben evde boşum yapmıyorum niye yapmıyorumKesinlikle biraz tadina bakabilirsin bence cok azcik tabi, spor isini boslamamak lazim
Bize bisey gelmedi valla bilmiyorum artik sende var mi biseyler canim?kaptan demek insanlar zengin baya altın ala ala bitiremmemişler aprili yormuşlar piyasa canlı snaırım
kaptan bende geçen hafta böyle demiştim bu hafta abarttım biraz hırs arada iyi oluyorSabit olabilrim cunku regl durumu var ama haftaya kesin duserim
Hirs yaptim aaa
Aynen hirs yapmam lazimmkaptan bende geçen hafta böyle demiştim bu hafta abarttım biraz hırs arada iyi oluyor
yok ya ne olsun gidecek altın var belli oldu arkadaşın nişanı varmış bana gelen yok amaBize bisey gelmedi valla bilmiyorum artik sende var mi biseyler canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?