• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bu arada bir sorum olacak ben iki gündür bu saatlerde acayip acıkıyorum neden bilmiyorum dün az yemiştim tamam bugün fena değildi akşam yemeğim birde 8.30 da 2 form biskuvi yedim halbuki anlamadım şimdi birşey yemek istemiyorum o nedenle birazdan yatarım sizce neden olabilir:KK66:
Sktintidan olabilir kac gib kalkiyorsun canim?

Bana hangi egzersizleri yaptigimi sormussunuz hemen ekleyeyim
Bu tarz hareketler kizlar ikincisi cok feci yakiyor karnimi demekki ise yariyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 60
  • image.jpg
    image.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 70
Sktintidan olabilir kac gib kalkiyorsun canim?
kaptan 2 gündür erken kalkıyorum normalde 11 e doğru kahvaltı yaparım evdeyim yılların acısını çıkarıyorum:KK49: ama bir iki gündür 9 da kalkıyorum birde az mı yiyorum acaba bugün hiç ara öğün yapmamışım sabah öğle akşam yemişim akşamı 17.30 da yedim oda etkili olabilir sonuçta geceler uzun :KK17:

Bana hangi egzersizleri yaptigimi sormussunuz hemen ekleyeyim
Bu tarz hareketler kizlar ikincisi cok feci yakiyor karnimi demekki ise yariyor
kaptan bende bu hareketleri yapıyorum pilates içinde var bu hareketler o ikincisi çok fena ben zorlanıyorum ilk yaptığımda karın kaslarım ağrımıştı :oops:

kaptan 2 gündür erken kalkıyorum normalde 11 e doğru kahvaltı yaparım evdeyim yılların acısını çıkarıyorum:KK49: ama bir iki gündür 9 da kalkıyorum birde az mı yiyorum acaba bugün hiç ara öğün yapmamışım sabah öğle akşam yemişim akşamı 17.30 da yedim oda etkili olabilir sonuçta geceler uzun :KK17:
Evet canim geceler uzun ve malesef icerilere kapandik acikmamiz normal diye dusunuyorum elma falan ye istersen ara ogunlerde biseyler yemege calis bence ben de bugu sarma yedim hala da rahatsizim

Evet canim geceler uzun ve malesef icerilere kapandik acikmamiz normal diye dusunuyorum elma falan ye istersen ara ogunlerde biseyler yemege calis bence ben de bugu sarma yedim hala da rahatsizim

Aynen canim yerken hic aklima gelmiyor ama o acilar
ben öğlen simit yedim yarım akşamda azıcık pilav yedim onun için ara öğün yapmadım cezamı çekiyorum şu an :KK51: ya sorma yerken iştahla zevkle yiyoruz sonrası acı oluyor:KK51: benim canım bir pizza istiyor ki şu aralar sorma ama uzak duruyorum bekli haftaya azıcık yerim ama sonra fena oluyor yemeyince daha çok saldırıyorum:KK53:

Slm kızlar neler döktürmüşsünüz neler tam tamına 150 msj okudum oyyyy bittim :)))))) ve bütün işlerimi hallettim azıcık geldim pert olmuş bi şekildeyim tabi!yorgunum yorgunnn ;)

ben öğlen simit yedim yarım akşamda azıcık pilav yedim onun için ara öğün yapmadım cezamı çekiyorum şu an :KK51: ya sorma yerken iştahla zevkle yiyoruz sonrası acı oluyor:KK51: benim canım bir pizza istiyor ki şu aralar sorma ama uzak duruyorum bekli haftaya azıcık yerim ama sonra fena oluyor yemeyince daha çok saldırıyorum:KK53:
Kesinlikle biraz tadina bakabilirsin bence cok azcik tabi, spor isini boslamamak lazim

ApriL_2007 ApriL_2007 geldi sanırsam hoş geldin :KK76: ben sizin kilo bildirimlerini çok merak edyorum kaptanla sen yani yarın unutmayın erken tartılıp yükleyinde merakım dinsin şimdiye kadar sabit yok sabit kaldıysanız da canınız sağolsun tabi ama gönül iserki şöyle güzel grlar gitsin :KK19:

ApriL_2007 ApriL_2007 geldi sanırsam hoş geldin :KK76: ben sizin kilo bildirimlerini çok merak edyorum kaptanla sen yani yarın unutmayın erken tartılıp yükleyinde merakım dinsin şimdiye kadar sabit yok sabit kaldıysanız da canınız sağolsun tabi ama gönül iserki şöyle güzel grlar gitsin :KK19:
Sabit olabilrim cunku regl durumu var ama haftaya kesin duserim
Hirs yaptim aaa

Back