- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tatlım haketmeyenleredir kesin :) canım hepsi altından anlamayan kadınları süslüyor şuan yurtdışı kaynaklı çalıştığımız için dünyada geziyorlar şuanO altinlar kime alindi yaa Aprill??![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım haketmeyenleredir kesin :) canım hepsi altından anlamayan kadınları süslüyor şuan yurtdışı kaynaklı çalıştığımız için dünyada geziyorlar şuanO altinlar kime alindi yaa Aprill??![]()
Var canim 12 olmali sanirim oylamayla 15 de olabiliyor ama ben az olsun oz olsun taraftariyim herkes ayni ozveriyi gösteremiyor malesefbizim sayımız mı azalmış kaptan 8 kişicik kalmışız takımlar kaç kişilik oluyor genelde 8. takımda bir sürü üye var geçen cuma gördüm 12 den fazlalar birde sürekli yeni üye çağırıyorlar belli bir sınır yok mu ki![]()
Ayy depresyona soktun beni April bana yurtdisi demeee aaaaTatlım haketmeyenleredir kesin :) canım hepsi altından anlamayan kadınları süslüyor şuan yurtdışı kaynaklı çalıştığımız için dünyada geziyorlar şuan)
Sorabilirsin canim deli sorulari seviyorum ben detamam kaptan bne deli sorularımı sana daha müsait zamanda sorarım hatırlarsam bu arada 8 kişi olsun bizim olsuniyi geceler
![]()
canım çok fazla kişi olunca inan takipp daha zorlaşıyor şuandaki durumumuz çok güzel istikrarlı devam ediyoruz diğer türlü olunca işler karışıyor oyüzden az ve öz kalmayı tercih ediyor kaptanımıztamam kaptan bne deli sorularımı sana daha müsait zamanda sorarım hatırlarsam bu arada 8 kişi olsun bizim olsuniyi geceler
![]()
İste ben de hep kahve ictigim için kafamda deli sorular mevcut canim benm dehadi siz yatmıyormusunuz yatın bakayım daha erken kalıp tartılcaksınız ben listeyi bu sayfayada koyayım kopyaladım yapıştırıp duruyorumbende deli sorular çok kaptan özellikle bu saatlerde geliyorlar ama birde kahve içince
![]()
güzel bir tercihmiş kalabalık olsaydık bende takip edemezdim şu an 7 kişi var benden hariç yetiyorcanım çok fazla kişi olunca inan takipp daha zorlaşıyor şuandaki durumumuz çok güzel istikrarlı devam ediyoruz diğer türlü olunca işler karışıyor oyüzden az ve öz kalmayı tercih ediyor kaptanımızsosyestetik genellikle
![]()
Gittimi yoksa ?Ayy depresyona soktun beni April bana yurtdisi demeee aaaa![]()
![]()
Ama çok olunca kopma çok oluyor tecrübeyle sabit canim biliyorsuncanım çok fazla kişi olunca inan takipp daha zorlaşıyor şuandaki durumumuz çok güzel istikrarlı devam ediyoruz diğer türlü olunca işler karışıyor oyüzden az ve öz kalmayı tercih ediyor kaptanımızsosyestetik genellikle
![]()
Yok henüz degil naparsa yapsin modundayim canimGittimi yoksa ?
Aynen canim boyle iyigüzel bir tercihmiş kalabalık olsaydık bende takip edemezdim şu an 7 kişi var benden hariç yetiyor![]()
kaptan çok deli sorular var aklımda ama sormayım şimdi muhabbet uzar giderAma çok olunca kopma çok oluyor tecrübeyle sabit canim biliyorsun
Bilmezmiyim neler gördük biz senle neler amann Maşallah şuanaAma çok olunca kopma çok oluyor tecrübeyle sabit canim biliyorsun
Aynen canim boyle iyigüzel bir tercihmiş kalabalık olsaydık bende takip edemezdim şu an 7 kişi var benden hariç yetiyor![]()
Kesinlikle canim bu saçlar degirmende agarmadi ki neyse yarin aksam kopalim boyle yoksa zombi gibi oluyorum benBilmezmiyim neler gördük biz senle neler amann Maşallah şuana![]()
Sağol canim iyi geceler opuyorum sizi yarin aksam kopalimkaptan çok deli sorular var aklımda ama sormayım şimdi muhabbet uzar giderhadi sen yat artık bence
april sende yat yorulmuştun hani
![]()
aynenn canım sabah bide 6 da kalkicam hala ayaktayım sizide birakmak istemiyorum ama uyumalıyım mecbur! Seviliosunuz kızlar iyi gecelerkaptan çok deli sorular var aklımda ama sormayım şimdi muhabbet uzar giderhadi sen yat artık bence
april sende yat yorulmuştun hani
![]()