Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Var canim 12 olmali sanirim oylamayla 15 de olabiliyor ama ben az olsun oz olsun taraftariyim herkes ayni ozveriyi gösteremiyor malesef

hadi siz yatmıyormusunuz yatın bakayım daha erken kalıp tartılcaksınız ben listeyi bu sayfayada koyayım kopyaladım yapıştırıp duruyorum bende deli sorular çok kaptan özellikle bu saatlerde geliyorlar ama birde kahve içince

tamam kaptan bne deli sorularımı sana daha müsait zamanda sorarım hatırlarsam bu arada 8 kişi olsun bizim olsun iyi geceler
canım çok fazla kişi olunca inan takipp daha zorlaşıyor şuandaki durumumuz çok güzel istikrarlı devam ediyoruz diğer türlü olunca işler karışıyor oyüzden az ve öz kalmayı tercih ediyor kaptanımız sosyestetik genellikle

İste ben de hep kahve ictigim için kafamda deli sorular mevcut canim benm de

güzel bir tercihmiş kalabalık olsaydık bende takip edemezdim şu an 7 kişi var benden hariç yetiyor

Ama çok olunca kopma çok oluyor tecrübeyle sabit canim biliyorsun

1.TAKIM 393.ETAP***

sosyestetik(58.4///%)
ApriL_2007(92////%)
jasmine53(76/75.8/0.2/%0,26)
ispanyol(76.1/75.1/1/%1.31)
dagatesi(63.5/63.2/0.3/%0.47)
loyalty88(55.6/55.4/0.2/%0.35)
afrodit26 (63/62.8/0.2/%0.31)
deadline(66.3/65.8/0.5/%0.75)

1. Takim Ortalamasi: %

kaptan çok deli sorular var aklımda ama sormayım şimdi muhabbet uzar gider hadi sen yat artık bence april sende yat yorulmuştun hani
aynenn canım sabah bide 6 da kalkicam hala ayaktayım sizide birakmak istemiyorum ama uyumalıyım mecbur! Seviliosunuz kızlar iyi geceler sosyestetik deadline ve burda olmayan diğer arkadaşlar iyi gecelerrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…