cok güzel olmuş benimde vardı geçen sene imzaya koyabiliyordun bu sene denedim çıkmadı imzada insan görünce gaza geliyorben de farklı bir avatar yaptım güzel olmuş mu
ben de denedim imza olmadı.. tartıdaki fotoğrafı telefonla çektiğim için avatra yükleyemiyorum..cok güzel olmuş benimde vardı geçen sene imzaya koyabiliyordun bu sene denedim çıkmadı imzada insan görünce gaza geliyor
ben telefondan yukluyorum niye yapamıyorsun ki benim icin telefondan dosya yüklemesi daha kolay onun icin resim paylasiyorum menüde falanben de denedim imza olmadı.. tartıdaki fotoğrafı telefonla çektiğim için avatra yükleyemiyorum..
önceden rahat oluyordu.. son zamanlarda siteye bile zar zor giriyorum . o da yazamadan kapanıyor.. şu sıkıntı hallolsa yaaben telefondan yukluyorum niye yapamıyorsun ki benim icin telefondan dosya yüklemesi daha kolay onun icin resim paylasiyorum menüde falangerçi bu aralar sitedeki sorun yüzünden zor oluyor sürekli başa dönüyor ama pes etmeyince yukluyor
Dunku menumdeadline
Sabah
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 adet zeytin
Ara
1 nescafe
Ogle
3 parca peynirli pide sanirim 1 porsiyon eder toplayinca
1 ayran
Ara
1 bitki cayi
Aksam
1 tabak fasulye yemegi
2 kasik pilav
1 sutlac
Ara(gunun hatasi)
Biraz cig kofte marulla yarim porsiyon falandir cok az degildi yani
1 ayran
Su 2 lt
Spor leslie 500 steps(5dk suren)
60 bacak egzersizi
20 dk tempolu yuruyus
Boylar sorulmus 162 benim yas da 27
Bu arada bugun arkadaslar bana sen zayifladin mi dediler siz yatin ben spor yapiyorummmm dedim kiskansinlarrr
kızlar ben dünkü menümü bildiremedim telefon hata verip durdu yazayım dedim
kahvaltı(9.30): 1 yumurta yarım biber maydonoz 1 parça peynirle omlet
1 kk peynir (1 parçası omlette) ,kalan yarım biber ,4 yeşil zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği,
şekersiz çay, 1 tk pekmez
ara: 1 nescafe
öğle(14.00): 1,5 su bardağı makarna(haşlanmadan önce) yağsız
ayrıca domatesli biberli sarımsaklı soslu 1 kk ya yakın peynir
ara: 1 fincan zencefilli limonlu 1 tk ballı yeşilçay
akşam(17.45): 4 yk taze fasulye 3 yk yoğurt
ara(20.30) yarım portakal 1 ceviz 1 parça ayva
1.5 lt su 45 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
evet bugün birtek aprilin menüsü eksik daha gelmedi zaten bugün yoğunmuş sanırım dün spor yaptımı ki acaba bugünde spor günüymüş ne yaptı gelince sorun gençler april size emanet ben unutursam sorgu vaktidün spor yapmış mı bugün spor yapmış mı dünkü menüsünde kaçamak varmı yada yazdıysa gözden kaçırmış olabilirim duyan bilen haber versin
sagol kaptancim canım cikti valla yarin gezmeye gidicem diye hepsini bigünde yaptım..
tesekkür ederim kaptan sanki cok fark varmis gibi seninde 3 kilo kalmis aramizda üstelik boyun uzun..
bu ne azim yaa menün cok harika ben de yorulup oturdum..Simdi bi gayret 30 dakka yürüsemmi diyorum..Sanırım biraz dinlenip kosu bandina atcam kendimi..Ya keske esim gelip yürüyüse cikarsa kosu bandinda canim sıkılıyo..Biri yanimda konussa varya 2 saat de yürürüm..:)
kızlar ben çıkınca gelmissiniz siz ya yeni listeyi hazirladim bu arada cok caliskanimsize geçen haftayi atıyorum raporu ayrı vericem yine yazılı
Eki Görüntüle 1350497
bu haftanın raporu:
sosyestetik: dünkü geç saatte yaptığın kaçamakla 1 ceza almış bulunmakta spor günleri hariç bir gün ekstra spor yapacakbir gün ekstra sporu olmasına rağmen cezayı karşılamadı onun dışında menü bildirimlerini sorunsuz yaptığı ve spor günlerine uyduğu için teşekkürler
ApriL_2007: bu günkü menü bildirimi yapılmadığı için tam bilgi veremiyorumonun dışında haftayı ceza almadan kapattı tebrikler
jasmine53: ceza almadı salıdan beri menü paylaşımına tekrar başladı şimdilik yaptığı sporlar için teşekkürler
ispanyol: takım kurtarıcımızmenüleri çok iyi kaçamak yok ayrıca spor günlerinde hiç aksatmadan spor yaptığın için teşekkürler
dagatesi:menü bildirimi sorunsuz ancak 2 gündür çok az yiyip meyveye yükleniyorsun dikkatbir gün izinli bir ekstra 20 dk yürüyüş var ve diğer 2 gün sporunu yapmıştır tebrikler
loyalty:takımımızın spor olarak örnek kişisi hiç kaçamak yapmamakla birlikte spor günleri hariç hergün ekstra spor yaparak kocaman tebriği haketti umarım başarıların kilo vermene yansır canımcım
afrodit26: bu haftayı özel sebepler nedeniyle izinli geçirdimenü bildirimi iyi pazartesi bir browni kaçamağı yapmış bir gün ekstra spor yapma cezası almıştır ki bu cezayı dün spor yaparak yerine getirmiştir tebrik ederiz
deadline: kendime yazacak birşey bulamadım benim durumum listede belli bu hafta kaçamak yok hergün ekstra spor yapıldı herşey yolunda
kendinize iyi bakın ben çıkıyorum april umarım kaçamak yoktur okursanherkese sevgiler benden bugünlük bu kadar dizim var bugün onu izliycem
ben de farklı bir avatar yaptım güzel olmuş mu
önceden rahat oluyordu.. son zamanlarda siteye bile zar zor giriyorum . o da yazamadan kapanıyor.. şu sıkıntı hallolsa yaa
ben daha yeni geldim canm artık yarın yaparım sabah..kaptan bugün yaparsan cezanı silerim yeni listeye not aldım kaçamazsın
tamam canım yapamazsan yarın yaparsın telafi edersin artık hastane de insan yoruluyor zaten
afroditcim senin boyun kac kikızlar hastaneye gitmeden kvye mont bakmak için çarsıya uğradık ben de kendime bi pantolon alayım dedim girdim 34 beden denedim büyük geldi 33ünü verdi o da rahat oldu aslında 32alsam da olurdu ama sıkınca benm etle yanlardan fırtlıyo henüz tam giitmedi onun için 32 almadım ama çok mutlu oldum 1beden düşmeme
158cm cikim ben boyum kısaaafroditcim senin boyun kac kibende sevindim canım senin adına
kızlar hastaneye gitmeden kvye mont bakmak için çarsıya uğradık ben de kendime bi pantolon alayım dedim girdim 34 beden denedim büyük geldi 33ünü verdi o da rahat oldu aslında 32alsam da olurdu ama sıkınca benm etle yanlardan fırtlıyo henüz tam giitmedi onun için 32 almadım ama çok mutlu oldum 1beden düşmeme
dagatesi yaptigin hareketleri sayarız canım ama mesela 20dk yürüyüş yapmış ol ekstra gerçi hareketler kac dk sürüyor ona göre ayarlariz teşekkür ederim boşolunca evde de olunca aksam yemeği erken oluyor oluyorum sonra acikiyorum bir ara şart oluyor
kot canm ben de anlamam pek de çocuğa sordum bana kaç beden verdin deneyim diye dedim 34 verdim küçük istedin 33verdim dedi ..28.29.30.31.32.33.34e kadar olur dedi dar kesimmiş bi de bişiler bişiler ama eve gelip baktım evdekiler 34 ve bol geliyor :)Kot mu canım. Tam anlayamadım bedenleri ama incelmiş olman harika!
kot canm ben de anlamam pek de çocuğa sordum bana kaç beden verdin deneyim diye dedim 34 verdim küçük istedin 33verdim dedi ..28.29.30.31.32.33.34e kadar olur dedi dar kesimmiş bi de bişiler bişiler ama eve gelip baktım evdekiler 34 ve bol geliyor :)
inşallah canm :)Evdekilerin bol gelmesi çok güzel ya, tebrikler! İnşallah istediğin kiloya da inersn
Loyaltyle aynı boydasın demek takımda şimdilik en uzun dagatesi galiba gerçi april ve jasmini bilmiyorum ama ortalama minyon bir takımız tek ayar158cm cikim ben boyum kısaa
bulursan haber ver de beni aydınlat baklım karar veryim ona göreYok onu spor harici hep yapıyorum, ya da yapmaya çalışıyorum diyelim. Spor günlerine sayma yani. Dur netten bulursam paylaşayım,aslında hani yer egzersizleri var ya onlar gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?