Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16.30dan beri birsey yemiyorum ben de bir ara cok aciktim da neyse bastirmis durumdayim su anda.
yulaf ben kacirdim, sen niye yemiyosun?:1shok: yazik diil mi sana? metabolizman yavaslamasin sonra bak, hani alarma gecip acil durum yaglari depolayin emri cikarsa vay haline.kafamçokkarıştı bari salata ve biraz peynir yeseydin. ama uyumustur herhalde herkesler turkiye'de.
sagol mavişim bende . bu hafta işi sıkı tuttuma.s hafta sonuda iradeli davranacagım .. başka yokuyok .. ve baskül yüzümü güldürmeya başladı kıslar ...:teytey: artık şeçim yapmam gerektıgine kara vardım .. ya kilo vermekten vaz geçicem yada tıkınmaktan .....sırnaşık şeyben kilo vermeyi seçtım kıslar . yemeklerde gözümbile kalmıyo . çünkü 1 lokma alıp bırakıyorum hem nefsimi köreltmemiş oluyorum ....ve canım yiyeceklere . gözüm takılıp kalmıyo .....sagol bhkcım..yulafcım ne güzel sonrasında dengelemey çalışıyorsun en güzelide bu..bol bol su içseydin arkasından..aeben senada günaydın gerçi öglen oldu şimdi ama nasılsın?
olur canım ama sütün az yaglısını tercih edin mumkünse yagsızını ....a.s yogurtta fark etmıyo ama yaglı yagsız kaymagını yeme .yanlız ..aaeben önce meyve yiyip sonra üstüne hemen süt içsek olmaz mı ikisi bir arada çok fazla sevmiyorum..
yulafcım görürsem söylerim dermişim :roflol::roflol::roflol: şaka bir yana valla ben kendi adıma söyleyeyim dikkat etrmeye çalışıyorum bende bir adam varki valla aklına gelen şeyi zorda olsa yapıp yemek ister laf aramaızda damak tadınada düşkün e birazda birbirimize uyuyoz zor oluyor ama kesin söylüyorum beni zorlama yardımcı ol bana biraz diye bırak fiziksel görünüm olarak görünmeyi cidden saglık olarak rahatsız oluyorum ianan kaldıramıyorum bazen kilomu hemen yoruluyorum.daha gencim ayoll dimi ama kızlar hadi bakalım zayıflayacaz başka yolu yok..
bu arada benim adim fulya. yulafin harflerini degistirdigimizde ortaya cikiyor zaten :)
sen de kucuk siselerden icmeye calis, yaninda bulundur. en azindan ne kadar ictigini gormus olursun.