Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün evde değildim. Öyle bir karıştırdım kiKizlar ben gelmeyince kimse gelmiyor mu?? Aglarim baaakkkinnnKizlar bu aralar pek bisey yiyemiyorum haliyle sagliksiz menulerimi de sizinle paylasmak istemiyorum
Onceligim sagligimin duzelmesi su anda o yuzden affiniza siginiyorum menu konusunda, fakat lutfen siz paylasimlari surdurun
Opuldunuz fistiklar![]()
Ac karnina mi tatlim? Bende eskiden beri var gun icerisinde yesil cay da icerim ama bi etkisini gormedim hicKızlar sindirim probleminiz varsa sabahları yeşil çay ve tam buğday ekmeği yeyin. 3 4 gün düzenli devam edince sorun ortadan kalkıyor.
Insallah canim, bazen dususler yasiyoruz ama ben de bu haftaki performanstan cok memnunum, azimli ve hirsli citirlarla birlikte olmanin mutlulugunu yasiyorum, tekrar tesekkur ederim canim her zaman bekleriz ziyareteRica ederim bitanem ne demekayrıca tbrk ederim ortalamanız süper daim olsun inşş
![]()
Sokaa sokma bizii, nasil hesapliyorsun canim fat secret programiyla falan mi?Bende bugün evde değildim. Öyle bir karıştırdım ki
Azıcık ondan birazcık şundan derken neyseki 900 küsür kalori olmuş. Yarın menumu görenler şok olacak![]()
Insallah canim, bazen dususler yasiyoruz ama ben de bu haftaki performanstan cok memnunum, azimli ve hirsli citirlarla birlikte olmanin mutlulugunu yasiyorum, tekrar tesekkur ederim canim her zaman bekleriz ziyareteSevgiler
![]()
Ben de ogle yemeklerinde az yiyorum bu ara rahatsiz oldugum icin yemiyorum arkadaslara da dert olmus ay zaten o yemiyor kilo almaktan korkuyor vs dialoglarina maruz kaliyorum bende, bence kafaya takma canimAslında hiç evden cikmamak lazım
Kayinvalidem ıspanak böreği yapıyordu. Dedim ki anne ben börek yemicem. Ispanak biraz alıp kavurdum. Herkes sordu. Diyet mi yapıyorsun falan. Yok dedim dikkat etmezsem kilo alıyorum onun için dedim.
Sonucu görsünler istiyorum. Yoksa o yolda insanın moralini bozan uyuzlar cikiyor.
Genelde Diyetkolik den hesapladım. Bulamazsam nette arıyorumSokaa sokma bizii, nasil hesapliyorsun canim fat secret programiyla falan mi?![]()
gelmeye çalışırım kuzum zaman buldukça aynen biz de bekliyoruziyi geceler iyi sohbetler
Fat secret a da bi bak istersen telefona indirip ordan da hesaplayabilirsinGenelde Diyetkolik den hesapladım. Bulamazsam nette arıyorum
Tamam canım bakim hemenFat secret a da bi bak istersen telefona indirip ordan da hesaplayabilirsin
Evet canim bi bak ona daTamam canım bakim hemen
Ben indirdim, güzel bir uygulamaFat secret a da bi bak istersen telefona indirip ordan da hesaplayabilirsin