- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.745
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm günaydın , yine yoğunlaştık bayram öncesi ıyyyy ....sen nasıl oldun canım ??Aprilll nerdesinn
Hayirlisi olsun kaptancimKizlar bayram haftasi bildirim yapilmasin dedim ben bakalim diger kaptanlar ne diyecek oylama sonucunu bildiririm size tekrardan
Cok iyi degilim canim toparlamaya calisiyorum iyi olacagim insallahCa
canımm günaydın , yine yoğunlaştık bayram öncesi ıyyyy ....sen nasıl oldun canım ??
aynen canim insallah merakla bekliyorum sonuclariHayirlisi olsun kaptancim![]()
Tamam canım tŞkrler...Kizlar etaplar birlestiriliyor haberiniz olsun
Yogurtlu tavuk nasil bisey canim yogurtla mi pisiyor tavuk oyle bisey yemistimMerhaba Kızlar,
haftasonu misafirim vardı. Temizlik yemek falan derken yazamadim.
Tabi yaptiklarimdan da yedim
Dünkü menümü paylaşayım:
Sabah: 1 dilim börek
Öğle: 1 tabak yoğurtlu tavuk
Ara: 1 avuç kuruyemiş, 2 adet kurabiye
Akşam: 3 kaşık zy. barbunya, 2 kaşık yoğurt
Ara:1 bardak süt
Spor: yok
Su: Ben suyu elimden geldiğince çok içiyorum. Miktar olarak ölçmüyorum ama en az 1.5-2litre günlük tüketiyorum.
Herkese kolay gelsin.
Bu arada belki bu hafta bildirim yapılabilir ama bayramdan sonra biraz zor.
Ne kadar frenlesek de bayram bayramdır :)))))
Merhaba,Yogurtlu tavuk nasil bisey canim yogurtla mi pisiyor tavuk oyle bisey yemistim
Eskiden ondan mi ki?
Anladim canim salata gibi bisey herhalde tesekkurler tarif icinMerhaba,
Haslanmış tavuğu küçük parçalar halinde doğrayıp içine ceviz ve tursu doğruyorum. Yoğurtla karistiriyorum. Oldukça güzel bir yemek oluyor. Misafirlere de arada yapıyorum.
Ne kadar sureligine izin almayi dusunuyorsun canimGunaydinlar kizlar :) arkadaslar cok uzulerek izne ayrilmak istedigimi bildirmeliyim.Hem diyette cok yorulmus ve sıkılmısım hem de bu aralar salgin midir bedir ben de sifayi kapmisim.Bu izinde hem dinleneyim hem iyileseyim hem de diyetime tekrardan sıkılmadan baslayayim diyorum kaptancim![]()
Kaptancim simdi benim sinavim da yaklasiyor,bu sebeple en az bi 4 hafta rica edeyim en iyisi, sinavimi atlatip ole geleyim insNe kadar sureligine izin almayi dusunuyorsun canim
Evet. Sabırım meze diyebiliriz.Anladim canim salata gibi bisey herhalde tesekkurler tarif icin
Bekliyorum ama tatlim kesin hadi bakalim kolay gelsinKaptancim simdi benim sinavim da yaklasiyor,bu sebeple en az bi 4 hafta rica edeyim en iyisi, sinavimi atlatip ole geleyim ins
canim ne oldu hayirdir, insallah duzelirsiniz bence gel yine hem kafan dagilir tabi sen bilirsin biz buralardayiz bekleriz yaniKızlar eşimle problemlerimiz var. Hatta konusmuyoruz diyebilirim.Psikolojim çok bozuk. Diyet uygulamam şu aralar mümkün değil. Size başarılar diliyorum.
evet deneyeyim bi gun bendeEvet. Sabırım meze diyebiliriz.